2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

1 yıl kullanan var mı bilmiyorum çünkü 6 aylık felan olunca tutup kalkacaklar ben direk abisinin yatağına koymak istiyorum beşikten kurtulunca o yüzden 1000-2000 tllik bir anne yanı beşik tercih edicem .
Ben de park yatak alacağım. Anne yanı olabilen. En azından 2 kademesi olsa iş görür. ayağa kalkarsa gece düşmesin bebe.

ben fakülteye de takip oluyorum. fakülteden aldım detaylı için. ama perinatoloji uzmanı olduğunu sanmıyorum belki radyoloji uzmanı bakacaktır. bir de fetal eko için de çocuk kardiyoloji randevusu ayrı verdiler. ama içime sinmezse hemen özgür beye de giderim. hem 3 boyutlu ultrason fotosu olsun istiyordum, belki özgür bey verir :)
Ayyy veriyor 3 boyutlu foto her gittiğimizde neredeyse.😍 Bilge Hanım fakültedeymiş genelde jimer dışında onu da önerdi. Fakülteden nasıl randevu alınıyor. Fetal eko neemiç ben onu duymadım hiç 🤔

Ben de park yatak alacağım. Anne yanı olabilen. En azından 2 kademesi olsa iş görür. ayağa kalkarsa gece düşmesin bebe.
bende park yatağa yeşil ışık yakıyorum şuan ama pahalı birşey almıcam iç yatağı ile satılanlar var 2-500 lira civarı

Benim de nisanın sonu tam 40ıncı haftaya geliyor ama ben beklemem ya 42ye kadar zaten nasıl doğuracaz 42 haftalık bebeyi 🤣🤣 40ı geçirmem alırlar sezeryana bişi olmaz 🤣
Ben oğlumu 42yi geçti doğurdum o kadar bekledik gene gelmedi suniyle bağıra çağıra doğurduk inşallah bu beni yormaz öyle güzel gelir ki aminnnnnn

Karusel Karusel şu önerdiğin chicco next2me forever neymiş öyle ya gidip baktık bayıldım. Ama elim gitmedi 13k vermeye 😂
Benim alasım geliyor, yatak odasına park yatağı koymayı hiç gözüm kesmiyor ya bu da diğerlerine göre derin ya ama bilemiyorum ne var ki 13 versem bi şey de almadım ana kucağından başka her şeyi ilkinde aldık bu çocuğun hakkı değil mi şimdi, boynu mu bükülsün? Nasıl ikna oldun mu? Kocama böyle derim diye düşündüm hsjkdk.

Hanımlaar overlok makinesi ayağınıza geldi.
Doktordan geldim. Ağrılarım vardı 3 haftadır çok şiddetli bilen bilir. Bununla alakalı bir sorun çıkmadı bebişte çok şükür ama idrar tahlili istedi. Ağrının yoğun olduğu gün magnezyum iki adet alabilirsin dedi. Rahim uzunluğu deniyor sanırım ona baktı.(yanlış söylüyor olabilirim) bu erken doğuma yol açabiliyormuş o da normal çıktı. Kızlar benim ağrı eşiğim yüksektir ama gerçekten çok şiddetli ağrım oldu hatta dayanamayıp acile gitmiştik. Ama yine doktorun dediğine çıktı sanırım, kanama lekelenme olmuyorsa ve dinlenince geçiyorsa bir problem yokmuş.
Demir ilacına başlıyorum sabah demir akşam magnezyum alacağım, ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş.
Benim bebiş geç yumurtlama ile oldu. Haftasına yetişmiş. 17+3tük 18+3 olmuşuk🙃 3 hafta sonra detaylı ultrason için yönlendirdi. Bir perinatoloji uzmanından randevu aldım inş ona gideceğim. Tam bir ay sonra da detaylı sonuçlarıyla beraber doktoruma gideceğim.
Yılan hikayesine dönen tetanoz muhabbetini sordum. Sağlık ocağında 20-30. haftalar arasında 1 doz yaptırabilirsin dedi.
Bir de dedi ki son kez tüm bedenini ekranda görüyoruz sonrakiler kısım kısım olacak 🫠
Öyle işte 🌸
Canım bebişini görmüşsün iyi olduğunu duymuşsun ne güzel 🥰 perinatoloji için kime randevu aldın ? Yani 22inci haftanda mi gideceksin canım tekrar Okan beye 🥰

Benim alasım geliyor, yatak odasına park yatağı koymayı hiç gözüm kesmiyor ya bu da diğerlerine göre derin ya ama bilemiyorum ne var ki 13 versem bi şey de almadım ana kucağından başka her şeyi ilkinde aldık bu çocuğun hakkı değil mi şimdi, boynu mu bükülsün? Nasıl ikna oldun mu? Kocama böyle derim diye düşündüm hsjkdk.
Valla ben bilmem oda cart curt olmasaydı kesin alırdım aşırı iyi çünkü. 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Reflü yatağı,ıvırı zıvırına da hiç gerek yok misss gibi yatak. Sen tecrübelisin bir yıl sonra abisinin yanına geçiririm dersen 13k değmez bence

