Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 4. Gündeyim. Hiç bir belirti , ağrı vs yok. İlk transferimde belim ve kasıklarım çok ağrımıştı ama negatiflie sonuçlandı. Şimdide hiç bir belirti yok. BeklemedeyimKızlar benim de 10. Günüm transfer sonrası regl ağrısı karından kasıklara kasıklardanda daha aşağıya geldi. Arada tutmadı herhalde diyorum arada hiç hissetmiyorum. Test yapmaya korkuyorum. Ağrılarınız ne durumda
Bende çok korkuyorum hatta yerimden kalkamaz duruma geliyorum bazen heyecandan. Kimseye çaktırmıyorumEvde ovulasyon testi vardı.. bilmiyorum duydunuz mu eğer ikiside koyu çizgi olursa (pik yaparsa) gebelik olabilir diye.. çok çok silik çıktı moralim baya bozuldu bugün 9. Günüm yarın kan testi vereceğim çok korkuyoru
9 günüm kan verdim geldim sonuç bekliyorum idrarda 5 gün çıktı ama itimat etmiyorum kan sonucu daha önemli. Hakkımızda hayırlısıBirde test yapmayı mı yapmamayı mı önerirsiniz moral bozukluğunun dozu ne derecede?
İnş pozitif sonucu alırsınız belirtileriniz nelerdi ?9 günüm kan verdim geldim sonuç bekliyorum idrarda 5 gün çıktı ama itimat etmiyorum kan sonucu daha önemli. Hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim inşallah. Şu an için belirti diye bir şey yazsam yanlış olur galiba. Test sonucum da pozitif gelirse kendi belirtilerimi yazarım malum ilaçlardan da olabilir şahsi bünyemle alakalı da olabilir yanıltmak istemem. Sizde inşallah iyi haber alırsınızİnş pozitif sonucu alırsınız belirtileriniz nelerdi ?
Oyy hayırlı olsun canımmm ❤ değerin kaç geldi? Çok sevindim. sağlıkla artsınBen bugün kan bile verdim normalde yarın demişti doktorum ama dayanamadım pozitifff
Canım ben kendi adıma yapmamayı öneririm. Çünkü insanı stres yapıyor. Silik çıksa bile kimyasal mı olacak vs. Diye kaygılanıyorsun. Kan testinden belki bir gün önce yapılabilir. Hazırlıklı olmak adına. Ama tabi eğlenceli bir kişiliksen, dayanırım diyorsan yap geç testini ❤ mesela burda test yapan arkadaşları görünce ben çok mutlu oluyorum, seviniyorum. Ama kendim için asla cesaretim yok.Birde test yapmayı mı yapmamayı mı önerirsiniz moral bozukluğunun dozu ne derecede?
Benim de test günüm pazartesi bende dayanamadım hem evimin dibi özel klinik olunca insan dayanamıyor bir koşu gidip veresi geliyorBen bugün kan bile verdim normalde yarın demişti doktorum ama dayanamadım pozitifff
Yaaa çok sevindimm Aynı gün transfer olmuştuk sizle darısı bize inşallahBen bugün kan bile verdim normalde yarın demişti doktorum ama dayanamadım pozitifff
Ay sağlıkla çoğalarak artsın inşallah bugün ne güzel haberler geliyorKızlar sonucum geldi9 gün
Amin allah bu yolda baş koyan sabır gösteren yorgun düşen her kadına her forum arkadaşıma versin ben kendim dahil.Sabırla bekleyen her arkadaşım güzel sonuç alsın. İnşallahAy sağlıkla çoğalarak artsın inşallah bugün ne güzel haberler geliyor