2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yapmadım, biz de taşınacaktık çünkü tayinciydik. Bu eve taşınınca 2.5 yaşındayken ikea’dan demir karyola aldım görüntüsü çok hoşuma gidiyor onların, montessori yatak görmekten tiksindim😅 Bir tarafını duvara dayadım, diğer tarafına da koruma bariyeri aldım onu taktım araya deprem falan girince dolabını almamıştım şimdi dolap alacağım bir de 😄 Ha bu arada küçükken yattığı park yataktı bizde de.
Teşekkür ederim 🌸

Park yatak almak istemiyorum ama diğerleri de max 10kg taşıyor. Başka önerisi olan var mı
Ben küçük bir beşik alcam ilk 6 7 ay onu kullanacak 6 7 aylıkken de koçtaşın büyüyen beşiğini almak istiyorum onu da uzun bir süre kullanır diye düşünüyorum canım

Büyük ölçüde temizliyormuş karbonat ya 7’den 2’ye düşürse bile kârdır, temizlikterörü diye bir sayfa var o kadın da kimyacı sanırım ondan biliyorum. Tarım ilacına karşı en büyük kozumuz zehirlenmemek 😂
Gerçekten ne yiyeceğimizi, çocuklara ne yedireceğimizi şaşırdık. Birde bir alet var sebze ya da meyve yi koyduğun suyun içine koyuyorsun 10 dk bekletiyorsun tarım ilacı fln her şeyi temizliyormuş. Geçen gün gördüm influencerda osveld marka yurtdışında değişik markalarda baya kullanılıyormuş. Onu araştırıyorum bende. Her sebzeyi meyveyi önce karbonat, sonra sirkede bekletip yıkıyorum normalde ama merak ettim aletide kullanan var mı hiç acaba aramızda.

Son düzenleme:
Gerçekten ne yiyeceğimizi, çocuklara ne yedireceğimizi şaşırdık. Birde bir alet var suyun sebze ya da meyve yi koyduğun suyun içine koyuyorsun 10 dk bekletiyorsun tarım ilacı fln her şeyi temizliyormuş. Geçen gün gördüm influencerda osveld marka yurtdışında değişik markalarda baya kullanılıyormuş. Onu araştırıyorum bende. Her sebzeyi meyveyi önce karbonat, sonra sirkede bekletip yıkıyorum normalde ama merak etttim aletide kullanan var mı hiç acaba aramızda.
Bunu ben de gördüm ve merak ediyorum, takipteyim.

Kanz X-go Plus Rose Gold Travel Sistem Bebek Arabası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol mesela bu 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi varmış, pusette 0-18 ay, örnek olarak atıyorum buraya mesela bu olur mu ideal mi ? O kadar anlamıyorum ki , 25 kilo kaç yaş oluyo mesela
Benim oğlum şu an 13 kg 29 aylık mesela. 1 yaşında 11 kg du. 1 yaşına kadar genelde çok hızlı kilo alıp büyüyorlar. 1 yaşından sonra kilo alımı yavaşlıyor demişti doktorum gerçekten öyle oldu bizde.

Gerçekten ne yiyeceğimizi, çocuklara ne yedireceğimizi şaşırdık. Birde bir alet var suyun sebze ya da meyve yi koyduğun suyun içine koyuyorsun 10 dk bekletiyorsun tarım ilacı fln her şeyi temizliyormuş. Geçen gün gördüm influencerda osveld marka yurtdışında değişik markalarda baya kullanılıyormuş. Onu araştırıyorum bende. Her sebzeyi meyveyi önce karbonat, sonra sirkede bekletip yıkıyorum normalde ama merak etttim aletide kullanan var mı hiç acaba aramızda.
İlk defa duydum ben de bakayım ya çok iyiymiş 😍😍

Chicco nun next2me forever ı azıcık daha büyük gibi trendyoldan bak yorumlarda biri foto da atmıştı ama biraz tuzlu 😅
Bende magic var ama 6 ay sonrası için zor oluyor. Forever almaya karar verdim. Gidip bi bakıcam mağazasına.

Bende magic var ama 6 ay sonrası için zor oluyor. Forever almaya karar verdim. Gidip bi bakıcam mağazasına.
O bi tık daha büyük 1 yaşına kadar götürür herhalde ama anca. Şu dediğin alete bayıldım ya trendyol’da beğenilmiş, hb’da daha ucuz alırım ben bunu😍

Merhaba. Ben de bu arabadan almak istiyorum ama kaç yaşa kadar kullanılır acaba? Sanki boyu uzadıkca ayakları dışarı sarkacakmış gibi bir izlenimi var kısa dar gibi ? Fikir alabilir miyim 💙
Cok kullanisli bir araba. Bize dar veya kisa gelmedi. Oğlum yasitlarindan uzun bir cocuk biz epey kullandık kaç yaşında biraktik hatirlayamiyorum tam.

Kimde görmüştün, yeni ürün herhalde video bulamadım 😄
Meriç te görmüştüm. dün paylaşmıştı, şu an yok videosu ama yeni ürünmüş evet bu sebeple bende merak ettim acaba kullanan var mı aramızda. Yurtdışında yaşayanlarda var aramızda belki orada daha yaygındır.

O bi tık daha büyük 1 yaşına kadar götürür herhalde ama anca. Şu dediğin alete bayıldım ya trendyol’da beğenilmiş, hb’da daha ucuz alırım ben bunu😍
4 yaşa kadar diyor hoş 2 ye kadar gitse yeter ama canlı görmekte fayda var. 1e kadarsa almam.

Ay ben hb ya giriyorum, ebebek te takılırken canım sıkılıyor, kendimi yine madame coco english home da gezerken buldum 😄 bisi diycem bebek alışverişi çok sıkıcı 🥲 bit kadar boyu var kıyafetin ama fiyatlar uçmuş, anne yanı besikler bez, kalanı sepet kucucuk, büyüyen besikler tahta ölü beyazı, Aşırı aşırı sıkıcı gerçekten, emzirme sutyen baktım, kac numara almam gerektiğini bilmiyorum çünkü büyümeye devam ediyor, günler geçmiyor aylardir 16. Haftamdayım gibi hissediyorum, yat Allah yat ayaklarım isinmiyor, hava kapalı, çocuk icerde iyi mi düşüncesi yiyip kemiriyor, akşama ne yemek yapsam sorunsalı. Iyk yani çok sıkıcı.

Meriç te görmüştüm. dün paylaşmıştı, şu an yok videosu ama yeni ürünmüş evet bu sebeple bende merak ettim acaba kullanan var mı aramızda. Yurtdışında yaşayanlarda var aramızda belki orada daha yaygındır.
Bunun çalışma prensibi nedir acaba, ben onla ilgili bilgi bulamadığım için çok anlamsız bir ürün olabilir gibi gelmişti bana. Karusel Karusel sen bulursan sen de paylaşır mısın? Nasıl pestisiti mikrobu egale ediyor özelliklerde yazıyor mu?

Back