- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Benim belim değil ama midem ve karnım özellikle son iki üç gündür fazlaca ağrıyor. Karnım zaten iki üç gündür açılın ben burdayım ve seni yuvarlamaya and içtim der gibi yatakta sağa sola desteksiz dönememeye başladımBen de yatamıyorum belim bıkınım agrıyor derler ya resmen belım kopuyor sizin belınızde agrıyor mu kızlar?
Evet bilge hoca fakültede, hocanın randevuları ayrı oluyor ve ayın 28inde alınabiliyor diye biliyorum. Ben hiç hocalardan almadım. Normal randevu için ben gidip bizzat kendim alıyorum, zaten okuldayım yakın bana. Fetal eko da bebeğin kalbine bakılcak sanırım. Özgür bey hepsine bakar muhtemelen, fakültede ayrı veriliyor galibaAyyy veriyor 3 boyutlu foto her gittiğimizde neredeyse.Bilge Hanım fakültedeymiş genelde jimer dışında onu da önerdi. Fakülteden nasıl randevu alınıyor. Fetal eko neemiç ben onu duymadım hiç
benım bel duzlesmesi vardı arada sol tarafta agrı olurda olunca orda oluyor zaten gene:/Benim belim değil ama midem ve karnım özellikle son iki üç gündür fazlaca ağrıyor. Karnım zaten iki üç gündür açılın ben burdayım ve seni yuvarlamaya and içtim der gibi yatakta sağa sola desteksiz dönememeye başladımSenin önceden de belinde bir problem olmuş olabilir mi çok üstüne düşmediğin farkında olmadığın? Tezim şöyle, önceden fark edilmeyen ya da üstüne düşmeyerek normalleştirilen bütün sorunlar hamilelikte dalga dalga vuruyor olabilir. Bilim insanları araştırsın bedava konu
Al işte bak yine haklı çıktım dkkdldbenım bel duzlesmesi vardı arada sol tarafta agrı olurda olunca orda oluyor zaten gene:/
Bende Allah'ım sen koru yaAy ben bir de kv me benzemesin diye dua ediyorum
Bana doktor 12haftalıkken erkeğe benziyo dedi doktor ama kesin değil dedi bu haftaları işaret etti daha net kesin derim diye gitmedim daha bende kesin demeyene kadar kesin diyemiyorum. O dediğin şey bende de oluyor döndüğümde sanki bebek anne bi yerinde dur yaaa der gibi hissediyorumSenin cinsiyet belli olmadı mı kuzum. Hamileliğin başından beri tavuk gibi 10da uyuyup sabah ezanıyla uyanıyorum resmen. Hiç uykum yok. Ama iki gündür sağa sola dönerken tuhaf hissediyorum bebiş sanki ben döndükçe sağa sola benden bağımsız düşüyor gibi.
Evet hele dinlenemezden gün boyu ayaktaydam hele eve süpürge atsam belim ortadan ikiye ayrılıyor gibiBen de yatamıyorum belim bıkınım agrıyor derler ya resmen belım kopuyor sizin belınızde agrıyor mu kızlar?
Ahahah iyi bari sonuç güzel olmuşBenimki ilk 3 ay babaydı, saçları siyah hafif kara; 3 aydan sonra saçları açıldı, rengi beyaz oldu ve çoğunluk hep bana benzetiyor
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım?Ahahah iyi bari sonuç güzel olmuş
Ben de çalısıyorum ondan heralde aman sağlıklı olsunlardaEvet hele dinlenemezden gün boyu ayaktaydam hele eve süpürge atsam belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi
Tamam canım sag olasınAl işte bak yine haklı çıktım dkkdld
Geçmiş olsun canım benim, doktoruna danış böyle bir durum vardı bende önceden diyerekten belki ağrını biraz daha ciddiye alır ve geçiştirmez rahatlatacak bir şeyler verir
Kızım 10yasında oğlum sekiz yaşındaSenin çocuklar kaç yaşındaydı canım?
Evet evet ayakta gidip gelmekten oluyor ben sabah öğlen akşam okula gidip geliyorum arada marketi hastaneydi gidip gelmelerde cabası akşam oluyor bakıyorum 10binden fazla adım atmışımBen de çalısıyorum ondan heralde aman sağlıklı olsunlarda
Büyümüşler ne güzel yaKızım 10yasında oğlum sekiz yaşında
Ya doktor baya baktı ultrasonda kafadan dikey olarak,ayaklarına kadar kademe kademe inceleyerek. En son elime bebişin renkli ultrasonunu verdi. Baktım burnu baya büyük. Orayı göstererek dedim hocam burası ödem mi yani iner mi.Yani isyan etmekte istemiyorum sağlıklı olsun tabi ama aşırı korktum sinirlerim bozuldu sülalelerde büyük burunlu yok. Hoca da daha 18 haftalık hiçbirşeyi oturmadı şuan büyük diye büyük burunlu doğacak hali yok diyip gülünce rahatladık. Hatta dedik laz müteahhitlere benziyor adını idris koyalım. neyse. Uzattım. şuna geleceğim geç gitmek daha iyiymiş bugün onu anladımAy ben buna ağlarımne demek kısım kısım göreceğiz ay bu çok üzücü bi şey değil mi ya
Eh üçüncüde sabrediyor tabi insan. Ben ilk gittiğim gün full motivasyonum. Bir hafta sonra kafayı yemeye başlıyorum bişey mi oldu, acaba iyi mi diye. O yüzden erken gitmeye çalışıyorum ama artık ben de erken gitmiycem. Erkektir o erkek kız olsa duramazsınBana doktor 12haftalıkken erkeğe benziyo dedi doktor ama kesin değil dedi bu haftaları işaret etti daha net kesin derim diye gitmedim daha bende kesin demeyene kadar kesin diyemiyorum. O dediğin şey bende de oluyor döndüğümde sanki bebek anne bi yerinde dur yaaa der gibi hissediyorum
Gözden kacırmısım canım ekledım hayırlı olsun ınsallah saglıklıca
Aynen öyle canım bugün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim çok mutlu oldum eşime mesaj attım o da ne güzel tekmelemis annesini Ecrin diye mesaj atmış resmen psikolojik baskı yapıyor sinir oldum c ve r yanyana ağır ben istemiyorum diye cevap verdimEcrin güzel değil bence, cr birleşince böyle gıcık oluyor ne demek istediğini anladım, çok dar bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?