2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bilge hoca fakültede, hocanın randevuları ayrı oluyor ve ayın 28inde alınabiliyor diye biliyorum. Ben hiç hocalardan almadım. Normal randevu için ben gidip bizzat kendim alıyorum, zaten okuldayım yakın bana. Fetal eko da bebeğin kalbine bakılcak sanırım. Özgür bey hepsine bakar muhtemelen, fakültede ayrı veriliyor galiba
Biz alamıyoruz yani önce muayene mi olmak lazım detaylı alabilmek için

Aynen öyle canım bugün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim çok mutlu oldum eşime mesaj attım o da ne güzel tekmelemis annesini Ecrin diye mesaj atmış resmen psikolojik baskı yapıyor sinir oldum c ve r yanyana ağır ben istemiyorum diye cevap verdim🥴🤦
senin ki cevap vermiş en azından. Benim ki attığım mesajlara kalp atmış sadece. Çok ilgisiz gerçekten çok bunaldım. Az önce ilgi göstermiyorsun dedim, çalışıyorum yoğunum bugün işe gitmedim seninle vakit geçirmek için diyor. Beli ağrıdığı için gitmedi halbuki. Vallahi çok bunaldım hödük adamdan.

Eklentiler

• Screenshot_20231107_090400_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20231107_090400_WhatsApp.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 55
Hayır hastaneyi ara, mesela benim bakildigim hastanede ayın 20 sinde aciliyormus randevu, arayarak randevu alın dediler telefon numarası verdiler. Hastaneyi arayıp sor öğrenirsin canım

senin ki cevap vermiş en azından. Benim ki attığım mesajlara kalp atmış sadece. Çok ilgisiz gerçekten çok bunaldım. Az önce ilgi göstermiyorsun dedim, çalışıyorum yoğunum bugün işe gitmedim seninle vakit geçirmek için diyor. Beli ağrıdığı için gitmedi halbuki. Vallahi çok bunaldım hödük adamdan.
Arkadaşlar maalesef erkekler bizim kadar anlamıyor bu süreci. Benim ki heyecanlı mutlu ama gelip konuşmaz karnımla mesela. Ben de onu yapsın istiyorum 😂😂😂

Arkadaşlar maalesef erkekler bizim kadar anlamıyor bu süreci. Benim ki heyecanlı mutlu ama gelip konuşmaz karnımla mesela. Ben de onu yapsın istiyorum 😂😂😂
dün eşime her gün karnıma dokunup, kızımızla konuşacaksın artık :) evet bizim kadar anlayamıyor olabilirler. Bana diyoki bazen gece uyanıp karnınla konuşuyosun :)

Merhaba kızlar ben de temmuzda hamile kaldım ,ilk gebeliğim ve bilgisizim,şu an 18+5 teyiz, kızım olacak inşallah, kız çocukları daha erken doğar diyorlar ama nisanın ilk haftası doğar diye düşünüyorum ben, ikili testimiz temiz çıktı, haftaya da ayrıntılı ultrasonumuz var, inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza🌸

Önce büyük parçaları almak istiyorum,oda yapmayacağım,park yatak(prego miami) bebek arabası(kanz d-go), mama sandalyesi ve yürüme yardımcısı alıp sonra tekstil ve elektroniğe gireyim diyorum ,siz neler aldınız ne kaldı,önceliği nelere verdiniz ?

Canım ben Ağustosdan beri yani pozitif haber aldigimizdan beri bana karşı bebeğe karşı ilgisizdi üç kaybimiz olunca korkuyordu en son iki hafta önce patladım bu bebeği yaptığıma pisman oldum beni her yönden tek bırakıyorsun dedim epey konuştuk tartıştık tatlıya bağladık öyle başladı ucundan ucundan bebekle konuşmaya biz büyük ihtimalle son ay alışveriş yaparız canım benim diğer bebeğimin herşeyi hazırdı yatak altında son ay çıkartırız onları diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun canini sıkma kucaklarına aldıklarında onlara babalık duygusu yükleniyor 😂😂😂😂😂

Bıngıldağına falan gelirmiş öyle diyor 😂😂 ben dokunsam bastırma diyor kafayı yedi 😂😂
Ay doktor ne kadar bastırıyo görseler. Dün kontrolüm vardı bi tarafımda da ağrı hissediyodum doktor orda kıvrılmış yatıyo ondan dedi. Benim içimden yanlış mı oturdum, bebeğim sıkıştı mı diye düşünmem gibi olmuş bu 😅

Ay doktor ne kadar bastırıyo görseler. Dün kontrolüm vardı bi tarafımda da ağrı hissediyodum doktor orda kıvrılmış yatıyo ondan dedi. Benim içimden yanlış mı oturdum, bebeğim sıkıştı mı diye düşünmem gibi olmuş bu 😅
Ben de diyorum doktor bastırıyor bile diye 😂😂 ama yok korkuyor

Erkekler bebeği eline almadan bizim gibi duygusal olamıyor maalesef ama insan istiyor ki hevesli istekli olsun... Geçen hep ben sana ürün linki atıyorum sen bana hiç atmıyorsun alınacakları hep ben düşünüyorum diye ağladım

Erkekler bebeği eline almadan bizim gibi duygusal olamıyor maalesef ama insan istiyor ki hevesli istekli olsun... Geçen hep ben sana ürün linki atıyorum sen bana hiç atmıyorsun alınacakları hep ben düşünüyorum diye ağladım
Benim esim asiri duygusal biridir.ben ise domuz🤣bizde roller tam tersi..o her sabah konusuyor bebikle, ruyasinda goruyor, hayaller kuruyor, asiri sabirsiz bian once gelsin istyor...benle pazarlik yapiyor bebek bakim konusunda🤣instadan bebek baba fotolari takiliyor... ben henuz konusma falan moduna giremedim.bulantidan kendime anca geldim zaten🤣 tekmesini falan hissedince banada yukleme gelir saniryorum.ama ikili iliskide de bis boyleyiz🤣

evet önce normal muayene oluyorsunuz, onlar sizi detaylı ultrasn ve fetal ekoya sevk ediyor. benim öyle oldu. kağıt verdiler o kağıtla randevu aldım ikisinde de. 20. haftada olcak inşallah

Bu kadarını beklemiyorum ben hiç. Alınacakları düşünemeyebilirler. Benim duygulanım anlarımda sohbet edip duygularımı paylaşsın, gün içinde kızımızla konuşsun baba yetiyo. Zaten çok şükür ki sevgisini ilgisini belli eden bi adam. Arada bi şeyler anlatırken ben futbolla ilgili bi şeyler izliyo oluyo bi ona kızıyorum 😅😅

Erkeklerin ilgi ve hevesi maalesef yok canım biz anneler tekiz bu konuda kendimizi alıştırırsak daha stressiz bir gebelik geçiririz.

Benimki o işi beceriyo. Eli karnımda sürekli. Ancak benim de farklı isteklerim var. Mesela hamile kaldığımı öğrendiğinden beri 1 tane açıp bi kitap makale bişi okumadı. Hep ben okuyorum araştırıyorum. O da okusun, bana aktarsın mesela istiyorum ama yapmıyor.

Back