2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam ben de ikna olacak bir şeyler arıyorum hala biz ararken 5 bin olmaz inşallah hb çok uygun geldi bana o yüzden
Ürüne çeşitli sözcük kombinasyonlarıyla baktım ama batı dünyasında muadilini bulamadım bu arada, o testler falan da hiç güven vermedi zaten test mi görüntüsü random çince harfler mi koymuşlar bilemiyoruz anlamıyoruz djkdk. İkna olmak istiyorum, bi su karbonat bi su sirke yapmaktan bıktım anlıyo musun ikna et beni

Dezavantajı; içinin rahat etmemesi Kalkıp bakmak isteyeceksin; uzanıp şöyle bakmak ayrı, kalkıp oraya gitmek ayrı. Sen yatağın yanını boşalt ben de mecbur öyle yapacağım, nerde eski han gibi evim
Haklısın uyduracağız artık bir şeyler yürüyecek yer kalmayacak sanırım. Sağol canım benim

Yanında tutmakta fayda var yani çok sağol kuzum

Yaa çok zor olmuştur canım, amiin inşallah

strudel Kim çıkardı bu fikri ortaya, o bulsun kardeşim Ben de bıktım elim ayağım titredi makineyi görünce

Güzel günlerde kullanın Ayy bende 16 haftalık oldum bagi neo almayı düşünüyorum. Az yer kaplaması açısından bunu tercih edicem sanırım. Puseti sizin aldığınız modelde de ekstra mı satın alıyordunuz neoda o şekildeydi e bebekte.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım bir önceki bebeğimin herşeyi hazırdı eve gelmedi bu sağlıkla doğsun da ihtiyaca göre eşya alırım diyorum bir arkadaşım bir çanta dolusu kıyafet verdi bebek hızlı büyüdüğü için bir iki kullanımlık harika şeyler lcw da bir kıyafet 300 den aşağı değil benim çantada servet yatiyor şuan yediği helal giydiği haram mantığı masrafsız büyütmek istiyorum bende Allah nasip ederse ama heves edip alanlara da imreniyorum ne mutlu onlara ben kucagima alana kadar o korkuyu yasayacam sanırım üç kaybim var inşallah hepimiz minislerimize kavuşup sağlıkla kucağımıza alırız

Çook iyi yapmışsın güle güle sağlıcakla kullan inşallah canım benim. Ben de mağaza da bir şey beğenince oracıkta bakıveriyorum internetten

Ne şanslısın ya bu dönüşümlü kıyafet değişikliğini çok seviyorum. Biz de kuzenlerimle hep böyle büyümüşüz. En büyüğünkini boy boy giymişiz hep. Çevremde hiç yok şuan benim olsa ne güzel olurdu. 1 ay giyilecek şeyler sonuçta. İnşallah sağ salim kavuşacağız hepimiz bebişlere

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, hepimiz sağlıkla alırız inşallah bende yeğenimin kıyafetlerinden ayırdı abimin eşi, çok hızlı büyüyolar yetişmek imkansız. Yine yeğenimin park yatağını, mama sandalyesini falan getirecekler. Bi bebek arabasını alıcam bagajımız küçük onlarınki çok yer kaplıyodu. Bi de bi kaç kıyafet, biberon, emzik gibi ihtiyaçlarını, hastane çıkışı gibi anısı kalacak şeyleri alırım muhtemelen. Geçenlerde dayanamayıp bir takım kıyafet aldım, emzik aldım onuda 6 ay üstü almışım heyecanlı ve beraberinde kaygılı süreçler. Kontrol günlerini zor bekliyorum ben henüz hareket te hissetmeyince. Pazartesi kontrol günü eşime diyorum cumartesi mi gitsek.

Teşekkür ederim Evet neoda avinout puset varmış sonradan alınıyormuş o da ama başka uygun fiyatli bi pusette alabilirsiniz içine nasıl isterseniz diye anlattı satıcı. Benim aldığım modelde içindeydi puseti. Neo da güzel bende ikisi arasında kalıp flexfolda karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…