• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da gelip gidiyor bu korkular. Belirtilerin azaldigi hatta yok oldugu, bebegin varliginin da cok hissedilmedigi zamanlar oldugundan endiseler daha da artiyor. Benim de bir hafta var, üc haftayi gecirdim, bir hafta gecmiyor sanki, cok da ozledim görmeyi.

Kendini baska seylere ver. Oyala. Güzel düsün. Bebek esyalari bak. Ben bu sekilde o huzursuzlugu atiyorum.
Ay ağlaya ağlaya geziniyorum internette 😂 biraz önce mutfağı toplarken ağlamaya başladım sebepsiz yere 😅 Allahtan bu belirti var da biraz olsun rahatlatıyor 🥹
Ah şu günler geçsin artık koca koca tekmelerini hissedelim bebişlerimizin biran önce 🥹

Hangi haftadasiniz ne zaman geçti bulantı benim de geçmek bilmeyen bulantı kusma var hamileligin başından beri ilaç kullanmadığım gün pertingo resmen 😌
Yarın 18 olacağım
Benimde öyleydi hatta ilaçların bile fayda etmediğini düşünürdüm. 1 2 gün arka arkaya kullanmadım hapları zor oldu ama sonrasında geçti sizin kaçıncı hafta 🥰

Ben de badem yağı sürüyorum. Bir de kakao yağı aldım. Büyüdü göğüslerim. İç çamaşırı alacağım bu indirimlerde. Sütyen fena sıkıyor.
Penti’nin ‘hiç çamaşırı’ koleksiyonu var. Çeşit çeşit model. Balensiz, desteksiz. Oh be dedim takınca. Balenli sütyenlerle eziyet ediyomuşuz kendimize. Libido killer da değil tavsiye ederim🌸

Bu tuvalet mesaısı tavan yaptı gunde 15 kez gıdıyorum evde neyse de işteki cok uzak bezdım😭

Kızlar benim nabız yine 108 e fırladı 2 saattir inmedi. Ben hala folbiol (folik asit b12 falan icinde) onu kullanıyorum ve demir kalsiyum magnezyum baslatmadi doktorum, yarın randevuya gittiğimde başlatacak. Büyük ihtimal bu eksikler yüzünden kalbim çok çalışıyor. Ama harbi mahvoluyorum bütün vucudum zangir zangir, yatak hareket ediyor resmen nabzımın sert vuruslarindan. Duşa giricem biraz soğuk su yapicam kendime. Ay ne zor vallahi billahi bitiğim gözümü açamadım kaç saattir.

Kızlar benim nabız yine 108 e fırladı 2 saattir inmedi. Ben hala folbiol (folik asit b12 falan icinde) onu kullanıyorum ve demir kalsiyum magnezyum baslatmadi doktorum, yarın randevuya gittiğimde başlatacak. Büyük ihtimal bu eksikler yüzünden kalbim çok çalışıyor. Ama harbi mahvoluyorum bütün vucudum zangir zangir, yatak hareket ediyor resmen nabzımın sert vuruslarindan. Duşa giricem biraz soğuk su yapicam kendime. Ay ne zor vallahi billahi bitiğim gözümü açamadım kaç saattir.
Canım sen sigara kullanıyordun diye aklımda kalmış, acaba birkaç gün içmesen ve hatta bu vesileyle bıraksan mı? Sigara da çok çarpıntı yapar çünkü.
Bu arada folbiol kullanımı önerilmiyor, doktorun kesmezse de sen mutlaka sor, öğren. Günlük alman gereken folik asit miktarının yanılmıyorsam bin katı falan var bir adet folbiol hapında.

Canım sen sigara kullanıyordun diye aklımda kalmış, acaba birkaç gün içmesen ve hatta bu vesileyle bıraksan mı? Sigara da çok çarpıntı yapar çünkü.
Bu arada folbiol kullanımı önerilmiyor, doktorun kesmezse de sen mutlaka sor, öğren. Günlük alman gereken folik asit miktarının yanılmıyorsam bin katı falan var bir adet folbiol hapında.
17. Haftamdaym bu zamana kadar hep kullandım ne yapacağım ben şimdi bir şey olur mu 😪

17. Haftamdaym bu zamana kadar hep kullandım ne yapacağım ben şimdi bir şey olur mu 😪
Direkt olarak bir zararı yok diye biliyorum ama fazla folik asit kullanımının otizm spektrum riskini arttırma olasılığı hakkında çok konuşuldu geçtiğimiz aylarda. Ben kullanmadığım için çok hakim değilim konuya, böyle haberler çıkmış diye doktoruna danışır doğrusunu öğrenirsin 🌸

16+5 17 haftalık oluyor bir doktor ızlıyorum anladıgım kadarıyla

ama cogu kısı bunu 16 haftalık olarak lanse edıyor neden acaba?
Benim doktorum da öyle diyo. Banu doktor ise 17 diyo mesela.

Penti’nin ‘hiç çamaşırı’ koleksiyonu var. Çeşit çeşit model. Balensiz, desteksiz. Oh be dedim takınca. Balenli sütyenlerle eziyet ediyomuşuz kendimize. Libido killer da değil tavsiye ederim🌸
İsmi çok komiğime gitti. "Hiç çamaşırı" 😂 Aslında çamaşır yokmuş, hayali ürün satıyolarmış falan. Kral çıplak hikayesi gibi sadece zekiler görebiliyomuş fghjk

Yarın 18 olacağım
Benimde öyleydi hatta ilaçların bile fayda etmediğini düşünürdüm. 1 2 gün arka arkaya kullanmadım hapları zor oldu ama sonrasında geçti sizin kaçıncı hafta 🥰
Benim 15 daha geçen 3 gün bıraktım bende kusa kusa bi hal oldum geri başladım mecburen 😬

Folbiol icmiyormusum diofol iciyormusum kafam hiç yerinde değil ya, az önce içerken prilam mi içtim folik asit mi içtim hatırlamıyorum, ikisi de elimdeydi hangisini içtiğimi bilmiyorum kafam hiç yerinde değil🥲

Back