• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

aaa o nasıl şey öyle görmedim ben

Hanımlar bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum 5 ocakta ikincisi olacak ve kilomla yüzleştim🤭🤭8 kilo almışım bebişin kalp atışını arıyordu ben dedim bak şuraya bak kesin oradadır hep orda oynuyor nasıl baktı oradaydı kurban verene ben çocuğumun yerini bilmem mi güzel kızım benim🥰🥰🥰yarın endokrine gidicem tiroid için sağlık ocağı ihmal etme dedi bebeği zehirler o dddi moralim bozuldu rabbim bebeklerimizi korusun
MaşaAllah bebişe ya kuzum Rabbim korusun hepsini 🤲🤲🤲🤍🤍🤍

Evet ya bugün gördüm çocuk bağırsakta nasıl 5,5 aylık olmuş onu da anlamadım. Allah’ın hikmeti işte. Ne olacak doğurtturcaklar mı onu haftasını tamamlayıp acaba?
Dış gebelik sayılır bence alırlar ameliyatla doğamaz ki

Yani sperm oraya nasıl gitti? Hadi gitti diyelim bi şekilde yumurta nasıl gitti? Garip garip işler 😂
bi genetik mühendisi dün açıklamıştı. dünyada 5. defa görülmüş bu durum. döllenme gerçekleştikten sonra bir boşluktan karın boşluğunda düşüp başka organlara yapışık bile büyüyobiliyormuş. Tabiki çok çok nadir gelişen bir durummuş.

Kolay katlanıp kurulabilen, hafif, kademeli park yatak markası verebilecek var mı kullananlar. Karusel Karusel sen tepe tep kullanmıştın diye hatırlıyorum canım markası neydi

Ya doktorlar bana sağlıklı beslen, et salata yumurta yiyceksin dedikçe ben börek kek kısır falan hayal ediyorum. Canım inadına böyle gün menüsü çekiyor, normalde gerçekten canım bile çekmez bunları çünkü ömrüm boyunca çok az yedim, eksikliğini aramam ama bizim oğlan babası kılıklı olucak belli ki işimiz çok zor 😂 İnsan şekeri çıksın ister mi ya, çıksa da yemesem bari diye düşünmeye başladım çünkü aklıma düşeni yemezsem rahat edemiyorum. Napıcam böyle öff.

Ya doktorlar bana sağlıklı beslen, et salata yumurta yiyceksin dedikçe ben börek kek kısır falan hayal ediyorum. Canım inadına böyle gün menüsü çekiyor, normalde gerçekten canım bile çekmez bunları çünkü ömrüm boyunca çok az yedim, eksikliğini aramam ama bizim oğlan babası kılıklı olucak belli ki işimiz çok zor 😂 İnsan şekeri çıksın ister mi ya, çıksa da yemesem bari diye düşünmeye başladım çünkü aklıma düşeni yemezsem rahat edemiyorum. Napıcam böyle öff.
Ye gitsin kız o alacağını alır

Ye gitsin kız o alacağını alır
Yav normalde ayda yılda bir yediğim şeyi çocuğu bahane ederek gün aşırı yemeyi içime sindiremiyorum, çok ayıp ediyormuşum gibi geliyor ve suçluluk duyuyorum. Daha iki gün önce çocuğu bahane ettiydim 🫢 Anlatabildim mi bilmiyorum 😂🫠

Kızlar merhaba usg de bebegınızın parmakları açık oluyor mu
benım bebegım son 2 dir isaret parmagı acık görüntü resmi var
sadece doktora sordum o kadar detaylı dusunme dedı
merak edıyorum son 2 de sadece aynı parmağın açık olması garip geldi

Kızlar merhaba usg de bebegınızın parmakları açık oluyor mu
benım bebegım son 2 dir isaret parmagı acık görüntü resmi var
sadece doktora sordum o kadar detaylı dusunme dedı
merak edıyorum son 2 de sadece aynı parmağın açık olması garip geldi
Doktor bir sıkıntı olsaydı söylerdi canım herhalde sana detaylı düşünme demiş ya işte 🤣

Yasaklar tatlı geliyor he anacım insanoğlu değilmiyiz hep böyleyiz 🤣

Doktor bir sıkıntı olsaydı söylerdi canım herhalde sana detaylı düşünme demiş ya işte 🤣
Beynım yandı ıyıce ya
Hamıle olmak cok guzel ama benım gıbı cok dusunene cok zor Allah saglıklıca sağlamca hayırlıca kavustursun bebelerımızı🤲🏻🤲🏻🤲🏻😅💙

Beynım yandı ıyıce ya
Hamıle olmak cok guzel ama benım gıbı cok dusunene cok zor Allah saglıklıca sağlamca hayırlıca kavustursun bebelerımızı🤲🏻🤲🏻🤲🏻😅💙
çok düşünmicen canım sana zarar zaten doktorlar hep ırta yollu konuşuyorlar ve genelde de olumsuza yakın konuşurlar senin doktorun bunu dediyse arkana yaslan keyfini çıkar 🤍

Back
X