2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben daha hiçbir şey almadım, 28. Haftadan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum ama siz maşallah almaya başlamışsınız bana daha çok erken geliyor. Korkuyorum da açıkçası daha ayrıntılı ultrasona da girmedik. Mesela süt sagma makinesini ihtiyacım olursa çocuk doğduktan sonra da alabilirim, sonuçta yarım saatlik bi iş, gereksiz harcama yapmayı düşünmüyorum, reflu yatağı da aman aman bisey değil, altına 2 tane kıyafet koysan üstüne örtü zaten çocuğun kafası diklesir ki zaten çocuğu durmadan düz yatıramayiz kafası duzlesir, yan yatırmak lazım ki kusarsa yana kussun, biberonu kasik biberon alırım, süt gelmezse Allah korusun bi sıkıntı olursa uzun vadede normal biberon alinabilir, bunlar zam gelse bile aman aman bi pahalılık değil, ama sanırım bence heves ediyorsunuz o yüzden erken hareket ediyorsunuz diye tahmin ediyorum 🥹💕 bebek arabasi konusuna gelince gerçekten çok zor ve kafa karıştırıcı, ama gosteris değil de bebeğin konforu benim için ön planda olacak gibi duruyor, şuan sıkıntım büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ama yatak odamıza mumkunati yok sığmayacak bu konuda sorun yaşıyorum, onun dışında bebek sağlıklı olsun yeter, bebek neden benim daha güzel cicilerim eşyam yok diye ağlamayacak o yüzden stres yapılması gereken son şey maddi eşyalar bence 😌💗
Kısmen haklısın, daha çok erken olduğu konusuna katılıyorum ama ekonomik olarak o kadar stabil olmayan dengesiz bir iklim var ki, ben kendi adıma, bak şu an çalışmıyorum ona rağmen tüm imkanları da zorlayarak büyük kalem ürünleri alalım kafamızdan çıksın sonra ne olacağı belli değili düşünmek ve buna göre hesap yapmak zorundayım. Bilsem ki bundan altı ay sonra fiyatlar uçmayacak, şimdi almak için kafa yormam ama durumlar malum. Bununla birlikte bebeğin ihtiyaç duyabileceği ve arkadaşlarımdan alabileceğim her şeyi o şekilde temin etmeye çalışıyorum, maddi olarak 1000-2000i geçmeyecek ufak tefek şeyleri de zamanı geldiğinde ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum. Heves ettiğimiz şeyleri de alabiliyorsak alalım ya bi yandan, ben şu oioi ek gıda ürünlerini çok beğeniyorum oldum olası epey indirim de gelmiş, söyliycem mesela şimdi oğlum bana brokoli falan fırlatmasın mı vakumlu tabağından alıp, aşkolsun yani.

Hem puset koyulabilen hem de kabin bi bebek arabasi yok mu ? Bilen var mı

Haklısın kuzum ne olacağımız elbette belli değil ama sonrasında çalışmayacaz tek maaşa dusecez falan bu beni çok korkutuyor 😅 Aileler zaten hep bişey almayın deyip duruyor öyle denilince de hevesim de kaçıyor herşeye de zam geliyor yani alınması gereken belli başlı şeyler var park yatak alacam ben,bebek arabası, süt sağma pompası da bende lazım olursa alırım diyordum ama herkes lazım olacak diyor işte başka markalar almışlar fiyat uygun diye sonra lansinoh aldık diyorlar yani baştan iyisini almak mantikli geliyor banada bilemedim inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar zaten bişey olsa Allah korusun verdiğimiz parayı da aldığımız ürünü de gözümüz görmez..
Çalışanlar mecbur alacak zaten onun bi kaçışı yok 😆💗 ben dışarı çıkmayı çok seven biri değilim ama çıksam da örtuyu örter emziririm ben instagramda neredeyse tüm emzirme danışmanlarını takip ediyorum biberonda memeye benzetmiş vs asla asla kullanilmamasi gerek diyorlar, çok var mesela ilk zamanlar sütu az geldiği için doktorlar hemen biberon vermişler çocuğa. Ben hastanede staj yaparken annenin sütü gelmiyordu, biberonu dayamislar çocuğa çok kızdım, kadın sezeryan olmuştu, çocuğu memeye tutturup biberonla memeye mama damlat dedim, akşama sütü geldi kadının, gidene kadar Allah razı olsun dedi. Bence fırsat varken bebegin emmesi çok çok önemli.

