- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
- 53
Bugun biraz hafifledi syakta 10 dk durayim hemen sizliyor ama sen nasilsin peki kuzuAma kuzum söylemek zorunda. Bence söylemediyse öyle değildir. Ağrın devam ediyor mu? Nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun biraz hafifledi syakta 10 dk durayim hemen sizliyor ama sen nasilsin peki kuzuAma kuzum söylemek zorunda. Bence söylemediyse öyle değildir. Ağrın devam ediyor mu? Nasılsın
Kız çok pahalı pierre cardin kabin boy al
Ben de ayakta kalınca ve yürüyünce oluyor kuzum. Çok birşey yapmamaya çalışıyorumBugun biraz hafifledi syakta 10 dk durayim hemen sizliyor ama sen nasilsin peki kuzu
Kız çok pahalı pierre cardin kabin boy al
Canım benim bagaja maalesef gövdesi sığmıyor. Yani puset ayrı gövdesi ayrı koyamam.Bütün olması avantaj oldu. En azından arabayı değiştirene kadar bununla idare ederimNeden mecbur kaldın kuzum? Benim de kafamdaki 2.plan şu ki doona alıp sonra kabin. Ama bu çok masraflı olur diyorum
Anladım kuzum hatchback araba sorunuCanım benim bagaja maalesef gövdesi sığmıyor. Yani puset ayrı gövdesi ayrı koyamam.Bütün olması avantaj oldu. En azından arabayı değiştirene kadar bununla idare ederim
Tatlış masraflı olacağını düşünmüyorum.Neden mecbur kaldın kuzum? Benim de kafamdaki 2.plan şu ki doona alıp sonra kabin. Ama bu çok masraflı olur diyorum
Ya kuzum ben de eşim de satma işine giremeyiz benceTatlış masraflı olacağını düşünmüyorum.Karusel seni katmasam olmazdı) onla da konuştuk bu konuyu seneye zaten aynı fiyata satarım baston alırım diye düşünüyorum
Mantıklı, ne alsa kâr kalıyor insana şu zamanda yaTatlış masraflı olacağını düşünmüyorum.Karusel seni katmasam olmazdı) onla da konuştuk bu konuyu seneye zaten aynı fiyata satarım baston alırım diye düşünüyorum
Aaamaan kimler satıyor. Siz mi satamıycanız. Neyse içinize sinmiyorsa boşver ama ben travel sistem alıp ikinci bebek arabasını almayan duymadım ağırlığından dolayı bebiş büyüyünce çok zor oluyormuş. Vardır illaki tabi de ben görmedimYa kuzum ben de eşim de satma işine giremeyiz bencehalledemeyiz biz yani
![]()
Canım benimm çokk geçmiş olsun ya. Ne ağrılı oldu bizim gebelikler. En kısa zamanda herkes iyi olur inşallahBugun biraz hafifledi syakta 10 dk durayim hemen sizliyor ama sen nasilsin peki kuzu
Bunu da bir düşüneyim eşimle konuşayım. Şu an Bagi neo ya yakınım en çokAaamaan kimler satıyor. Siz mi satamıycanız. Neyse içinize sinmiyorsa boşver ama ben travel sistem alıp ikinci bebek arabasını almayan duymadım ağırlığından dolayı bebiş büyüyünce çok zor oluyormuş. Vardır illaki tabi de ben görmedim
Aynen canım hayırlısı inşallahBak bakalım kuzum. Görüp alabileceğin bir satıcı olursa mantıklı
Benm oğluşum olacak gibi
evet aynen böyle oluyor ilk hisleri.Kızlar bugün burada tatil, müzeye susam sokağı sergisi gelmiş, gidip gezeyim dedim, ooof nerden dedim, insan yiginindan bir şey göremedim. Keşke evde oturup oğlum oğlum diye aglasaydim her zamanki gibi, en azindan rutinimi bozmamis olurdum. Neyse... Girebilmek için iki saat sıra bekliyorsun, abartmıyorum. Ben dayanamadım tabi bu bel ağrısıyla. Dedim nalet olsun gezmiyorum, gitmeden önce müzede koltuklar vardı, yastığını belime koyup ben buranın ağasıyım şeklinde yarı yatar vaziyette oturdum. İnsanlar bakıyor tabi bu burada gebeş kurbağa gibi niye yatıyor gibisinden ama insanlar bana zaten genel anlamda çok da fifidir, hamilelikten önce de böyleydi ama hamilelikte fifilikte çağ atladılar, öyle söyleyeyim.
Allahim konuya gelemiyorum, benim bu çenem nolucak.
Elimi de karnıma koydum bi ara. Bir şey fır fır eder gibi oldu. Hafif pıt pıt yaptım ben de üstüne hafifçe vurdum. Zırt diye icerde bir şey kayar ya da yer değiştirir gibi oldu. Ama gerçekten zırt gibi, bir yerimizi kaşırız ya öyle. Bebis hareketi mi bu?
Evet deyin.
Peki babynest önerir misin? Ben beşik almayı düşünmüyorum anne yanı olan park yataklardan alıcam. Onun içine direkt yatırabilir miyiz yeni doğanı yoksa babynest tarzı bir şey gerekli miReflü değilse normal babynestlerden farkı yok o zaman, reflü yatağında bebeğin reflü olması şart değil yatarken falan kusarsa o eğimden dolayı boğazına kaçmasını önlüyor diye biliyorum, bir de emzirince hemen dümdüz yatırmamak gerekiyor ondaki eğimle içi rahat ediyor insanın
Direkt yatırabilirsin canım ya da dediğimiz gibi reflü yatağını parkın içine koyup ilk ay ona yatırabilirsin ikisi de olur. Babynest bende vardı, bime gelmişti uygun diye aldım ne işe yaradığını bilmiyordum da çok numarası yok yani salonda yatarken gündüzleri direkt koltuğa koymak yerine içine koyuyordum işte almasan da olurPeki babynest önerir misin? Ben beşik almayı düşünmüyorum anne yanı olan park yataklardan alıcam. Onun içine direkt yatırabilir miyiz yeni doğanı yoksa babynest tarzı bir şey gerekli mi