2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sığdı ama diğer tarafta yatak elbise dolabıyla bütün oldu ağzımıza girecek gibi resmen
bizim şu an giyinme dolabı diğer odada. sıkışmasın diye koymadık. yatağında bir tarafını duvarla bitiştirip diğer boşluğuna bebek yatağını yerleştircez. ya da yatağa enlemesine yatcaz, normalde ayak gelen yere bebek yatağı koycaz

Duvarla birleştirmek daha makul tabi atın baba yı köşeye kalsın orda

Ben 2’yi geçmişti ayırdığımda, sonra deprem oldu korkudan tekrar aldım yanıma, şimdi yine ayrı yatıyor. Bunu da yatırırım 2’ye kadar ayrılamıyorum
valla bunda abi abla var inşallah kardeşlerine sahip çıkarlar bende uyurum

Selam güzel anneler. Sizi arada okuyodum. Daha önce 2021 temmuz anneleri grubundaydim. Şifremi kaybedince bugün yazmak nasip oldu. Sat 16 temmuz. Kese ve kalp atışı 5+6. Ancak pkos olduğu icin 10 gün kadar geriden geliyoruz. Cinsiyet belli değil. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım ınsallah

valla bunda abi abla var inşallah kardeşlerine sahip çıkarlar bende uyurum
Karusel bebeği gece uyanınca yatakta emzirip bırakıyor muyuz yada ev içinde gezdirme gibi durumlar oluyor mu. Yani demek istediğim yatağın dibine dayamasam yatağı. Bizim yatağın karşısına ayrıca koysam. Dezavantajları ne olur

Beni şeytan dürtüyor :) eşimle konuşacağım akşam gelince bakalım ne diyecek

Eklentiler

• Screenshot_20231101_163306_Trendyol.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 74
Kizlqr sık sık olmasada bugunde oldu biânda icim geciyormusta bayiliicakmisim hissi gelior cok fena oluyorjm pesine mide bulantisi ds geliyoe sizde de varmj

Kizlqr sık sık olmasada bugunde oldu biânda icim geciyormusta bayiliicakmisim hissi gelior cok fena oluyorjm pesine mide bulantisi ds geliyoe sizde de varmj
Tansiyonun düşüyor olabilir bende de oluyor normal, böyle olduğumda ben hemen ayaklarimi koltuğa dikip yatiyorum 5 dk, iyi geliyor

Kızlar aşılamamın 11.günü test yaptım negatif iğne etkisi geçmişti 12.gün bugün şimdi test yaptım öylesine bakayım dedim iki dk da slik çıktı attığım resim iki dk içinde çektiğim resim şuan daha koyu belirgin yani elimde

Hayır emziriyoruz gazını çıkarıyoruz kolik bi bebek değilse yatar kolikse benim iki bebeğimde kolikti sabaha kadar evin içinde turluyordum sürekli emziriyorum kıyafetlerini çıkarıp masaj yapıyordum eşim ben emzirirken takip ediyordu beni çünkü uykuya dalma ihtimalim vardı memem yüzüne gelir bogulur diye korkuyordum yani bebek bi aylık iki aylık biraz zorluyor geçen gündüz oluyor emzirip yatağa direk koymadım hep ağladıkları için hep kocagımdaydı bazen minderlerle yatak yapardım yatağımda öyle yatardım beşikten sürekli alıp indirmek sırt ağrısı yapıyordu

Ayyy kızlar ben bi çılgınlık yapıp bebek arabası ve park yatak aldım e bebek'e bakmaya gitmiştim sadece sonra beğendim ve aldım umarım iyi yapmisimdir ya henüz 14 haftalık olan bebeğim için
Bir noktada alıcaktın o yüzden erken geç fark etmez, güle güle sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olsun inşallah

Ayyy kızlar ben bi çılgınlık yapıp bebek arabası ve park yatak aldım e bebek'e bakmaya gitmiştim sadece sonra beğendim ve aldım umarım iyi yapmisimdir ya henüz 14 haftalık olan bebeğim için
güle güle kullanın. hangi markaları aldın tatlım bize de fikir olsun

Ne aldınn

güle güle kullanın. hangi markaları aldın tatlım bize de fikir olsun
Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldim park yatak da prego Miami aldık anne yani olma ozelligi var en önemlisi buydu zaten yoyko düşünüyordum arasindaki farkı sordum ikisi de 3 kademeli sonrasında oyun parkı oluyor ölçüleri aynı yoyko cibinlikli pregoda müzikli dönencesi var onu sectim yoyko daha pahalı bu arada araba ve park yatak 14 bine geldi araba 10 bin kusurdu o sırada hemen diğer sitelere baktım Trendyol,hb,babymall,e bebekin kendi sitesine falan hepsinde daha yüksekti yatak da ayni şekilde ama o 600-700-900 TL falan daha yüksekti çok farketmiyordu böyle almış oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…