2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol kuşum tam bir ay sonra Okan beye gidicem. Perinatoloji için Mehmet Özgür Akkurt’a aldım randavu 3 hafta sonrasına. Ya 22 oluyor Okan beye detaylı göstereceğim tarih ama iki ileri bir geri mehter gibi her gittiğimizde farklı haftada olduğunu öğreniyoruz
O dr hangi hastanede kuzu isim önerdi mi Okan bey yoksa kendin mi buldun

Senin cinsiyet belli olmadı mı kuzum. Hamileliğin başından beri tavuk gibi 10da uyuyup sabah ezanıyla uyanıyorum resmen. Hiç uykum yok. Ama iki gündür sağa sola dönerken tuhaf hissediyorum bebiş sanki ben döndükçe sağa sola benden bağımsız düşüyor gibi.
Ben de yatamıyorum belim bıkınım agrıyor derler ya resmen belım kopuyor sizin belınızde agrıyor mu kızlar?

Aaaaa sakinleştirici miiii 😞😞😞😞 bizimki de hap olarak alıyor. Ayda bir neden peki? Ayyy bak endişelendim şimdi
Köpekte toksoplazma riski yok ama riske atmak istemiyorum dedi dışarı çıkardığımız için sanırım. Benim goldenım var agresif bir hayvan değil.Sakinleştirici için de kıskanacağını veya rahatsız olacağını sanmıyorum ama strese girebilir yeni bir birey katılacağı için dedi yaptıracağım ne diyorsa bakalım. Zaten hiç yapmazdı dün ilk defa çiş kaçırdı eve hissetmeye başladı galiba. Güzelim benim ya 🥹

Köpekte toksoplazma riski yok ama riske atmak istemiyorum dedi dışarı çıkardığımız için sanırım. Benim goldenım var agresif bir hayvan değil.Sakinleştirici için de kıskanacağını veya rahatsız olacağını sanmıyorum ama strese girebilir yeni bir birey katılacağı için dedi yaptıracağım ne diyorsa bakalım. Zaten hiç yapmazdı dün ilk defa çiş kaçırdı eve hissetmeye başladı galiba. Güzelim benim ya 🥹
Benim de korkum bu tuvalet vs alışkanlıkları. Kıskançlıktan böyle şeyler yapması. Aslında doğru diyorsun sakinleştirici için ama olmasını da istemem üzülürüm 😔😔😔

Ben de yatamıyorum belim bıkınım agrıyor derler ya resmen belım kopuyor sizin belınızde agrıyor mu kızlar?
Bel fıtığım var ağrırdı canım ama magnezyum aldım alalı kesildi, sadece bel fıtığıma ve ağrısına iyi geldi diyebilirim

Kızlar Trendyol canlı yayında bugün saat 20.00'de 400.000TL mi ne dağıtacakmış. Malum Trendyol da daha yeni başlıyor indirim günleri, haberiniz olsun.

Kızlar kaynanam Mila ismine yok yaa o ne öyle çizgi film ismi gibi dedi😂😂😂😂😂 eşim de Ecrin istiyor ama söylenişi ağır değil mi sizce anlamı güzel ama Allah'ın hediyesiymis söylenişi gıcık
Ecrin güzel değil bence, cr birleşince böyle gıcık oluyor ne demek istediğini anladım, çok dar bir isim

Benim kv adı Fevziye sakın koymayin diyor zaten koyacagimizdan değil de bizi düşünüyor sağolsun 😂😂😂 ama Mila için dedikleri canımı sıkmadı değil hele tam netlestirelim de o da alışır hele eltim kızına deniz koydu bana diyor ki Zehra, Zeynep, Ela koysana🤦🤦🤦
Benim kızım olsaydı ben Duru , Nil, esila, derin, Ela, buse, eda, ada, Eylül, Mira falan koyardım

Hanımlaar overlok makinesi ayağınıza geldi.
Doktordan geldim. Ağrılarım vardı 3 haftadır çok şiddetli bilen bilir. Bununla alakalı bir sorun çıkmadı bebişte çok şükür ama idrar tahlili istedi. Ağrının yoğun olduğu gün magnezyum iki adet alabilirsin dedi. Rahim uzunluğu deniyor sanırım ona baktı.(yanlış söylüyor olabilirim) bu erken doğuma yol açabiliyormuş o da normal çıktı. Kızlar benim ağrı eşiğim yüksektir ama gerçekten çok şiddetli ağrım oldu hatta dayanamayıp acile gitmiştik. Ama yine doktorun dediğine çıktı sanırım, kanama lekelenme olmuyorsa ve dinlenince geçiyorsa bir problem yokmuş.
Demir ilacına başlıyorum sabah demir akşam magnezyum alacağım, ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş.
Benim bebiş geç yumurtlama ile oldu. Haftasına yetişmiş. 17+3tük 18+3 olmuşuk🙃 3 hafta sonra detaylı ultrason için yönlendirdi. Bir perinatoloji uzmanından randevu aldım inş ona gideceğim. Tam bir ay sonra da detaylı sonuçlarıyla beraber doktoruma gideceğim.
Yılan hikayesine dönen tetanoz muhabbetini sordum. Sağlık ocağında 20-30. haftalar arasında 1 doz yaptırabilirsin dedi.
Bir de dedi ki son kez tüm bedenini ekranda görüyoruz sonrakiler kısım kısım olacak 🫠
Öyle işte 🌸
Ay ben buna ağlarım 😭 ne demek kısım kısım göreceğiz 😭 ay bu çok üzücü bi şey değil mi ya 😪

Yani çevredekilere sorarak ya da kendim bakınarak aldığım bazı şeyler oldu . Genç odası aldım zaten yerim olduğu için planlamıştık cinsiyette belli olunca alalım dedik zaten 1 yıl yaşımızda kalır ama sonuçta dolap vs lazım olacaktı almışken tek seferlik genç odası aldım . Daha sonrasında koruma bariyerleri alıcam. Hamiltonun R model bebek arabası aldım küçük yer kaplamaması adına kullananlar memnun . Sallanır anakucağı aldım e bebekten ve anne yani ahşap beşik aldım :) bir de ufak tefek de zıbın almaya başladım kıyafete daha sonra geçeceğim bunları tamamladıktan sonra

Back