2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar peki özel bir soru soracağım. Hamile kaldığınızdan beri doktor ilk 12 hafta yasakladı ancak sonra sıkıntı yok dedi. Birlikteliğe devam ediyor musunuz eşinizle? Size doktorlarınız bununla ilgili bir yasak vs bişi dedi mi?

Kızlar peki özel bir soru soracağım. Hamile kaldığınızdan beri doktor ilk 12 hafta yasakladı ancak sonra sıkıntı yok dedi. Birlikteliğe devam ediyor musunuz eşinizle? Size doktorlarınız bununla ilgili bir yasak vs bişi dedi mi?
her şey normalken, düşük vs gibi risk yokken bize haftada bir serbest dedi canım. şu an 14. haftamdayım

Benimki o işi beceriyo. Eli karnımda sürekli. Ancak benim de farklı isteklerim var. Mesela hamile kaldığımı öğrendiğinden beri 1 tane açıp bi kitap makale bişi okumadı. Hep ben okuyorum araştırıyorum. O da okusun, bana aktarsın mesela istiyorum ama yapmıyor.
Evet benimki de okumuyor. Sen anlatırsın bana diyor. Benim ki her işi yapıyor bana hiçbir şey taşıtmıyor çantam dahil. Her an dibimde yardımcı ama karnıma dokunmaya korkuyor 😂😂

her şey normalken, düşük vs gibi risk yokken bize haftada bir serbest dedi canım. şu an 14. haftamdayım
Aaa süper. Bize 12. haftadan sonra serbest dedi ama sınırlama dememişti. Yine de biz hafta da 1 olsun diye kendi aramızda konuştuk. Doğru yapmışız demek. Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.

Bir sıkıntı yaşamadıysan serbest kuzum. Ama benim eşim istemiyor 🙈 Bebek varmış garipmiş 😂😂😂 endişe ediyormuş 😂😂

Evet benimki de okumuyor. Sen anlatırsın bana diyor. Benim ki her işi yapıyor bana hiçbir şey taşıtmıyor çantam dahil. Her an dibimde yardımcı ama karnıma dokunmaya korkuyor 😂😂
Sen onun yanında aç göbüşünü sev karnını. Korkulacak bişi olmadığını görsün. Şaplak at tokatla demiyoruz alt tarafı sevecek 😂 sonra onun elini alıp koyarsın karnına.Alışır bir kaç sefer sonrasında.

Sen onun yanında aç göbüşünü sev karnını. Korkulacak bişi olmadığını görsün. Şaplak at tokatla demiyoruz alt tarafı sevecek 😂 sonra onun elini alıp koyarsın karnına.Alışır bir kaç sefer sonrasında.
Yapıyorum bak diyorum dokun şurada diye gösteriyorum. Yok diyor sen de dokunma 😂😂😂

Bu arada kızlar yeni doğum yapmış arkadaşım dedi ki karnına dokunurken daire çizme. Doğumu tetikliyor demişti doktorum dedi

Bir sıkıntı yaşamadıysan serbest kuzum. Ama benim eşim istemiyor 🙈 Bebek varmış garipmiş 😂😂😂 endişe ediyormuş 😂😂
Ya evet bebiş olunca maalesef ben bile tuhaf hissediyorum ancak bir takım ihtiyaçlarım var. Zaten evden dışarı adımımı atamıyorum hala daha. Hafta içi full iş stresi. Hafta sonu azıcık kafam dağılıyo 😂 Eşime açıkladım o durumu da, imkanı yok bebeğe ulaşmasının diye. Tabi eskisi gibi değil hiç bişi.

Ya evet bebiş olunca maalesef ben bile tuhaf hissediyorum ancak bir takım ihtiyaçlarım var. Zaten evden dışarı adımımı atamıyorum hala daha. Hafta içi full iş stresi. Hafta sonu azıcık kafam dağılıyo 😂 Eşime açıkladım o durumu da, imkanı yok bebeğe ulaşmasının diye. Tabi eskisi gibi değil hiç bişi.
Yani ben de dedim bak bana dokunman beni mutlu hissettirecek ben mutluysam bebek zaten mutlu öyle düşün diyorum 😂😂

Yapıyorum bak diyorum dokun şurada diye gösteriyorum. Yok diyor sen de dokunma 😂😂😂

Bu arada kızlar yeni doğum yapmış arkadaşım dedi ki karnına dokunurken daire çizme. Doğumu tetikliyor demişti doktorum dedi
Aslında okuduğum bir yazıda ilk temas duygusunu anne karnındayken bu şekilde hissediyormuş bebiş. Elimizi karnımıza koyduğumuzda başlıyormuş o duyguyusu oluşmaya. Ama bu daire olayını ilk defa senden duyuyorum. Enteresan.

