2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh çok zor. Ben 110 nabizla boyleysem sizi dusunemiyorum gerçekten berbat bisey. Çok geçmiş olsun..
Sağolun evet çok zor, kalp ekstra yoruluyo beden sıklıkla yorgun hissediyo. İlk 3 ay kullanma demişti doktorum. 3 ayı tamamladık şükür. şimdi 120 yi falan geçerse sürekli olarak bi kardiyolojiye giderim yine.

Ben bebeğime anne sütüm hiç olmadığı için mamayla besledigim için 4 aylıkken ek gıdaya başlattı doktor kitap okumak bilgilenmek çok güzel genel bilgiler veriyor yine doktor kontrolünde her çocuk farklı besleniyor.

Günaydın arkadaşlar her gece bazen gündüz burun kanaması yaşıyorum mide bulantısı yapıyor ağzım burnum her yer kan ve demir tadı fikri olan var mı ne yapılabilir

Gunaydinnn bende bugun asiya geldimm bakalimm az once bi kan verdim tekrar 7. Haftada vermistim simdi bi kontrol daha yapilcak bi de asi var asi beni gerdi biraz valla cocuk gibiyim ilkokulda olurduk ya asi o durumdayim simdi

Gunaydinnn bende bugun asiya geldimm bakalimm az once bi kan verdim tekrar 7. Haftada vermistim simdi bi kontrol daha yapilcak bi de asi var asi beni gerdi biraz valla cocuk gibiyim ilkokulda olurduk ya asi o durumdayim simdi
Ben de haftaya tetanoz olacağım çok korkuyorum çocuk gibi

Evet evet doğru diyorsun.

Günaydın arkadaşlar her gece bazen gündüz burun kanaması yaşıyorum mide bulantısı yapıyor ağzım burnum her yer kan ve demir tadı fikri olan var mı ne yapılabilir
Canım çok normalmiş bu durum. Kan basıncımız artıyor. Bu sebeple burun tıkanıklığı, rahat nefes alamama ve sık sık burun kanaması olması çok normalmiş, öyle okudum. Sen için rahat etsin diye yine doktorunla görğüşürsün.

Ben de haftaya tetanoz olacağım çok korkuyorum çocuk gibi
Günaydın ben de az önce aşıdan geldim hem aşı oldum hem kan verdim normalde biraz çekinirim bu tür işlemlerden rahat olamam orada da söyledim benim azıcık fobim var diye 3 saniye falan sürmüş aşı sürmüş diyorum çünkü ben gözlerim kapalı hala ne zaman yapılacak diyordum bitti dediler bi kahkaha attıkSize de kolaylıklar diliyorum

Benim de ilk çocuğum erkek ve babaya benziyor. Esim 6 kardes hepsi istisnasiz babaya benziyor
Bari bu bana benzese diyorum ama bakalim

Oyyy ağrıtmasın ya sen erken mi oldun kuzum aşıyı? 20-22 arası ol dedi bana doktorum
Burda doktorumu aradim asi haftasini aile hekimi takip ediyor 16 dan sonra ariyorlar yava syavas dedi bende aradilar gideyim mi dedim gidebilirsin rahat ol dedi . Bende gittim iste

Ben hissederim kuzum. Benim aşırı fobim. Hele kan aldırmak. Allah ımmmm çilem damarımı da bulamıyorlar. Çok zorluk çekiyorum

Burda doktorumu aradim asi haftasini aile hekimi takip ediyor 16 dan sonra ariyorlar yava syavas dedi bende aradilar gideyim mi dedim gidebilirsin rahat ol dedi . Bende gittim iste
İyi yaptın kuzum, geçmiş olsun

Ben hissederim kuzum. Benim aşırı fobim. Hele kan aldırmak. Allah ımmmm çilem damarımı da bulamıyorlar. Çok zorluk çekiyorum
Aynıydım canımm çok iyi anlıyorum Kan vereceksem veya damar yolu açtıracaksam on dakika kadar önce emla krem sürüyorum hiç hissetmiyorum iğneyi desem yeridir bu da benim minik sırrım tavsiye ederim

Aynıydım canımm çok iyi anlıyorum Kan vereceksem veya damar yolu açtıracaksam on dakika kadar önce emla krem sürüyorum hiç hissetmiyorum iğneyi desem yeridir bu da benim minik sırrım tavsiye ederim
Oooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyor ona çare yok

Oooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyor ona çare yok
Ay cok iyi anliyorum. Erkek kardesimle aramiz 13 ay beraber asi olmaya gitmistik. Once ben asi olunca goren kardesim bayilmisti.
Sonrasında ona öncelik verdik hep ama nafile cok zorluk cekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…