• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar benim de 10. Günüm transfer sonrası regl ağrısı karından kasıklara kasıklardanda daha aşağıya geldi. Arada tutmadı herhalde diyorum arada hiç hissetmiyorum. Test yapmaya korkuyorum. Ağrılarınız ne durumda

Kızlar benim de 10. Günüm transfer sonrası regl ağrısı karından kasıklara kasıklardanda daha aşağıya geldi. Arada tutmadı herhalde diyorum arada hiç hissetmiyorum. Test yapmaya korkuyorum. Ağrılarınız ne durumda
Ben 4. Gündeyim. Hiç bir belirti , ağrı vs yok. İlk transferimde belim ve kasıklarım çok ağrımıştı ama negatiflie sonuçlandı. Şimdide hiç bir belirti yok. Beklemedeyim :110:

Evde ovulasyon testi vardı.. bilmiyorum duydunuz mu eğer ikiside koyu çizgi olursa (pik yaparsa) gebelik olabilir diye.. çok çok silik çıktı moralim baya bozuldu bugün 9. Günüm yarın kan testi vereceğim çok korkuyorum..

Evde ovulasyon testi vardı.. bilmiyorum duydunuz mu eğer ikiside koyu çizgi olursa (pik yaparsa) gebelik olabilir diye.. çok çok silik çıktı moralim baya bozuldu bugün 9. Günüm yarın kan testi vereceğim çok korkuyoru
Bende çok korkuyorum hatta yerimden kalkamaz duruma geliyorum bazen heyecandan. Kimseye çaktırmıyorum

Birde test yapmayı mı yapmamayı mı önerirsiniz moral bozukluğunun dozu ne derecede?
9 günüm kan verdim geldim sonuç bekliyorum 🥺idrarda 5 gün çıktı ama itimat etmiyorum kan sonucu daha önemli. Hakkımızda hayırlısı

İnş pozitif sonucu alırsınız 😊 belirtileriniz nelerdi ?
Teşekkür ederim inşallah. Şu an için belirti diye bir şey yazsam yanlış olur galiba. Test sonucum da pozitif gelirse kendi belirtilerimi yazarım malum ilaçlardan da olabilir şahsi bünyemle alakalı da olabilir yanıltmak istemem. Sizde inşallah iyi haber alırsınız

B birtk canım test yapmaya devam ediyor musun? Bugün test yapan başka arkadaşlarımız var mı? ❤😍

Bir de yeni sayfa açılsa keşkeee ❤ yapamam demeyin, hepinizden çok güzel topik başkanı olur canlarımmm 🌈
Ben bugün kan bile verdim normalde yarın demişti doktorum ama dayanamadım pozitifff 🤍🤍🤍

Birde test yapmayı mı yapmamayı mı önerirsiniz moral bozukluğunun dozu ne derecede?
Canım ben kendi adıma yapmamayı öneririm. Çünkü insanı stres yapıyor. Silik çıksa bile kimyasal mı olacak vs. Diye kaygılanıyorsun. Kan testinden belki bir gün önce yapılabilir. Hazırlıklı olmak adına. Ama tabi eğlenceli bir kişiliksen, dayanırım diyorsan yap geç testini 😍❤ mesela burda test yapan arkadaşları görünce ben çok mutlu oluyorum, seviniyorum. Ama kendim için asla cesaretim yok.

Ben bugün kan bile verdim normalde yarın demişti doktorum ama dayanamadım pozitifff 🤍🤍🤍
Benim de test günüm pazartesi bende dayanamadım hem evimin dibi özel klinik olunca insan dayanamıyor bir koşu gidip veresi geliyor 🫣

Canlarım dayanamadım grubumuzu açtım haydi toplanın gelin , bana yeni topikteki tabloda yer alan bilgileri verebilir misiniz? 💕🌈 B birtk ilk hamile seni yazacağım. Bana tablodaki bilgilerini verilir misin?

Kızlar sonucum geldi🫠9 gün :eek: o_O

Eklentiler

• IMG_1562.jpeg
    IMG_1562.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
Ay sağlıkla çoğalarak artsın inşallah bugün ne güzel haberler geliyor 😍
Amin allah bu yolda baş koyan sabır gösteren yorgun düşen her kadına her forum arkadaşıma versin ben kendim dahil.Sabırla bekleyen her arkadaşım güzel sonuç alsın. İnşallah 🙏

Back