- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Sen öyle diyorsan bulacaz mecburHiç mi yokPark yatakla ahşap beşikten başka sadece küçük anne yanı var ama o da uzun süreli olmaz işte ben de alacaktım vazgeçtim bi yere sığdırırsın ya iyi bak vardır bi çaresi
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen öyle diyorsan bulacaz mecburHiç mi yokPark yatakla ahşap beşikten başka sadece küçük anne yanı var ama o da uzun süreli olmaz işte ben de alacaktım vazgeçtim bi yere sığdırırsın ya iyi bak vardır bi çaresi
![]()
Cybex eezy de indirim var şu anCybex eezy twist ve joie tourist var benim bildiğim.
Bunda da puset ve çoğu aksesuar dahil değilmiş resmen adam kandırıyorlar. Sinirlendim almıcam ajsjskaaa fiyatı baya düşmüş. O zaman bu da mantıklı olabilir. cybex alıp pişman olanını görmedim.
Chicco nun next2me forever ı azıcık daha büyük gibi trendyoldan bak yorumlarda biri foto da atmıştı ama biraz tuzluSen öyle diyorsan bulacaz mecbur![]()
Baktım. Ben yer açayım en iyisiChicco nun next2me forever ı azıcık daha büyük gibi trendyoldan bak yorumlarda biri foto da atmıştı ama biraz tuzlu![]()
“Biraz”Chicco nun next2me forever ı azıcık daha büyük gibi trendyoldan bak yorumlarda biri foto da atmıştı ama biraz tuzlu![]()
travel sistem olarak satılanların dışında puseti dahil eden araba yok bu arada bilginiz olsunBunda da puset ve çoğu aksesuar dahil değilmiş resmen adam kandırıyorlar. Sinirlendim almıcam ajsjsk
Bedava yaBaktım. Ben yer açayım en iyisi![]()
Ya ben çalışıyo olsam alırdım bu arada, dört sene her gün kullanacak sonuçta diye düşünür kendi kendime MANTIKLI çıkarımı yapar ikna ederdim kendimi fmflkrlrödÜrkütmek istemedim minik kuşu![]()
2 sene yazmış satıcı. Hahhha o mantıklı çıkarımlar bende de var hergün kahve içmesem şu kadar biriktiririm hesabına dönüyor oYa ben çalışıyo olsam alırdım bu arada, dört sene her gün kullanacak sonuçta diye düşünür kendi kendime MANTIKLI çıkarımı yapar ikna ederdim kendimi fmflkrlröd
Kendimizce hsabımız var bizim de boşverBen tam şeyim ya, markaların hedeflediği manipülasyona aşırı açık bi kere alınsın tam alınsın tüketim insanı of allah belamı bu şekilde vermiş bence. uzun süre kullanılacak her şeyin yüksek fiyatına ikna oluyorum bi şekil![]()
Ben de bu hesaplara açığım ama dört sene kullanamaz 2 bile kullanamazYa ben çalışıyo olsam alırdım bu arada, dört sene her gün kullanacak sonuçta diye düşünür kendi kendime MANTIKLI çıkarımı yapar ikna ederdim kendimi fmflkrlröd
4 yaşa kadar kullanım demiş kendi sitesinde, bütçemin epey üstü diye de hiç sorgulamamışım 4 yaşa kadar kullanılıyor diye kaydedip ikna olmuşum hemen hahhaha şimdi detaylı inceledim de hakikatten ben bile almazmışım tamamBen de bu hesaplara açığım ama dört sene kullanamaz 2 bile kullanamaz![]()
Benimki 3 yaşında kocaman tek kişilik yatakta yatıyor bunda yatırsam boyu uzamaz çocuğun4 yaşa kadar kullanım demiş kendi sitesinde, bütçemin epey üstü diye de hiç sorgulamamışım 4 yaşa kadar kullanılıyor diye kaydedip ikna olmuşum hemen hahhaha şimdi detaylı inceledim de hakikatten ben bile almazmışım tamam![]()
Viiii dedim okur okumaztravel sistem olarak satılanların dışında puseti dahil eden araba yok bu arada bilginiz olsun![]()
Peki bişiy sorucam sen tecrübelisin bilirsin, ben park yatağa sığdığı müddetçe çocuğa mobilyalı oda yapmayı düşünmüyorum zaten taşınma ihtimalimiz var önümüzdeki bir iki sene içerisinde. Bu tek kişilik yatağa çocuk bebeklikten çıktıktan hemen sonra mı geçtin nasıl yaptın? Park yatak konusunda mantıklı mıyım?Benimki 3 yaşında kocaman tek kişilik yatakta yatıyor bunda yatırsam boyu uzamaz çocuğun![]()
Ben de yapmadım, biz de taşınacaktık çünkü tayinciydik. Bu eve taşınınca 2.5 yaşındayken ikea’dan demir karyola aldım görüntüsü çok hoşuma gidiyor onların, montessori yatak görmekten tiksindimPeki bişiy sorucam sen tecrübelisin bilirsin, ben park yatağa sığdığı müddetçe çocuğa mobilyalı oda yapmayı düşünmüyorum zaten taşınma ihtimalimiz var önümüzdeki bir iki sene içerisinde. Bu tek kişilik yatağa çocuk bebeklikten çıktıktan hemen sonra mı geçtin nasıl yaptın? Park yatak konusunda mantıklı mıyım?![]()