2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhahaah Ben bi tane babası kılıklı doğurdum huyuda tipide benziyo bide erkek babasına aşıktı kızımda bana benziyo şükür 😂😂😂 bunu inanılmaz merak ediyorum rabbim sağlıklı evlat etsin öncelikle 🥰
Amin hepsi sağlıklı yakışıklı ve güzel olsun. Geçmiş sayfalarda uzun duamda belirtmiştim detaylı olarak copy paste yapıp her gece onu okuycam 🥲

Amin hepsi sağlıklı yakışıklı ve güzel olsun. Geçmiş sayfalarda uzun duamda belirtmiştim detaylı olarak copy paste yapıp her gece onu okuycam 🥲
Ben her uzandığımda başlıyorum dua etmeye rabbim bizlere bağışlasın sağlıkla gelsinler aminnnnnnn aminnnnnnnn ❤️

Off çok stresli 🫠 Hemde görümce..tüyler diken 🥶 İşin şakası tabi maşallah hepsi sağlıkla gelsin 💕
Stresten yatamıyoruz yaaaa acaba kime benzecek acaba doğum nasıl olacak acaba acaba diye diye bi bakıyorum sabah oldu kızıyorum kendime uyu bi kaç aya istesende uyuyamazson uyu diye 🤭

Stresten yatamıyoruz yaaaa acaba kime benzecek acaba doğum nasıl olacak acaba acaba diye diye bi bakıyorum sabah oldu kızıyorum kendime uyu bi kaç aya istesende uyuyamazson uyu diye 🤭
Senin cinsiyet belli olmadı mı kuzum. Hamileliğin başından beri tavuk gibi 10da uyuyup sabah ezanıyla uyanıyorum resmen. Hiç uykum yok. Ama iki gündür sağa sola dönerken tuhaf hissediyorum bebiş sanki ben döndükçe sağa sola benden bağımsız düşüyor gibi.

Kızlar Mayıs grubuna bi bakayım dedim yataklar,dolaplar,arabalar tüm alışverişler başlamış bende kendime erken aldın yatakla arabayı diyordum orayı görünce bi rahatlama geldi 🤣🤣 kız bizim grup niye böyle sessiz Mayıs grubunun maşallahı var 🤣🤣
Bende başladım cinsiyet belli olduktan sonra 😅Aldım baya bir şeyler 😅😅

Kızım olursa halasına benzesin istemiyordum ya ben hiç sevmiyorum, benzeyecekti herhalde kız olmadı hdjdk
Bak ama bizim oralılara bana falan benzerse kara kuru bir şey olacak 😂 benim yüz şeklimi alsın eşimin tarafının göz rengini falan. Off sipariş verir gibi oldu. Allah affetsin

Ben böyle yapıyorum eşimin boyunu ve göz rengini, benim saçlarımı falan alsın diye 😂😂😂
Kuzum senin de köpüşler kedi vardı belki biliyorsundur ama bizim köpüş iç dış paraziti iki ayda bir hap olarak alıyordu. Hamile olduğum için ayda bire düşürdü. Doğumdan bir ay önce de ne olur ne olmaz sakinleştirici başlayalım dedi. Sana da haber vereyim dedim
Ben şey diyorum aynı oğluma benzesin Allah’ım sadece bu kadar huysuz olmasın bu sefer 😂 İnşallah abisinin aynısı olur 🤲
Oyyy oyyyyyyy yerim yaa minnak abi 😍😍

Kuzum senin de köpüşler kedi vardı belki biliyorsundur ama bizim köpüş iç dış paraziti iki ayda bir hap olarak alıyordu. Hamile olduğum için ayda bire düşürdü. Doğumdan bir ay önce de ne olur ne olmaz sakinleştirici başlayalım dedi. Sana da haber vereyim dedim

Oyyy oyyyyyyy yerim yaa minnak abi 😍😍
Aaaaa sakinleştirici miiii 😞😞😞😞 bizimki de hap olarak alıyor. Ayda bir neden peki? Ayyy bak endişelendim şimdi

Back