- 5 Nisan 2024
- 31
- 38
- 3
- 28
iğneyi vurduktan sonra sıvıyı enjekte edip içinizden 5 e kadar sayın ve yavaşca dışarı çıkarın böyle yapınca gelmedi bendeHavasını alıyorum evet ama çıkıyor bir kaç damla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğneyi vurduktan sonra sıvıyı enjekte edip içinizden 5 e kadar sayın ve yavaşca dışarı çıkarın böyle yapınca gelmedi bendeHavasını alıyorum evet ama çıkıyor bir kaç damla
Ah kuzum ne diyim çok üzüldüm rabbim yüzünü güldürsün en kısa ZamandaTest sonucu negatif çıktı çok kötüyüm
Yarın öyle yapıcam tesekkür ederimiğneyi vurduktan sonra sıvıyı enjekte edip içinizden 5 e kadar sayın ve yavaşca dışarı çıkarın böyle yapınca gelmedi bende
Çok umitliydimAh kuzum ne diyim çok üzüldüm rabbim yüzünü güldürsün en kısa Zamanda
Sakin ol herşeyin önce hayırlısı eğer sağlıklı olsaydı sana tutunacaktı aralıkta bende öyle olmuştum ama çabuk toparlanıyor Allaha sığın doktorlar ne diyor tıbben sağlıklıysa embriyo herşekilde tutunur zıpla hopla düşmez ama sağlıksızsa rahim atar ilk deneme genelde tutması bence çok az bir oran araştırdığım kadarıyla rahim kasılan bir yer yabancı birieyi atma eğiliminde toparlan Allahın izniyle neden olmadı herşeyiyle doktorunla konuş önce sonra ne yapılabilir sonra bismillah başakayacaksın bu yol dikenli ama sonu inşAllah hepimize gül bahçesi olacak hasret sen sağlıklısın eşin sağlıklı önemlisi önce buÇok umitliydim
Rabimm en kısa zamanda nasip etsin inşAllah hepimizeTest sonucu negatif çıktı çok kötüyüm
Ah kuzum sakin ol iyi düşün rabbim gönlüne ferahlık versin acını dindirsin. Bende gebe kaldım kalp atışını duydum kaybettim çok perişan ettim kendimi yemeden içmeden keşke tutunmasaydı dedim sağlıklı olsa benimle olurdu ne söylesem acın dinmez biliyorum ama iyi düşün lütfenÇok umitliydim
Bence oldukça net kuzum. Ben buna silik demem walla. Baya belirginAyy evet sabahta yaptım hahah psikopata bağladım ıyıce erken gebelık yapsam daha bet çıkardı belkı de
Ayy hadi inşalah güzel haberlerle gel kuzum kimyasal değil inşallah kuzumBeni yarın doktor çağırdı test için kızlar çok korkuyorum dua edelim birbirimize sabah test yaptım yine silik gibi umarım bu sefer kimyasal olmaz hepimiz güzel haberle geliriz nolur Allahım nolur
Canım benim ❤ ilk denemen miydi? Bir hayır vardır kuzum. Malesef ben de bir iki hafta kendime gelemiyorum negatif çıkınca. Hemen yeni bir plan yap kuzum. Devam mı edeceksin. Doktorunda devam edecek misin. Bunlara karar ver canım. Plan yapınca insan daha iyi hissediyor.Test sonucu negatif çıktı çok kötüyüm
Canım ilacı enjekte ettikten sonra beşe kadar say bekle. Ondan sonra iğneyi çıkar. Sonrasında bir iki damla çıkan sorun değil. Çıkıyor genelde öyle bir iki damlaHavasını alıyorum evet ama çıkıyor bir kaç damla
Canın sen test yaptı mıRabimm en kısa zamanda nasip etsin inşAllah hepimize
Kızlar bu arada bu msjım hala geçerli. Aranızda topik açacak bir arkadaşımız varsa ne iyi olur. Tablomuz yarım kalacak böyle.
Keşke sen yönetsen daha aktifsin genel olarak bilgin var ilgilisinKızlar bu arada bu msjım hala geçerli. Aranızda topik açacak bir arkadaşımız varsa ne iyi olur. Tablomuz yarım kalacak böyle.
Bende yarın sabah kan vereceğim ilk denemem öncesinde hiç gebelik testi yapmadım negatifi görmekten çok korktum günler geçmek bilmedi umarım pozitifi görürüzBeni yarın doktor çağırdı test için kızlar çok korkuyorum dua edelim birbirimize sabah test yaptım yine silik gibi umarım bu sefer kimyasal olmaz hepimiz güzel haberle geliriz nolur Allahım nolur
Canım benim şuan başka bi topiğim var, ikisine yetişmem çok zor, pazartesi işe başlayınca baya zorlanırım ☺ çok sağol kuzum. Bi de negatif çıkarsa sonucum, baya moralim bozuluyor. Grubu muhtemelen takip edemem. Şöyle cesur cengaver bir arkadaş alsa keşke eline başkanlığı, ❤Keşke sen yönetsen daha aktifsin genel olarak bilgin var ilgilisin
Çok ünlü bir doktorun konuşmasını dinledim Betanin yavaş artması sorun değil dedi biz yavaş artan beta ile ikiz dogurani bile gördük iki katı artması gerekir demek hurafe dedi.2 gün önce 19,24 bugün ise 28,05 kötü mü gidiyor ?transferin 13.günü bugün
Hangi ay topiğiniz varCanım benim şuan başka bi topiğim var, ikisine yetişmem çok zor, pazartesi işe başlayınca baya zorlanırım ☺ çok sağol kuzum. Bi de negatif çıkarsa sonucum, baya moralim bozuluyor. Grubu muhtemelen takip edemem. Şöyle cesur cengaver bir arkadaş alsa keşke eline başkanlığı, ❤
Evet ilk denemeydi çok kötüyüm bilmiyorum içimde bir umudum vardı 0.100 çıktı hemşire iki gün sonra tekrar test yap dedi bu rakamın yükselecegini sanmıyorumCanım benim ❤ ilk denemen miydi? Bir hayır vardır kuzum. Malesef ben de bir iki hafta kendime gelemiyorum negatif çıkınca. Hemen yeni bir plan yap kuzum. Devam mı edeceksin. Doktorunda devam edecek misin. Bunlara karar ver canım. Plan yapınca insan daha iyi hissediyor.
Düşük amh hakkında canım benimki.Hangi ay topiğiniz var