Kısmen haklısın, daha çok erken olduğu konusuna katılıyorum ama ekonomik olarak o kadar stabil olmayan dengesiz bir iklim var ki, ben kendi adıma, bak şu an çalışmıyorum ona rağmen tüm imkanları da zorlayarak büyük kalem ürünleri alalım kafamızdan çıksın sonra ne olacağı belli değili düşünmek ve buna göre hesap yapmak zorundayım. Bilsem ki bundan altı ay sonra fiyatlar uçmayacak, şimdi almak için kafa yormam ama durumlar malum. Bununla birlikte bebeğin ihtiyaç duyabileceği ve arkadaşlarımdan alabileceğim her şeyi o şekilde temin etmeye çalışıyorum, maddi olarak 1000-2000i geçmeyecek ufak tefek şeyleri de zamanı geldiğinde ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum. Heves ettiğimiz şeyleri de alabiliyorsak alalım ya bi yandan, ben şu oioi ek gıda ürünlerini çok beğeniyorum oldum olası epey indirim de gelmiş, söyliycem mesela şimdi oğlum bana brokoli falan fırlatmasın mı vakumlu tabağından alıp, aşkolsun yani.
Ben kayinvalideme hipp organik meyve pureleri var onlardan stok yaparım dedim, kv en organigi pazardan aldığın ben yaparım ona püre para verme dedi 😆😆😆😆

Hem puset koyulabilen hem de kabin bi bebek arabasi yok mu ? Bilen var mı
Joie Tourist Bebek Arabası - ebebek joienin kendi pusetleri uyumlu oluyor aparatla içine oturuyor çok kullanışlı geldi e bebekte vardı denedim biraz travel kesinlikle kocaman ben kaldırmakta zorluk yaşadım bu baya pratikti
Ayrıca prego lotus modeli de var ama onu canlı görmedim

evet ben de sepet böyle olur diye tahmin ettim. yine anne yanı olabilen küçük bişey bakayım en iyisi. şu an piyasadaki park yataklar yatak odama sığmıyor. bi-iki yıla ev değiştircez o zaman alırım demiştim. bakalım.
Benim de bu evimde yatak odam dar, küçük anne yanı almayı düşündüm de baktım boydan çok kısa vazgeçtim yerimiz daralacak ama ha baştan daralmış ha 3-4 ay sonra dedim

İkiniz de haklısınız, ikinizin yazısını da beğendim 😂

Haklısın kuzum ne olacağımız elbette belli değil ama sonrasında çalışmayacaz tek maaşa dusecez falan bu beni çok korkutuyor 😅 Aileler zaten hep bişey almayın deyip duruyor öyle denilince de hevesim de kaçıyor herşeye de zam geliyor yani alınması gereken belli başlı şeyler var park yatak alacam ben,bebek arabası, süt sağma pompası da bende lazım olursa alırım diyordum ama herkes lazım olacak diyor işte başka markalar almışlar fiyat uygun diye sonra lansinoh aldık diyorlar yani baştan iyisini almak mantikli geliyor banada bilemedim inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar zaten bişey olsa Allah korusun verdiğimiz parayı da aldığımız ürünü de gözümüz görmez..
Açıkçası sorun 9. ayda da olabiliyor. Kaderimizde bişi varsa kaçış yok. Bebeğin doğmasını beklemek lazım böyle düşününce. Ama inşallah hiç bir sorun yaşamayız. Para pul önemli olmaz zaten. Şu an tadını çıkartmak hoşuma gidiyor benim de 🥰

kızlar elbise alırken yeni doğan mı alıcaz 0-3 ay mı alıcaz baktım yenidoğan 50 cm diyor. 1 aylık 56 cm diyor. kafam karıştı

bunun da fiyatı baya düşmüş orta seviyeye inmiş buna ne diyosunuz katlanınca minnacık oluyor ve puset takılabiliyor

Eklentiler

• IMG_4556.png
    IMG_4556.png
    254 KB · Görüntüleme: 62
kızlar elbise alırken yeni doğan mı alıcaz 0-3 ay mı alıcaz baktım yenidoğan 50 cm diyor. 1 aylık 56 cm diyor. kafam karıştı
Kız kardeşim iri doğduğu için hastane çıkışı setleri olmamıştı. Onları son aylarda bebeğin büyüklüğüne göre alacağım. Şu an denk gelip indirimden aldığım şeyler 3-6 ay

Hehe yine sen yetiştin biliyordum💕😄 Yerim yok yatak odasında park yatak için
Hiç mi yok😂 Park yatakla ahşap beşikten başka sadece küçük anne yanı var ama o da uzun süreli olmaz işte ben de alacaktım vazgeçtim bi yere sığdırırsın ya iyi bak vardır bi çaresi 😅

Back