2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben birde magnezyumda kullaniyorum . Siyatik sag yada solda olusuyormus. Belki ayakta bilmeden cok duruyoruz ondan da olabilie
Kuzum ben zaten öğretmenim. Mecburen ayakta kalıyorum. Ama çocuklar yazarken hep oturuyorum. Teneffüste bile sınıfta oturuyorum minimum hareket ediyorum. Ona rağmen geçen hafta ağlama derecesine geldim. Çok kötüydü. Bir daha olursa nöbet tutmamak için erken rapor alacağım. 4 haftam kaldı nöbet tutmam gereken sonra zaten raporlu olcam

Kızlar grip aşısı oldunuz mu ya da olacak mısınız?

Tesekkurler:)

Aşı yaptırcagınızı gördum bir sey sorabılır mıyım oksapar vs kan suşandırıcı kuşlanıyor musunuz acaba

Ben de bunu baya beğendim gibi. Siz aldınız mıq

Kızlar istanbulda olup da dna laboratuvar merkezinde fetal dna baktıran var mı

Ben travel dışında hic kullanmadim ilk cocukta. Yine onu kullanmaya devam edeceğim. Biraz fazla yer kapladigi dogru ama cok kullanisli benim araba.

Kızlar bugün üstün körü arabalara baktık biraz ama travel gerçekten essek ölüsü kadar ağır özellikle şu arka tekerleri önden daha büyük olanlar yani 8-9 kg o bi de çocukla hiç düşünemedim yani evet diğerlerine göre daha havalı daha şık ama gerçekten çok ağır ya ben sanırım travel sevdasından vazgeçtim

Bi şey diyemiyorum al içinde kalacaksa
Bende travel den nefret ettim Mima kullanıyordum görünüşü güzel diye aldım baby mall dan çalışanda demişti hafif araba alın bu ağır gelebilir zorlayabilir sizi diye, inglesina fln önermişti yok inat etmiştim. Oturana kadar bebek zaten ana kucağı aparatıyla kullanıyorsun. Oturma becerisini kazandıktan sonra kendi oturma aparatıyla devam ediyorsun ama tak çıkar ağırlık bebek arabaya taşı sök çıkar dedim çok pişman olmuştum. Sonra opera mağazasına gidip cybex beezy aldım. Tek elle aç kapat hafif koy bagaja kapatıp. Seyahate git her yere taşı. O kadar rahatladım ki dünya varmış dedim.

Bu arada çoğu 10-14 kgymus eve gelince baktım bende diyorum bunlar niye bu kadar ağır

Hanımlar 14haftalıktan selamlar sonunda ikinci trimester yazısını gördüm ama halen miğde bulantısı ilaçlarına devam rabbim bebeğim sana emanet sağlıkla doğsun. Amin akşam olunca kiloma bakıyorum 72. Sabah uyanınca 70 yani o akşama doğru olan hep şiş iki kilo şiş sabah karnım kayıp olunca korku sarıyor bedenimi sizler nasılsınız ne durumdasınız nasıl geçiyor

Mima önceki gruptaki iki arkadaşta vardı onlar da satmışlardı bebeler 1 yaşındayken kabine geçtik hepimiz, dediğin gibi oh be dedik

Öksürüğüm bir türlü geçmiyor arkadaşlar ne yapacağım ben. Cok yoruyor beni
Sessizden takip ediyordum, görünce dayanamadım. Soğanın suyu çok iyi geliyor. Bende geçen hafta hastaydım. Bir kabın içine soğanı dilimle. Üzerlerini kaplayacak şekilde bal dök. Üzerini kapatıp bekle. Soğan suyunu salacaktır. Minimum 4 saat sonra. Bu şuruptan günde birkaç tatlı kaşığı iç. Öksürük anında ben soğanı bile alıp yediğim oldu. Hemen sakinleştiriyor canım.

Kuzum ben 17.haftada rahatladım. Ben de 2.trimester hani iyiydi falan diyordum başında kusuyordum yani. Az kaldı sabret

Kuzum ben 17.haftada rahatladım. Ben de 2.trimester hani iyiydi falan diyordum başında kusuyordum yani. Az kaldı sabret
Sabırla bekliyorum tabi elhamdulillah ilk aylar gibi değilim eskisi kadar koku hassasiyeti yok var ama eskisi kadar yok şükür bugünüme ilaç içiyorum ama bebeğim rabbime emanet rabbim eli ayağı ağzı yüzü kendisini sağlıkla elime vermeyi nasip etsin aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…