• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Folbiol icmiyormusum diofol iciyormusum kafam hiç yerinde değil ya, az önce içerken prilam mi içtim folik asit mi içtim hatırlamıyorum, ikisi de elimdeydi hangisini içtiğimi bilmiyorum kafam hiç yerinde değil🥲
Ay boşuna üzüldün ama sen onu da bi sor onda da ilk üç ay diyor kullanımı için 😅

Ay boşuna üzüldün ama sen onu da bi sor onda da ilk üç ay diyor kullanımı için 😅
Doktor sana takviye 17. Haftadan sonra başlıcam folik asitine devam et dedi, onda b12 falan varmış yani multivitamin ama işte doktoruma güveniyorum yarın EKG ye bağlasinlar beni ben hiç iyi hissetmiyorum benim normalde zaten carpintim bazen oluyordu , 2. Trimester da arttı çok. Bir anda güm güm diye vuruyor.

İsmi çok komiğime gitti. "Hiç çamaşırı" 😂 Aslında çamaşır yokmuş, hayali ürün satıyolarmış falan. Kral çıplak hikayesi gibi sadece zekiler görebiliyomuş fghjk
Ya ajsjsksk rahatlığı yokluğundan falan diye de slogan atsalarmış bari 😂😂

Doktor sana takviye 17. Haftadan sonra başlıcam folik asitine devam et dedi, onda b12 falan varmış yani multivitamin ama işte doktoruma güveniyorum yarın EKG ye bağlasinlar beni ben hiç iyi hissetmiyorum benim normalde zaten carpintim bazen oluyordu , 2. Trimester da arttı çok. Bir anda güm güm diye vuruyor.
Kahve mi içiyorsun acaba o mu yapıyor?

Kahve mi içiyorsun acaba o mu yapıyor?
Sabah uyandığımda 1 fincan Türk kahvesi içiyorum, akşam 6 dan sonra başıma geliyor hızlı nabız. Kahve yapar mı sonuçta sabah 10 da içiyorum

Kızlar bebek arabası sorunum çözüldü. Almıyorum. Arkadaşım kendi bebek arabasını bana verecek. 1 yaşında oğluna yeni bebek arabası alacakmış baston tipli. Bu kenarda duracak zaten al sen kullan sonra geri verirsin dedi. Öyle yapacağım. Şimdilik bebek arabası almayacağım yani. Oto puset falan hepsi var. Ben de 2024 Kasım indirimlerinde kabin ya da baston tipli bebek arabası alırım. Bu konu da böylece kapanmış oldu.

Ayrıca reflü yatağı, bebek bezi, göğüs kalkanı, bebek kıyafetleri de verecekler baya karlı çıktım. Ben de bebişimin kıyafetlerini falan çevremde denk gelirsem veririm temiz kullanılacak durumdalar ise. Devir tasarruf devri. Böylece en az 15.000 karlı çıkmış oldum.

Kızlar benim nabız yine 108 e fırladı 2 saattir inmedi. Ben hala folbiol (folik asit b12 falan icinde) onu kullanıyorum ve demir kalsiyum magnezyum baslatmadi doktorum, yarın randevuya gittiğimde başlatacak. Büyük ihtimal bu eksikler yüzünden kalbim çok çalışıyor. Ama harbi mahvoluyorum bütün vucudum zangir zangir, yatak hareket ediyor resmen nabzımın sert vuruslarindan. Duşa giricem biraz soğuk su yapicam kendime. Ay ne zor vallahi billahi bitiğim gözümü açamadım kaç saattir.
Su tüketimin nasıl peki? Benim az su içtiğimde hafif bir çarpıntı oluyor koşarak su içmeye gidiyorum geçiyor sonra

Bende de pkos var ama sadece ultrason görüntüsünde var, bide göbekte tüylenme. Onun dışında adetim düzenli ve kilolu da değilim çok şükür. Ona rağmen benim doktorum pkos olanlara öneriyoruz dedi hatta şuan 16.haftadayiz bugün şeker yükleme testine geldim onu beklerken yazıyorum size. Bu arada finlandiya da yaşıyorum burdaki dr önerdi pkos var diye.
Bende tüylenme de yok kiloluda değilim sadece ultrason da vardı sonra oda gitti 🤷🏻‍♀️ ama ömür boyu düzelmez demişlerdi karışığım 19. Haftadayim şeker yuklemesini 16. Haftada mı yapıyorlar orada

