ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Emoji Skoru
- 1.171
- Puanlar
- 53
Artık icmicem zaten bakalım durum ne olacakSabah uyanıp kahvaltı öncesi kahve içmesin deniyor kuzum hamileler için
Sağolun evet çok zor, kalp ekstra yoruluyo beden sıklıkla yorgun hissediyo. İlk 3 ay kullanma demişti doktorum. 3 ayı tamamladık şükür. şimdi 120 yi falan geçerse sürekli olarak bi kardiyolojiye giderim yine.Ahh çok zor. Ben 110 nabizla boyleysem sizi dusunemiyorum gerçekten berbat bisey. Çok geçmiş olsun..
Vallahi aynen evim kahve kokuyorBenim de kahveden midem bulanıyor. Kokusu yoksa bile var gibime geliyor hatta garip şekilde
Ben bebeğime anne sütüm hiç olmadığı için mamayla besledigim için 4 aylıkken ek gıdaya başlattı doktor kitap okumak bilgilenmek çok güzel genel bilgiler veriyor yine doktor kontrolünde her çocuk farklı besleniyor.Elbette olmaz. Her çocuğun kişiliği farklı. Ama mesela okumasaydım bilmeyecektim çocuğa 6 aydan önce ek gıda verilmeyeceğini. Ya da emzirme pozisyonlarını vs. Bir sürü şey var bence kritik. Örneğin kundak eskiden bacakları falan da sıkıca sararlarmış oysa ne kadar yanlışmış. Yarım kundak en idealiymiş. Bunları okudukça öğrendim ben de.
Bana her yer öyle geliyor. Okul, araba, ev heryerVallahi aynen evim kahve kokuyor
Ben de haftaya tetanoz olacağım çok korkuyorum çocuk gibiGunaydinnn bende bugun asiya geldimm bakalimm az once bi kan verdim tekrar 7. Haftada vermistim simdi bi kontrol daha yapilcak bi de asi var asi beni gerdi biraz vallacocuk gibiyim ilkokulda olurduk ya asi o durumdayim simdi
Bitti simdi isim valla yaktii yarin agrir dedi Oradaki EbeBen de haftaya tetanoz olacağım çok korkuyorum çocuk gibi
Oyyy ağrıtmasın yaBitti simdi isim valla yaktii yarin agrir dedi Oradaki Ebe
Evet evet doğru diyorsun.Ben bebeğime anne sütüm hiç olmadığı için mamayla besledigim için 4 aylıkken ek gıdaya başlattı doktor kitap okumak bilgilenmek çok güzel genel bilgiler veriyor yine doktor kontrolünde her çocuk farklı besleniyor.
Canım çok normalmiş bu durum. Kan basıncımız artıyor. Bu sebeple burun tıkanıklığı, rahat nefes alamama ve sık sık burun kanaması olması çok normalmiş, öyle okudum. Sen için rahat etsin diye yine doktorunla görğüşürsün.Günaydın arkadaşlar her gece bazen gündüz burun kanaması yaşıyorum mide bulantısı yapıyor ağzım burnum her yer kan ve demir tadı fikri olan var mı ne yapılabilir
Günaydın ben de az önce aşıdan geldim hem aşı oldum hem kan verdim normalde biraz çekinirim bu tür işlemlerden rahat olamam orada da söyledim benim azıcık fobim var diyeBen de haftaya tetanoz olacağım çok korkuyorum çocuk gibi
Benim de ilk çocuğum erkek ve babaya benziyor. Esim 6 kardes hepsi istisnasiz babaya benziyorEşim ilk erkek çocuğu ve bildiğin babasın fotokopi çekmişler. Öyle benziyor. Kuzenim de ilk erkek babaya benziyor. Benim de ablam var o da babaya benziyor ben anneye. Benim teorim ise ilk çocukların çoğu daha çok babaya benziyor. İkinciler ise daha çok anneye. Çevremde hep bunun örneği var.
Burda doktorumu aradim asi haftasini aile hekimi takip ediyor 16 dan sonra ariyorlar yava syavas dedi bende aradilar gideyim mi dedim gidebilirsin rahat ol dedi . Bende gittim isteOyyy ağrıtmasın yasen erken mi oldun kuzum aşıyı? 20-22 arası ol dedi bana doktorum
Ben hissederim kuzum. Benim aşırı fobim. Hele kan aldırmak. Allah ımmmm çilemGünaydın ben de az önce aşıdan geldim hem aşı oldum hem kan verdim normalde biraz çekinirim bu tür işlemlerden rahat olamam orada da söyledim benim azıcık fobim var diye3 saniye falan sürmüş aşı sürmüş diyorum çünkü ben gözlerim kapalı hala ne zaman yapılacak diyordum bitti dediler bi kahkaha attık Size de kolaylıklar diliyorum
İyi yaptın kuzum, geçmiş olsunBurda doktorumu aradim asi haftasini aile hekimi takip ediyor 16 dan sonra ariyorlar yava syavas dedi bende aradilar gideyim mi dedim gidebilirsin rahat ol dedi . Bende gittim iste
Aynıydım canımm çok iyi anlıyorumBen hissederim kuzum. Benim aşırı fobim. Hele kan aldırmak. Allah ımmmm çilemdamarımı da bulamıyorlar. Çok zorluk çekiyorum
Oooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyorAynıydım canımm çok iyi anlıyorumKan vereceksem veya damar yolu açtıracaksam on dakika kadar önce emla krem sürüyorum hiç hissetmiyorum iğneyi desem yeridir bu da benim minik sırrım tavsiye ederim
Ay cok iyi anliyorum. Erkek kardesimle aramiz 13 ay beraber asi olmaya gitmistik. Once ben asi olunca goren kardesim bayilmisti.Oooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyorona çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?