Amin inşallahBen 15 yaşındayken kolon kanseri atlattım da genetik test yaptırdık gebelik düşündüğümüz aşamada, maalesef taşıyıcı çıktım normal yolla gebe kalırsam yüzde 50 ihtimal bebek de hastalıklı doğar dedikleri için pgt ye yönlendik direkt.. ve dediklerinden daha fazla bir risk olduğunu gördük çünkü 6 embriyodan yalnızca 2si sağlıkla geldi.. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah
TamamBende de ağrı olmadı hiç canım.
Çatlatma iğnesi de hafif sancı olmusti. Boşver çok dinleme kendini.
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumSelamlar bu konunun açılmasını bekliyordum
Subat ayında yumurta toplama oldu. Nisan ayında transfer olacak.
Bu 2. Tüp bebek deneyimim. İlki olumsuz olmuştu. Yaş 38.
Sağol canım inşallah.Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
İyiyim çok şükür şaka Maka 18 haftalık oldum hala sıfır belirti sessizlikle devamSağol canım inşallah.
Sen nasılsın hamilelik nasil gidiyor ?
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım.İyiyim çok şükür şaka Maka 18 haftalık oldum hala sıfır belirti sessizlikle devammesajını okudum hemen yazmak istedim
Yaa bundan ben çok korkuyordumBu gün yumurta toplama işlemim yapıldı son kontrolde 7 tane var demişlerdi ama bu gün 4 tane toplayabilmişler 4 tane olgunmuş işleme girmeyen varsa hiç gerilmeyin narkozlu olduğu için hiç bişey hissetmiyorsunuz sadece ben çok küfür etmişim
Bende çok korkuyordum başıma geldi herkese saydırmışım birde çok ağlamışım yaYaa bundan ben çok korkuyordum
Reglin 15-18 i gibi transfer olunuyor sanırım canım.Kızlaar, bugün regl oldum.. yarın doktorumu arayıp kontrole gitmem gerek önceden transfer olanlara sormak istiyorum da dondurulmuş embriyo transferinde süreç nasıl işliyor? Bana doktorum estrofem başlayacağını söylemişti önceden.. Bir de deneme transferi yapılacağından bahsetmişti.. Ancak tüm bildiklerim bu şekilde.. Her şey iyi giderse kaç gün sonra transfer olunur ve beni neler bekliyor transfere kadar
İnşallah bol bol yumurtaların görünür canım.Kızlar inşallah herkes istediği sonucu alır rabbim yardımcınız olsun bende nisanda tedaviye başlamak için yarın muayeneye gideceğim lütfen dua edelim birbirimize
Niye kalbi durmuş canım ?Kızlar merhaba benimde 2. Transferim olucak ilkinde gebelik oluştu 2 aylık iken kalbi durdu. Histereskopi oldum nisan ayında insallah 2. Olucak
Sebepsiz di çok kahroldum yeni yeni toparlanıyorum genetiğe bakılmıştı 7 yumurta topalandı 2 tane sağlıklı gelmişti şuan 1 tane kaldı nisan ayında transferim olucak insallahNiye kalbi durmuş canım ?
Dondurulmuş embriyon var mıydı ?
İnşallah saglicakla kucağına alırsın canım.Sebepsiz di çok kahroldum yeni yeni toparlanıyorum genetiğe bakılmıştı 7 yumurta topalandı 2 tane sağlıklı gelmişti şuan 1 tane kaldı nisan ayında transferim olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?