2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O dr hangi hastanede kuzu isim önerdi mi Okan bey yoksa kendin mi buldun

Ben de yatamıyorum belim bıkınım agrıyor derler ya resmen belım kopuyor sizin belınızde agrıyor mu kızlar?

Aaaaa sakinleştirici miiii bizimki de hap olarak alıyor. Ayda bir neden peki? Ayyy bak endişelendim şimdi
Köpekte toksoplazma riski yok ama riske atmak istemiyorum dedi dışarı çıkardığımız için sanırım. Benim goldenım var agresif bir hayvan değil.Sakinleştirici için de kıskanacağını veya rahatsız olacağını sanmıyorum ama strese girebilir yeni bir birey katılacağı için dedi yaptıracağım ne diyorsa bakalım. Zaten hiç yapmazdı dün ilk defa çiş kaçırdı eve hissetmeye başladı galiba. Güzelim benim ya

Benim de korkum bu tuvalet vs alışkanlıkları. Kıskançlıktan böyle şeyler yapması. Aslında doğru diyorsun sakinleştirici için ama olmasını da istemem üzülürüm

Aaa burda gordum şimdi kimi önerdigini bende bilge hanımı çok duydum jimerde sanırım
Ben önceden Özgür beyi duyduğum için diğerlerine fiyat falan sormadan aldım randevu. Bilge Hanım da çok iyi evet fakültede de duruyormuş günün çoğunda

Ben de yatamıyorum belim bıkınım agrıyor derler ya resmen belım kopuyor sizin belınızde agrıyor mu kızlar?
Bel fıtığım var ağrırdı canım ama magnezyum aldım alalı kesildi, sadece bel fıtığıma ve ağrısına iyi geldi diyebilirim

Kızlar Trendyol canlı yayında bugün saat 20.00'de 400.000TL mi ne dağıtacakmış. Malum Trendyol da daha yeni başlıyor indirim günleri, haberiniz olsun.

Kızlar kaynanam Mila ismine yok yaa o ne öyle çizgi film ismi gibi dedi eşim de Ecrin istiyor ama söylenişi ağır değil mi sizce anlamı güzel ama Allah'ın hediyesiymis söylenişi gıcık
Ecrin güzel değil bence, cr birleşince böyle gıcık oluyor ne demek istediğini anladım, çok dar bir isim

Benim kızım olsaydı ben Duru , Nil, esila, derin, Ela, buse, eda, ada, Eylül, Mira falan koyardım

Ay ben buna ağlarım ne demek kısım kısım göreceğiz ay bu çok üzücü bi şey değil mi ya

Yani çevredekilere sorarak ya da kendim bakınarak aldığım bazı şeyler oldu . Genç odası aldım zaten yerim olduğu için planlamıştık cinsiyette belli olunca alalım dedik zaten 1 yıl yaşımızda kalır ama sonuçta dolap vs lazım olacaktı almışken tek seferlik genç odası aldım . Daha sonrasında koruma bariyerleri alıcam. Hamiltonun R model bebek arabası aldım küçük yer kaplamaması adına kullananlar memnun . Sallanır anakucağı aldım e bebekten ve anne yani ahşap beşik aldım :) bir de ufak tefek de zıbın almaya başladım kıyafete daha sonra geçeceğim bunları tamamladıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…