2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

2023 mart anneleri paylaşmış bu listeyi, size de fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20231101_174345_Samsung Internet.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230918_084052.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20230918_084029.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20230918_084008.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230918_083946.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 66
merhaba, ben çizgi göremedim maalesef ama kaset testte geç çıkıyor sonuçlar siz de biliyorsunuzdur zaten. kanda baktırdınız mı, gebelik varsa kanda görünür 12. günde?

Ah kuzum iyi ki açıkladın. Ben de yoyko yatak düşünüyorum ama daha ucuzlar var ne fark diyordum

Meriç’i tanımıyorum Risk alıp alsak mı

Aşağıda satıcıya soru sor kısmında açıklamışlar canım

Dezavantajı; içinin rahat etmemesi Kalkıp bakmak isteyeceksin; uzanıp şöyle bakmak ayrı, kalkıp oraya gitmek ayrı. Sen yatağın yanını boşalt ben de mecbur öyle yapacağım, nerde eski han gibi evim

Kizlqr sık sık olmasada bugunde oldu biânda icim geciyormusta bayiliicakmisim hissi gelior cok fena oluyorjm pesine mide bulantisi ds geliyoe sizde de varmj

Tansiyonun düşüyor olabilir bende de oluyor normal, böyle olduğumda ben hemen ayaklarimi koltuğa dikip yatiyorum 5 dk, iyi geliyor
Bendede birkere iş yerinde oldu. Müthiş bulantı basdı birden. Tuvalete yetişeyim derken, birden gözlerim karardı. İş arkadaşıma yardım et dedim, beni yakaladı, yere yatırdı. Patron koşdu geldi, ayaklarımı kaldırdılar. Birkaç dakikada kendime geldim. Bayıldımmı, bayılmadımmı kestiremiyorum. Kısa bi gel git oldu.
Tansiyon düşünce oluyor. Birdahada olmadı ama o şekilde şiddetli bulantı gelirse hemen kendiliğimden yatar ayakları dikerim herhalde.

Benimki uyuyordu direkt, inşallah bu da öyle olur Ama ben kalkıp nefes alıyor mu diye sürekli bakıyordum

Ah kuzum iyi ki açıkladın. Ben de yoyko yatak düşünüyorum ama daha ucuzlar var ne fark diyordum
Park yataklar dış malzeme olarak genelde aynılar ya içine yatak alacaz ya bi de mesela yoyko daha pahalı park yatak daha ucuz alıp iç yatağını en kalitelisini alabiliriz o parayı oraya veririz daha mantıklı olur bence

En kalın yatak yoyko daymış galiba. Demek ki fark o

Çok güzel anlatmışsın bana da baya fikir verdi, teşekkür ederim kuzum. Mutlu günlerde kullanırsın inşallah

Benimki uyuyordu direkt, inşallah bu da öyle olur Ama ben kalkıp nefes alıyor mu diye sürekli bakıyordum
Ben kızımda ne gündüz ne gece uyku yoktu kimse de yanımda yoktu o kadar ağlıyordu ki göbeğinden kan gelmişti zordu oğlumda 42 haftayı geçti doğumu zor zoruna geldi sonrası hep hastalık oldu hırıltılı doğdu ve yoğun bakıma iki defa düştü şimdi astım hastası oda zordu ama şükür büyüdüler inşallah bu öyle rahat büyür ki aminnnnnnn aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…