- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Benimki sığdı ama diğer tarafta yatak elbise dolabıyla bütün oldu ağzımıza girecek gibi resmensenin güzel sığmış. bizim böyle olur mu emin değilim dar uzun gibi. bi ölçücez
bizim şu an giyinme dolabı diğer odada. sıkışmasın diye koymadık. yatağında bir tarafını duvarla bitiştirip diğer boşluğuna bebek yatağını yerleştircez. ya da yatağa enlemesine yatcaz, normalde ayak gelen yere bebek yatağı koycazBenimki sığdı ama diğer tarafta yatak elbise dolabıyla bütün oldu ağzımıza girecek gibi resmen
Duvarla birleştirmek daha makul tabi atın baba yı köşeye kalsın ordabizim şu an giyinme dolabı diğer odada. sıkışmasın diye koymadık. yatağında bir tarafını duvarla bitiştirip diğer boşluğuna bebek yatağını yerleştircez. ya da yatağa enlemesine yatcaz, normalde ayak gelen yere bebek yatağı koycaz
Ben 2’yi geçmişti ayırdığımda, sonra deprem oldu korkudan tekrar aldım yanıma, şimdi yine ayrı yatıyor. Bunu da yatırırım 2’ye kadar ayrılamıyorum
valla bunda abi abla var inşallah kardeşlerine sahip çıkarlar bende uyurum
Tansiyonun düşüyor olabilir bende de oluyor normal, böyle olduğumda ben hemen ayaklarimi koltuğa dikip yatiyorum 5 dk, iyi geliyorKizlqr sık sık olmasada bugunde oldu biânda icim geciyormusta bayiliicakmisim hissi gelior cok fena oluyorjm pesine mide bulantisi ds geliyoe sizde de varmj
Bende de son bir kaç gündür oluyor. Aynısını yaşıyorumKizlqr sık sık olmasada bugunde oldu biânda icim geciyormusta bayiliicakmisim hissi gelior cok fena oluyorjm pesine mide bulantisi ds geliyoe sizde de varmj
Hayır emziriyoruz gazını çıkarıyoruz kolik bi bebek değilse yatar kolikse benim iki bebeğimde kolikti sabaha kadar evin içinde turluyordum sürekli emziriyorum kıyafetlerini çıkarıp masaj yapıyordum eşim ben emzirirken takip ediyordu beni çünkü uykuya dalma ihtimalim vardı memem yüzüne gelir bogulur diye korkuyordum yani bebek bi aylık iki aylık biraz zorluyor geçen gündüz oluyor emzirip yatağa direk koymadım hep ağladıkları için hep kocagımdaydı bazen minderlerle yatak yapardım yatağımda öyle yatardım beşikten sürekli alıp indirmek sırt ağrısı yapıyorduKarusel bebeği gece uyanınca yatakta emzirip bırakıyor muyuz yada ev içinde gezdirme gibi durumlar oluyor mu. Yani demek istediğim yatağın dibine dayamasam yatağı. Bizim yatağın karşısına ayrıca koysam. Dezavantajları ne t
Bir noktada alıcaktın o yüzden erken geç fark etmez, güle güle sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olsun inşallahAyyy kızlar ben bi çılgınlık yapıp bebek arabası ve park yatak aldıme bebek'e bakmaya gitmiştim sadece sonra beğendim ve aldım umarım iyi yapmisimdir ya henüz 14 haftalık olan bebeğim için
güle güle kullanın. hangi markaları aldın tatlım bize de fikir olsunAyyy kızlar ben bi çılgınlık yapıp bebek arabası ve park yatak aldıme bebek'e bakmaya gitmiştim sadece sonra beğendim ve aldım umarım iyi yapmisimdir ya henüz 14 haftalık olan bebeğim için
Ne aldınnAyyy kızlar ben bi çılgınlık yapıp bebek arabası ve park yatak aldıme bebek'e bakmaya gitmiştim sadece sonra beğendim ve aldım umarım iyi yapmisimdir ya henüz 14 haftalık olan bebeğim için
Arabayı bagi flexfold 2 aldım neden onu aldığımı açıklayayım ben zaten puset takılabilen ama çok ağır olmayan bir model istiyordum yani Kraft,kanz gibi markaların travel sistemleri baya ağır gelmişti Chicco,cybex,Maxi cosi gibi kabin boy arabalarında üstteki çıkmadan puset takmak gerekiyordu o da aynı ağırlıkta oluyor bu sefer yani satan adam da hem arabanın agirligi hem pusetin hemde bebeğin agirligi olacak dedi ve onların tekerlekleri küçük küçük tekerin dezavantaj olduğunu söyledi süspansiyonlu olması gerekiyormuş tekerlerin yani benim için ağır olmayan içindeki çıkmadan kapanabilen,ayrıca puset takılabilen bi araba istiyordum aradığım özellikler de bunda vardı bagi neoyla bu model arasında kaldım alt tentesi daha büyük daha kullanışlı olacağını düşünüp bunu aldimgüle güle kullanın. hangi markaları aldın tatlım bize de fikir olsun
Araba bagi flexfold2, prego MiamiNe aldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?