Hanımlar selam doktora göre 16 bana göre 15haftaşıktan selamlar miğde bulantılarım eskiye nazaran azaldı şimdide çok acıkıyorum Allahım doymuyorum gibi bişi 😂😂😂 Sonunda randevu bulabildim iki hafta içinde gidicem hayırlısı ile tsh değerim sekiz haftalıkken 0,01 di bugün gittim kan sonucumu gösterdim 0,19 olmuş şükür İnşallah bebeğimin durumu iyidir çok miğde bulantısı ilaç kullandım rabbim bizlere sağlıklı evlatlar versin sizler nasılsınız 🥰

Hanımlaar overlok makinesi ayağınıza geldi.
Doktordan geldim. Ağrılarım vardı 3 haftadır çok şiddetli bilen bilir. Bununla alakalı bir sorun çıkmadı bebişte çok şükür ama idrar tahlili istedi. Ağrının yoğun olduğu gün magnezyum iki adet alabilirsin dedi. Rahim uzunluğu deniyor sanırım ona baktı.(yanlış söylüyor olabilirim) bu erken doğuma yol açabiliyormuş o da normal çıktı. Kızlar benim ağrı eşiğim yüksektir ama gerçekten çok şiddetli ağrım oldu hatta dayanamayıp acile gitmiştik. Ama yine doktorun dediğine çıktı sanırım, kanama lekelenme olmuyorsa ve dinlenince geçiyorsa bir problem yokmuş.
Demir ilacına başlıyorum sabah demir akşam magnezyum alacağım, ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş.
Benim bebiş geç yumurtlama ile oldu. Haftasına yetişmiş. 17+3tük 18+3 olmuşuk🙃 3 hafta sonra detaylı ultrason için yönlendirdi. Bir perinatoloji uzmanından randevu aldım inş ona gideceğim. Tam bir ay sonra da detaylı sonuçlarıyla beraber doktoruma gideceğim.
Yılan hikayesine dönen tetanoz muhabbetini sordum. Sağlık ocağında 20-30. haftalar arasında 1 doz yaptırabilirsin dedi.
Bir de dedi ki son kez tüm bedenini ekranda görüyoruz sonrakiler kısım kısım olacak 🫠
Öyle işte 🌸
Evet bi yazı okudum bu haftalar yerlerini geniş olan haftalarıymış rahat hareket ettikleri haftalarmış kurban verene😂😂🥰🥰🥰 sonradan onların rahatı bozuldukça bizi tekmeleyecekler 😂 inşallahhh

Valla ben bilmem oda cart curt olmasaydı kesin alırdım aşırı iyi çünkü. 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Reflü yatağı,ıvırı zıvırına da hiç gerek yok misss gibi yatak. Sen tecrübelisin bir yıl sonra abisinin yanına geçiririm dersen 13k değmez bence
1 yıl sonra abisinin yanına geçirmem büyük ihtimalle de belki bu evden gideriz diye şimdi anne yanı alsam onu da 1 yıl sonra düşünsem diyorum ya. Evim aslında küçük değil, yatak odasını küçük yapmışlar, beşiği de koyarım ama süpürürken falan işkence olacak 🥲

Canım bebişini görmüşsün iyi olduğunu duymuşsun ne güzel 🥰 perinatoloji için kime randevu aldın ? Yani 22inci haftanda mi gideceksin canım tekrar Okan beye 🥰
Sağol kuşum tam bir ay sonra Okan beye gidicem. Perinatoloji için Mehmet Özgür Akkurt’a aldım randavu 3 hafta sonrasına. Ya 22 oluyor Okan beye detaylı göstereceğim tarih ama iki ileri bir geri mehter gibi her gittiğimizde farklı haftada olduğunu öğreniyoruz

Ben ikna oldun muyu okumadan hak verip ikna olmuştum meğer dalga geçiyomuşsun ahahhah 🤣

1 yıl sonra abisinin yanına geçirmem büyük ihtimalle de belki bu evden gideriz diye şimdi anne yanı alsam onu da 1 yıl sonra düşünsem diyorum ya. Evim aslında küçük değil, yatak odasını küçük yapmışlar, beşiği de koyarım ama süpürürken falan işkence olacak 🥲
Ya sen büyüğünkileri naptın hemen dağıttın mı yoksa

Evet bi yazı okudum bu haftalar yerlerini geniş olan haftalarıymış rahat hareket ettikleri haftalarmış kurban verene😂😂🥰🥰🥰 sonradan onların rahatı bozuldukça bizi tekmeleyecekler 😂 inşallahhh
Yani hamdolsun allaha tabi ki ama babaya benziyor, biraz kırıldım. Erkek versiyonumu merak etmiştim.

Yani hamdolsun allaha tabi ki ama babaya benziyor, biraz kırıldım. Erkek versiyonumu merak etmiştim.
Ahhahaah Ben bi tane babası kılıklı doğurdum huyuda tipide benziyo bide erkek babasına aşıktı kızımda bana benziyo şükür 😂😂😂 bunu inanılmaz merak ediyorum rabbim sağlıklı evlat etsin öncelikle 🥰

Ahhhh alıştıra alıştıra söyleseydin 😩 Babaya benzesin yavrum da baba tarafına benzemesin kınalı kuzum 🥹
Haahhahaha 😂😂 iki çocuğumda hep duamdı kızım biraz halalarına çekmiş arada i bi hareketini görünce halası kılıklı diyorum

Back