2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de böyleyim. Epilasyonun öncesinden beter bazı yerler. Jilete dönüş. Ağda da canımı acıtcak istemiyorum ondan. Belki karın büyüyünce mecbur olcak. Saçım da çok uzadı, kestircem bir ara. Benim kontrol da bugündü, çok şükür her şey yolunda kızımızı gördük. Su içti, elini açtı kapattı döndü durdu kıpır kıpırdı. HHaftasıyla uyumluymuş. Aşıları da doktor bana tavsiye ediyoruz dedi, tetenoz için sağlık ocağı 20. Haftadan sonra dedi.
Ooooyyy maşalaaah çok tatlılar yaa. Canım sen kaçıncı haftadasın doktor nelerin kontrolünü yaptı bu gittiğinde

Birde tekerleklerin süspansiyonu olması önemli detaylardan engebeli taşlı toprak yollarda bebeğin konforu ve arabanın kolay gitmesi için. Oto koltuğu adac sertifikalı olması önemli detaylardan.
Tamam kuzum 👍🏻 dikkat edeceğim

Ben çıktım kontrolden 😍 bebişim bir hafta önden gidiyor ama doktor 2 haftayı geçmediği sürece sorun değil olabilir dedi. Boy ve kaç gr sormayı unuttum ultrasonda da yazmıyor sanırım🥲 ama her şey çok güzel dedi ay nasıl rahatladım 🥰 cinsiyet tahminim de var yüksek ihtimalli dedi ama ben istemedim 😅 iki hafta sonra gel kesin söylerim cinsiyeti dedi 🌸 detaylıya kadar dayansam diyordum ama dayanamayacağım sanırım☺️

10 yıl önce lazer yaptırdım hiç kılım yoktu o zamandan beri.Yazdan yaza jilet yapıyordum.Şimdi her banyoda kullanıyorum.Aşırı aşırı kıllandım. Ama ağırlaşmaya başlayınca ağdaya gidicem mecbur.
Bacaklar iyi sıkıntı yokta diğer yerler ağdayla yapuyoeum ağırlaşınca ağdacıya giderim bende 🫢

Kusmalar azalınca yeni yeni şeyler göze çarpıyor 30yasındayım üçüncü gebeliğim saçlarım 21yaşında beyazlaşmaya başladı hep boyadım şimdi saçımı en son hamile kalmadan iki ay önce boyamıştım saçlarım bembeyaz hiç bu konuda doktorunuza bişi sordunuz mu arkadaşlar kusmaktan aklıma gelmiyordu benim de şimdi şimdi geliyor 🤭
arkadaşımında öyle bandana takmış boya yapmadığı için bitkisel boyalarda var hamileler için ama bence riske atmamak lazım

Kendi adıma benim henüz karnım çok çıkmadı. Akşam yemeğinden sonra da çok şişiyorum. Yani bebek değil benimkisi
benimde pek karnım yok cok az bazen biraz beleriyor o da gazdan dolayı öyle oluyormuş 4 aylığız.

Ay evet ya. Ben de bacağım için ilk seansa gitmiştim lazerde. kaldı öyle. 2 seansım. Doğumdan sonra artık. Şimdilik ağda yapmıyorum kuru makineyle traş ediyorum aylardır sık sık. Ancak son ay bir sir ağda yaptırabilirim daha uzun soluklu olması adına.

Özel bölgemde de neredeyse bitti gibiydi daha önceden yaptırmıştım lazer. Ancak sanki biraz bu yıl çıkmaya başladı tekrar. Zaten belli bir süre sonra o çıkanlara yaptırmak gerekliymiş. Nedir bu kadınların çilesi. Herhalde doğum zamanında bacak ve özel bölge için temiz bir yerde ağda yaptırcam gibi mecburen. O zamana kadar tıraşa devam.
Ah ah aynen son zamanlarda her hafta kontrol olacağı için ben tüy dökücü krem düşünüyorum göremiyorum ne var ne yok ne bilim 😂😂😂🤭🫢 keşke kadınlar hamile kaldıklarında saçlarının beyazlı gitse kıllar çıkmazsa 😂😂😂

Kızlar cuma sabahına randevu aldım bende bir ay önce gitmiştim en son doktora kimisi üc haftada bir gidiyor neye göre karar veriyor doktorlar acaba çok heyecanlıyım bir an önce cuma olsun🙏🙏🙏🙏🙏
benim bu zamana kadar 3 haftada bir görmek istediler. problemler yaşanınca öyle oluyor galiba bir iki damla kanamam olmuştu 2 hafta kadar . şimdi 4 aylığım 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gel dedi.

arkadaşımında öyle bandana takmış boya yapmadığı için bitkisel boyalarda var hamileler için ama bence riske atmamak lazım
Valla bende atmıyorum gidip gelip tarıyorum 😂

Ah ah aynen son zamanlarda her hafta kontrol olacağı için ben tüy dökücü krem düşünüyorum göremiyorum ne var ne yok ne bilim 😂😂😂🤭🫢 keşke kadınlar hamile kaldıklarında saçlarının beyazlı gitse kıllar çıkmazsa 😂😂😂
Bebeişim tüy dökücü krem kullanmakta sakınca yok muymuş hamileyken? içeriği baya kimyasal malum.

Git bakalım kuzum. Benim şuan yok mesela. Ama geçen hafta çarşamba perşembe korkunçtu
Ya ben siyatikten ziyade myomlardan da supheleniorum doktor belkide korkmamam icin bisi demedi ama myomlarda agri yaparmis

Benim de idrarim geliyor ayağa bi kalkıyorum kasiklarimi biri çekiştiriyor sanki taş oturuyor nefesim kesiliyor. Randevuya gittiğimde söyleyeceğim doktora. Çok tutmasam bile o idrari yapmadan önceki evre çok zorluyor beni
Oda var bende cidden doktora dedim rahmin buyuyor buyuzden geriliyor mesaneye baski yapiyor dedi. Tuvalette geciyor gunumun yarisi

Bunu ve maxicosiyi ikinci elden 60 avroya aldim, ikisi de yıkanmış, tertemiz, defekti yok ve normalde 700ü bulurdu. İhtiyaca göre değiştireceğim yine ikinci elden. Bunu da artık ihtiyacı olan yeni bir anneye hediye ederim.

Eklentiler

• 20230826_132713.jpg
    20230826_132713.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 45
Bebeişim tüy dökücü krem kullanmakta sakınca yok muymuş hamileyken? içeriği baya kimyasal malum.
Aaaaa valla mı 🙄🙄🙄🙄 bilmiyorum ki ay ne yapacağım yaaaaa🫢🫢🫢🤔 neyse hele o günler gelsin 😌

Adet söktürücü olarakda kullanıldığını ben bilmiyordum. Ben sadece öksürüğü kestiğini biliyordum.
O zaman bir doktora yada en azından eczaneye gidip boğazını rahatlatıcak birşeyler al bence. Hiç riske girme, kendinede işkence etme.
A ben birde balkona çıkıyordum öksürük krizi tutunca. Serin hava hemen iyi geliyordu. Ben yurt dışındayım ama, havalar soğuk burda.

Geçmiş olsun tekrardan ❤️
Biz mubarek hala terden bir hal oluyoruz soguyamadi hava 😔
Firsat bulabilirsem bir sağlık ocagina gideyim.

Back