Kızlar gebelikten sonra ufak ufak sivilce ve biraz leke problemi başladı cildimde. Ürün kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?
Kırmızı lekeler oluştu pul pul dökülüyor kremler işe yaramadı temizleme ürünleri de yaramadi kese de yapıyorum duruyor öylece

Ben aşırı aşırı unutkan oldum sabah evi yakıyordum. Ocağı açtım bir güzel yapacağımı yaptım. Oturdum yedim. köpüşü gezdirdim geldim bir saat sonra ocak açık. Geçen de çay makinesini açık unuttum altında suyu bitmiş. Her sabah ilaçları içtiğimde tarihle beraber not alıyorum ilaç içtim diye
Evet bende de unutkanlık var ve unuttuğumun bile farkında değilim içime kuşku bike düşmüyor o derece denge kaybı yaşıyorum kafam çok bulanık 😒

Ya bence hava da değişiyor mevsim geçişleri mallatıyor insanı. Dışarı ciktigimin akşamı uykulu oluyorum yorgun oluyorum bu gece gazdan mide bulantisindan kalp hızından mahvoldum öldüm bittim. Eşimin de midesi bozuk, bi koltukta eşim bi koltukta ben aptal gibiyiz uyusam diye bakıyorum o kadar kötüyüm.

Ay hanımlar hala kahve içemiyorum yaaaa bugün annemler geldi bana kardeşim kahve yaptı kokusundan miğdem bulandı galiba doğuma kadar geçmeyecek çayda iki üç bardaktan fazla içemiyorum 🙄🙄🥺

Kırmızı lekeler oluştu pul pul dökülüyor kremler işe yaramadı temizleme ürünleri de yaramadi kese de yapıyorum duruyor öylece
Azelaik asit içeren bir toz temizleyici bir de c vitamini serum aldım bende. Gebelikte güvenle kullanılabilir diye okudum. Cildimde normalde sivilce olmazdı ufak ufak çıktılar diye rahatsız oldum, işe yarar umarım

Sabah uyandığımda 1 fincan Türk kahvesi içiyorum, akşam 6 dan sonra başıma geliyor hızlı nabız. Kahve yapar mı sonuçta sabah 10 da içiyorum
Sabah uyanıp kahvaltı öncesi kahve içmesin deniyor kuzum hamileler için

Ay hanımlar hala kahve içemiyorum yaaaa bugün annemler geldi bana kardeşim kahve yaptı kokusundan miğdem bulandı galiba doğuma kadar geçmeyecek çayda iki üç bardaktan fazla içemiyorum 🙄🙄🥺
Benim de kahveden midem bulanıyor. Kokusu yoksa bile var gibime geliyor hatta garip şekilde

Kızlar benim nabız yine 108 e fırladı 2 saattir inmedi. Ben hala folbiol (folik asit b12 falan icinde) onu kullanıyorum ve demir kalsiyum magnezyum baslatmadi doktorum, yarın randevuya gittiğimde başlatacak. Büyük ihtimal bu eksikler yüzünden kalbim çok çalışıyor. Ama harbi mahvoluyorum bütün vucudum zangir zangir, yatak hareket ediyor resmen nabzımın sert vuruslarindan. Duşa giricem biraz soğuk su yapicam kendime. Ay ne zor vallahi billahi bitiğim gözümü açamadım kaç saattir.
Ah be canım gebelik öncesi taşikardi için ilaç kullandım 2 yıl kadar, gebe kalmayı planlayınca doktor kontrolü ile bıraktık. 160 nabız dinlenikkendi ilk ilaca başladığımda, doktor böyle nasıl yaşıyosun diye şaşırmıştı. Şimdi dinlenir halde 100lerde ben diyorum tek eski haline dönmesin böyle idare edeyim. Sadece efor sarfedeceğim işler yapmamaya çalışıyorum yine uçar benim nabız..

Ah be canım gebelik öncesi taşikardi için ilaç kullandım 2 yıl kadar, gebe kalmayı planlayınca doktor kontrolü ile bıraktık. 160 nabız dinlenikkendi ilk ilaca başladığımda, doktor böyle nasıl yaşıyosun diye şaşırmıştı. Şimdi dinlenir halde 100lerde ben diyorum tek eski haline dönmesin böyle idare edeyim. Sadece efor sarfedeceğim işler yapmamaya çalışıyorum yine uçar benim nabız..
Ahh çok zor. Ben 110 nabizla boyleysem sizi dusunemiyorum gerçekten berbat bisey. Çok geçmiş olsun.. :(

Back