- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
Benim tüplerimden biri alındı diğeride kapalı açılmadı. Tüp bebek yaptırmak zorundaydık herşey yolunda gitsin istedik yaşda 38 olunca o yüzden genetiğe gönderdikBenimde 13 tane toplandı 8 tane döllendi 5 güne 2 tane kaldı oda genetıke gitdi. Sizin sornunuz neydi acaba söylemek isterseniz
Benimde 13 toplandı bugün aradılar 9 olgun çıkmış döllenmişBenimde 13 tane toplandı 8 tane döllendi 5 güne 2 tane kaldı oda genetıke gitdi. Sizin sornunuz neydi acaba söylemek isterseniz
Merhaba, ortak olmak isteyenleri beklerimNisan ayında transfer olacaklar dertleşelim mi nasıl besleniyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
İsim transfer tarihi Embriyo gün sayısı Embriyo transfer sayısı Sonuç Sevnylan 5.gün 1 Edahandro 3.gün 2 Zeynep3545 5günPGT 1 Mercan6065 Teacherrrrrr 5.günPGT 1
Merhabalar, her şey yolunda giderse sizinle aynı tarihte transfer olabilirizMerhaba hanımlar, 6 Nisan'da 2 embriyo transferi yapılacak öyle heyecanliyim ki varyadualarınızı bekliyorum
Nerde tedavi oluyosunuzBenimde 13 toplandı bugün aradılar 9 olgun çıkmış döllenmiş
Bahçeci fulyaNerde tedavi oluyosunuz
Merhaba benimde ilk transferimde sizin gibi başladı. Estrofemi 3 tane kullanıyordum daha sonra biri vajinal yoldan olmaz üzere sayısını artırmıştı. Sonrasında iğnelere başlanıyor hatta transfer sonrası hem göbekten hem de kalçadan iğne olmuştum. Kan değerlerinize göre hareket ediyor olmalılar. İğne fitil progesteron hormonu. Bu sebeple endişe etmenize gerek yok. İkinci kontrolünüze gittiğinizde iğneleri ekleyecektir. Kişiye özel veriliyor diye düşünüyorum.Merhabalar, her şey yolunda giderse sizinle aynı tarihte transfer olabilirizbana da dün kontrole gittiğimde 5 inde ya da 6sında dediler.. Ama size bi şey danışmak isterim. Doktor o kadar yoğun ki maalesef her şeyi soramıyorum hızlıca muayene edip geçti mesela dün.. Ben 19unda başladım günde üç defa estrofem kullanmaya bir de folik asit kullanıyorum bu kadar.. 30 Mart’ta progestan kanı ve rahim kalınlığı için gitcem o zaman her şey netleşir dediler. Size ekstra bir şey söylediler mi dikkat etmemiz gereken bir şey ya da sanırım iğne ve fitil veriliyormuş ama bana daha verilmedi. Dün rahim kalınlığıyla ilgili bir şey de demedi.. Sadece transfere uygun dedi..Tabi herkesin durumu kendine özel de yine de kafama takıldı
Bu listede olmuycakmı anlamadımherkese merhaba, arada başka şeylerde konuşulduğu için kaçırdığım olabilir. Bence bu grup altında değil yeni bir nişan transfer grubu açarak listemizi tutalım. Bu sebeple siliyorum listeyi.
MerhabaMerhabalar, her şey yolunda giderse sizinle aynı tarihte transfer olabilirizbana da dün kontrole gittiğimde 5 inde ya da 6sında dediler.. Ama size bi şey danışmak isterim. Doktor o kadar yoğun ki maalesef her şeyi soramıyorum hızlıca muayene edip geçti mesela dün.. Ben 19unda başladım günde üç defa estrofem kullanmaya bir de folik asit kullanıyorum bu kadar.. 30 Mart’ta progestan kanı ve rahim kalınlığı için gitcem o zaman her şey netleşir dediler. Size ekstra bir şey söylediler mi dikkat etmemiz gereken bir şey ya da sanırım iğne ve fitil veriliyormuş ama bana daha verilmedi. Dün rahim kalınlığıyla ilgili bir şey de demedi.. Sadece transfere uygun dedi..Tabi herkesin durumu kendine özel de yine de kafama takıldı
2024 Nisan ayında transfer olacaklarKimseden ses yok yeni gelişme yaşayan yok mu
Merhaba benimde ilk transferimde sizin gibi başladı. Estrofemi 3 tane kullanıyordum daha sonra biri vajinal yoldan olmaz üzere sayısını artırmıştı. Sonrasında iğnelere başlanıyor hatta transfer sonrası hem göbekten hem de kalçadan iğne olmuştum. Kan değerlerinize göre hareket ediyor olmalılar. İğne fitil progesteron hormonu. Bu sebeple endişe etmenize gerek yok. İkinci kontrolünüze gittiğinizde iğneleri ekleyecektir. Kişiye özel veriliyor diye düşünüyorum.
AmiinMerhaba
Estrofemi ben de bugünden itibaren 4e çıkardım onun dışında başka bişey kullanmıyorum rahim kalinligina iyi dedi transfere kadar daha da kalinlasacak dedi, progestan yazmıştı onu henüz kullanmaya başlamadım bı iğne varmış ne olduğunu bilmiyorim transferden önce yapacakmisim cuma kontrolüm var onda detaylı anlatır,
İnşallah hepimizin de gönlündekini Rabbim hayırlı kılar..
Pek iyi geçmedi yaAmiinnasıl geçti kontrolünüz iyi geçmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?