evet önce normal muayene oluyorsunuz, onlar sizi detaylı ultrasn ve fetal ekoya sevk ediyor. benim öyle oldu. kağıt verdiler o kağıtla randevu aldım ikisinde de. 20. haftada olcak inşallah
Off çok uzak git gel mahvolurum. Düşünürken yoruldum valla. Ben Özgür beyden devam edeyim en iyisi. Sağol canım 💕

senin ki cevap vermiş en azından. Benim ki attığım mesajlara kalp atmış sadece. Çok ilgisiz gerçekten çok bunaldım. Az önce ilgi göstermiyorsun dedim, çalışıyorum yoğunum bugün işe gitmedim seninle vakit geçirmek için diyor. Beli ağrıdığı için gitmedi halbuki. Vallahi çok bunaldım hödük adamdan.
Olsun sonuçta senin de gönlünü almak istemiş ne için gitmediğinin ne önemi var. Benimki doğrucu davut. Ben diyorum içinden geçeni direkt söyleme, benim için değilse bile senin için yaptım de diye. Asıl benimki hödük bu durumda. Beklentiye girmiyorum dolayısıyla üzülmüyorum. Sana yardımcı olmaya çalışıyorsa elinden geldiği kadarıyla, üzme kocanı onlar için de kolay değil. O da bunalırsa hepten çıkmaza girersiniz

Bize hiç yasak olmadı ama eşim aynı dediğiniz gibi bebeğin orada olmasından dolayı çok tedirgin. Başlarda da ben çok tedirgindim bebeğe bir şey olacak diye. Ama evet hiçbir şey eskisi gibi değil fiziksel ve psikolojik sebeplerden dolayı 😄

Aslında okuduğum bir yazıda ilk temas duygusunu anne karnındayken bu şekilde hissediyormuş bebiş. Elimizi karnımıza koyduğumuzda başlıyormuş o duyguyusu oluşmaya. Ama bu daire olayını ilk defa senden duyuyorum. Enteresan.
Yok yok dokun kuzum. Daire çizme demiş sadece. Ben de çok şaşırdım ve korktum tabi

Yok yok dokun kuzum. Daire çizme demiş sadece. Ben de çok şaşırdım ve korktum tabi
Belki bu dediği son aylar için olabilir. O an artık doğumu erkenden tetiklemesin filan diye. Buna yönelik hiç bi yazı doküman vs denk gelmedim çünkü. Her doktorun bu kadar önemli bir şey için uyarması gerekirdi bence. Korkma sen.

Belki bu dediği son aylar için olabilir. O an artık doğumu erkenden tetiklemesin filan diye. Buna yönelik hiç bi yazı doküman vs denk gelmedim çünkü. Her doktorun bu kadar önemli bir şey için uyarması gerekirdi bence. Korkma sen.
Olabilir kuzum mantıklı. Ben artık aşağı yukarı seviyorum 😂😂😂😂

Benim esim asiri duygusal biridir.ben ise domuz🤣bizde roller tam tersi..o her sabah konusuyor bebikle, ruyasinda goruyor, hayaller kuruyor, asiri sabirsiz bian once gelsin istyor...benle pazarlik yapiyor bebek bakim konusunda🤣instadan bebek baba fotolari takiliyor... ben henuz konusma falan moduna giremedim.bulantidan kendime anca geldim zaten🤣 tekmesini falan hissedince banada yukleme gelir saniryorum.ama ikili iliskide de bis boyleyiz🤣
Sen bensin 😅 ben zaten hiç anaç ruhlu biri değilim şu an böyle hevesle istiyorum aslında ama çok duygularını belli edebilen biri değilim alışveriş yaparken hevesleniyorum sadece bu kadarı bile bana şu an fazla gibi geliyor 🤣🤣

Benim esim asiri duygusal biridir.ben ise domuz🤣bizde roller tam tersi..o her sabah konusuyor bebikle, ruyasinda goruyor, hayaller kuruyor, asiri sabirsiz bian once gelsin istyor...benle pazarlik yapiyor bebek bakim konusunda🤣instadan bebek baba fotolari takiliyor... ben henuz konusma falan moduna giremedim.bulantidan kendime anca geldim zaten🤣 tekmesini falan hissedince banada yukleme gelir saniryorum.ama ikili iliskide de bis boyleyiz🤣
Benimki de rüyasında görmüş falan ben hiç göremiyorum cinsiyeti anne hisseder dediler ben erkek hissettim doktor kız dedi onda bile yanıldım ve hiç yani hiç görmedim rüyamda falan 🤣

Back