2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum. Benim arkadaşımın doğumu yaza geldi. Her gün popişi ılık suyla yıkadı kuruladı. Islak mendil - kolonyalı mendil artık ne ise onlardan kullanmadı. Hiç pişik sorunu olmadı.

Ay ama bir gün kayınvalidesi yorulmuş herhalde çocuğu almış lavaboya götürmüş bulaşık deterjanı ile yıkamaya kalkmış. fghjkljhgf Arkadşaım görmüş, hadi anne sen bebeği ver çok yoruldun artık eve git dinlen demiş.
Aaaaaaaaa allah canını almasın sabunla falan yıkasaymış bari biberonuna bile ayrı temizleyici alıcam bırak popişini yıkamayı

Bir de emzirme yastığı aldım. Aşırı memnun kaldım. Şu anda hamile yastığı gibi kullanıp yatıyorum 😂 Otururken sırtıma destek yapıyorum aşırı rahat oluyor, hatta ben yerimden kalkınca bi bakıyorum eşim geçip oturmuş yastığa sırtını dayamış 😂 sevdik. Arkadaşımı ziyarete gittiğimde bunun üstüne bebeğin kolları ve başını koymuşlardı yüzüstü çok güzel duruyordu bebiş. Destek de oluyor bebek yerde takılmak istediğinde. Dış kılıfı da fermuarlı yıkanabilir. İsteyen varsa tavsiye ederim.

1698759746028.png

Bir de emzirme yastığı aldım. Aşırı memnun kaldım. Şu anda hamile yastığı gibi kullanıp yatıyorum 😂 Otururken sırtıma destek yapıyorum aşırı rahat oluyor, hatta ben yerimden kalkınca bi bakıyorum eşim geçip oturmuş yastığa sırtını dayamış 😂 sevdik. Arkadaşımı ziyarete gittiğimde bunun üstüne bebeğin kolları ve başını koymuşlardı yüzüstü çok güzel duruyordu bebiş. Destek de oluyor bebek yerde takılmak istediğinde. Dış kılıfı da fermuarlı yıkanabilir. İsteyen varsa tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 3327020
Ben de alicam muhakkak

Arkadaşlarım boyadı saçlarını düzenli. 3.aydan doğuma kadar bitkisel boyalarla evde. Doktoruna danışıp yapabilirsin bence. Psikoloji de önemli bu dönem
Valla doktoru bekliyorum bi gidebilsen soracağım bakalım

Aldım bile wee baby cam biberon vardı bir büyük bir küçük denk geldi aldım araştırmadım hiç. anam babam usulü

30. haftadan sonra bi tane kolik biberon alırım diye düşünüyorum ne olur ne olmaz bulunsun

Alcam ben. Mutlaka fazla sütümü sağarım arada biberonla takviye olur. Üstelik yaz ayı gibi olacak dışarıda yani sokak gibi yerde emziremem herhalde ben. Benim arkadaşımın sütü deli gibi geliyor ancak doktoru mama da verilmesini istemiş arada mesela. Zaten ucuz bişi oluyo biberonlar da eczanede gördüm.

Kendim aldim, sonra rossmann'dan hediye cikti, bir de Philipps avent'tin yeni doganlar icin olanı cekilisten çıktı.

Hamilelik şekeri boşuna çıkmadı, cok ballıyımdır ivit
Ben de alayım diyorum. Philips aventle mr brown mı ne var ikisi hoşuma gitti. Muhtemelen ben de sağıp biberonla vereceğim zamanlar olacak diye biraz da doğal almak istedim. Meme reddi yapmaz inşallah🤗

Ben de alayım diyorum. Philips aventle mr brown mı ne var ikisi hoşuma gitti. Muhtemelen ben de sağıp biberonla vereceğim zamanlar olacak diye biraz da doğal almak istedim. Meme reddi yapmaz inşallah🤗
Ben de çoğunlukla memeden emzireceğim. ancak 2 saatte bir uyanmak emzirmek vs derken kadın aşırı yorgun düşüyo. O 2 saatlik aralıkların birinde kadının gerçekten uyuması lazım ve bebişe biberon ile birinin süt vermesi laızm. Sütün artması için annenin uyuyup dinlenmesi de şart çünkü. Eşim verir biberonla o 2 saatlik araların birinde ben de dinleniyor olurum.

Insallah. Ben de bol bol emzirmek isterim ama tabi bilemiyoruz. Emzirsek de sağmak zorunda kalabiliriz, biz dinlenirken baba ya da yardımcı olan kim varsa o besleyebilir. Bakalım. Sürprizlerle dolu bir zaman. Sag salim gelsinler de.

Kuzum Banu çiftçi jilet diyor bu dönem için. Ağda daha fazla can yakar, krem kimyasal diyor
Aynen kuzum ben de jilet ve makinenin traş kısmıyla hallediyorum. Son ay doğum ayakın ağda yaptırmayı planlıyorum temiz bir yerde.

Back