2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum ben haftaya gideceğim doktora. En son gittiğimde erkeğe benziyor demişti. Benim de hissiyatım o yönde olduğu için erkek olarak kabul ettim😄 sana da geçmiş olsun şimdi okudum.
Sağol canım benim hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da

Kızlar bugün burada tatil, müzeye susam sokağı sergisi gelmiş, gidip gezeyim dedim, ooof nerden dedim, insan yiginindan bir şey göremedim. Keşke evde oturup oğlum oğlum diye aglasaydim her zamanki gibi, en azindan rutinimi bozmamis olurdum. Neyse... Girebilmek için iki saat sıra bekliyorsun, abartmıyorum. Ben dayanamadım tabi bu bel ağrısıyla. Dedim nalet olsun gezmiyorum, gitmeden önce müzede koltuklar vardı, yastığını belime koyup ben buranın ağasıyım şeklinde yarı yatar vaziyette oturdum. İnsanlar bakıyor tabi bu burada gebeş kurbağa gibi niye yatıyor gibisinden ama insanlar bana zaten genel anlamda çok da fifidir, hamilelikten önce de böyleydi ama hamilelikte fifilikte çağ atladılar, öyle söyleyeyim.

Allahim konuya gelemiyorum, benim bu çenem nolucak.

Elimi de karnıma koydum bi ara. Bir şey fır fır eder gibi oldu. Hafif pıt pıt yaptım ben de üstüne hafifçe vurdum. Zırt diye icerde bir şey kayar ya da yer değiştirir gibi oldu. Ama gerçekten zırt gibi, bir yerimizi kaşırız ya öyle. Bebis hareketi mi bu?

Evet deyin.
Evet bebiş o, benim oğlum da böyle tık tık yokluyo bazen çok yorulunca, ben geri dokununca hihiihihiihi diyerek götünü döndürüp kaçıyo fıyt diye. Öyle düşünüyorum yani, komik biri olucak bence. Kanat sürter gibi oluyo dokunduğumda, götünü dönüp kaçtığını ordan anlıyorum.

Tecrübeli annişler Yataş juno yatak hakkında ne düşünüyorsunuz gerek var mı sizce 🌸

Kızlar selam tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz benim sağlık ocağım 2 Kasım da ilk aşı dedi ama ben 2 kasımda daha 17+2 falan olacağım erken değil mi acaba aranızda yaptıran var mı birde aslında tetanoz zamanında vurulmuştum ama 5 yıl geçtiği için 2 doz daha yapalım dediler aklım karıştı araştırdığıma göre herkes 20. Hafta ilk doz 24. Hafta 2. Doz diyor
Canım ben de yirmili yaşlarda beş doz vurulmuştum ama aile hekimim hatırlatma dozu vurulmalisin üzerinden çok geçmiş dedi halbuki diğer gebeliklerimde gerek yok demislerdi 21 Ocak da vuracaklarmis bana şuan 15+4 üm.

Bunu gördüm bende beğendiklerim arasında ben kendi araştırmalarima göre yazayim prego covi,prego lotus,prego 2026 Ford travel,Maxi cosi Lara2 ve jaya2 ayrı puset almak gerekiyor bi de buna coral 360 puset de, bagi neo,Chicco god plus, cybexi de buradan görüp bakmıştım bunlar benim anladığım aynı tarzda kabin boy ama pusette üstüne takılıyor yani travel çok ağır olduğu için Max 7 kg ağırlığında bi araba almayı düşünüyorum taşıma kapasitesi olarak da 22 kg altında olmasın bu beğendiğim modelleri reelde tekrar gidip inceleyeyecem sonra ilk indirimde gördüğümü alacak gibiyim 😅 Ama 14-15 bin gidecek gibi duruyor 😬

Tecrübeli annişler Yataş juno yatak hakkında ne düşünüyorsunuz gerek var mı sizce 🌸
Tecrübeli değilim ama alan arkadaşlarım çok övdü dolapta 2. El yakalamaya çalışıyorum ama geneli tiftiklenmiş içime sinmedi hiç 😬 fiyat şu an 1800 civarı o kadar para vermem sanırım onu indirimde yakalayıp alamazsam sevibebe reflü yatağını alırım diye düşündüm fikir olsun 🌺

Tecrübeli değilim ama alan arkadaşlarım çok övdü dolapta 2. El yakalamaya çalışıyorum ama geneli tiftiklenmiş içime sinmedi hiç 😬 fiyat şu an 1800 civarı o kadar para vermem sanırım onu indirimde yakalayıp alamazsam sevibebe reflü yatağını alırım diye düşündüm fikir olsun 🌺
Reflü yatağını da incelemiştim. Etrafımdaki büyüklere sorduğumda çok garip tepkiler alıyorum. Bebekte reflü mü olurmuş, öyle antin kuntin yataklara ne gerek varmış(juno), biz hiçbirinde yatmamışız ama büyümüşüz😂 hevesim kırılıyor bi yandan da popüler kültürün ürünü mü bunlar diye düşünmeden edemiyorum o yüzden fikir almak istedim🌸

Reflü yatağını da incelemiştim. Etrafımdaki büyüklere sorduğumda çok garip tepkiler alıyorum. Bebekte reflü mü olurmuş, öyle antin kuntin yataklara ne gerek varmış(juno), biz hiçbirinde yatmamışız ama büyümüşüz😂 hevesim kırılıyor bi yandan da popüler kültürün ürünü mü bunlar diye düşünmeden edemiyorum o yüzden fikir almak istedim🌸
Juno reflü yatağı mı canım onun olayını anlamadım ben ama bende reflü yatağı vardı kayınvalidem güzel bir şeymiş bu diye beğenmişti hiç yadırgamadı😅

Canım eşimin yeğeninde bebek reflüyü çıktı 3 ay küçücük bebek ilaç kullanmak zorunda kaldı bayağı zor çözdüler. Şu an 3 yaşında hala dikkat ediyor paket gıda tüketmiyor annesi çok temkinli. Bende duymamıştım bebekte reflü mü olur diye ama kendi çevremde görünce bende almayı düşünüyorum onu

Juno reflü yatağı mı canım onun olayını anlamadım ben ama bende reflü yatağı vardı kayınvalidem güzel bir şeymiş bu diye beğenmişti hiç yadırgamadı😅
Yok reflü yatağı değil Juno. Yani juno da olsa reflü yatağı da olsa garip buluyorlar gereksiz görüyorlar onu demek istedim😂

Canım eşimin yeğeninde bebek reflüyü çıktı 3 ay küçücük bebek ilaç kullanmak zorunda kaldı bayağı zor çözdüler. Şu an 3 yaşında hala dikkat ediyor paket gıda tüketmiyor annesi çok temkinli. Bende duymamıştım bebekte reflü mü olur diye ama kendi çevremde görünce bende almayı düşünüyorum onu
Çok geçmiş olsun🌸 reflü yatağı bebiş doğduktan sonraki duruma göre ihtiyaç olursa alınır o zaman şimdiden bilemeyiz ihtiyaç olup olmayacağını

Back