2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Amin inşallah herkesin pozitif gebelik haberlerini alalım Nisan mayıs bizlerin olsun

Yarın iğnemin son günü çok heyecanlıyım Salı kontrol var bundan sonraki süreç nasıl geçecek acaba çok aceleciyim Allahım hepimizi evladına kavuştursun inşallah

Herkese merhaba ‘ gebelik aşısı’ ‘kasılma serumu’ ‘embriyo glue’ hakkında bilginiz var mı? Transfer sürecinde kullananlardan tecrübelerini merak ediyorum.

Bu gün yumurta toplama işlemim yapıldı son kontrolde 7 tane var demişlerdi ama bu gün 4 tane toplayabilmişler 4 tane olgunmuş işleme girmeyen varsa hiç gerilmeyin narkozlu olduğu için hiç bişey hissetmiyorsunuz sadece ben çok küfür etmişim

Yaa bundan ben çok korkuyordum

Kızlaar, bugün regl oldum.. yarın doktorumu arayıp kontrole gitmem gerek önceden transfer olanlara sormak istiyorum da dondurulmuş embriyo transferinde süreç nasıl işliyor? Bana doktorum estrofem başlayacağını söylemişti önceden.. Bir de deneme transferi yapılacağından bahsetmişti.. Ancak tüm bildiklerim bu şekilde.. Her şey iyi giderse kaç gün sonra transfer olunur ve beni neler bekliyor transfere kadar

Reglin 15-18 i gibi transfer olunuyor sanırım canım.
Deneme transferini ilk defa duyuyorum

Kızlar inşallah herkes istediği sonucu alır rabbim yardımcınız olsun bende nisanda tedaviye başlamak için yarın muayeneye gideceğim lütfen dua edelim birbirimize

Kızlar inşallah herkes istediği sonucu alır rabbim yardımcınız olsun bende nisanda tedaviye başlamak için yarın muayeneye gideceğim lütfen dua edelim birbirimize
İnşallah bol bol yumurtaların görünür canım.
Doktor çıkışı da yaz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…