• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hahah yok yok çoğu kişi öyleymiş 😂 birde üstüne bugün randevum da vardı benim çok şükür keyfi gayet yerinde duruyordu 🥰
Ayyy bende öyle özlemişim üç hafta önce gitmiştim görmüştüm gözümde tütüyor can parçam rabbim yerini güzel eylesin bana geleceği güne kadar rabbim korusun geldiği zamanda tabi🥰🥰❤️😍

Kuzum ben zaten öğretmenim. Mecburen ayakta kalıyorum. Ama çocuklar yazarken hep oturuyorum. Teneffüste bile sınıfta oturuyorum minimum hareket ediyorum. Ona rağmen geçen hafta ağlama derecesine geldim. Çok kötüydü. Bir daha olursa nöbet tutmamak için erken rapor alacağım. 4 haftam kaldı nöbet tutmam gereken sonra zaten raporlu olcam
Cok zor o agri ya ben anlarim Allah kolaylik versin kutsal bi gorev ama suanda biraz daha zor sizin icin . Umarim bir daha agrimaz 😔

Ayyy bende öyle özlemişim üç hafta önce gitmiştim görmüştüm gözümde tütüyor can parçam rabbim yerini güzel eylesin bana geleceği güne kadar rabbim korusun geldiği zamanda tabi🥰🥰❤️😍
Ay dimi dimi 🥹 gördüğümüz de siyah beyaz karıncalı karıncalı bir ekran halbuki 😅 1 gün kala bende yarın görüş günümüz yavrumu göreceğim diye havalara uçuyorum 😂 sağ Salim kucağımıza alalım bir an önce inşallah hepimiz yavrucuklarımızı 🥰

Kızlar bu arada bugün tahlil yaptırmıştım sonuçlar çıkana kadar doktorum gitmişti göstemedim yarın arayıp söyleyeceğim. Glukoz (postpradial) değerim 88 çıkmış ve kırmızı renk yani referans dışı diyor. Birde idrarda lökosit çıkmış o enfeksiyon sanırım da diğeri ne anlayamadım bilen var mı acaba 🙄

Niye kızayım 😂 Gri-siyah olan güzelmiş canım, bunda küçük puset takanı göremedim ama yorumlarda, yok herhalde var mı?
Sanki özelliklerde yazıyordu kuzum. O kadar çok baktım ki yanlış mı diyorum 😂😂

Hep influencer lar doona almış. Ona da dolapta da baktım. 7ye falan var dolapta aslında ama nereden bileceğim güzel mi yollayacak nasıl gelecek

Cok zor o agri ya ben anlarim Allah kolaylik versin kutsal bi gorev ama suanda biraz daha zor sizin icin . Umarim bir daha agrimaz 😔
Amin amin inşallah 🙏 gerçekten felaketti. Siyatik diye nasıl dedi acaba doktor sana? Bana birşey demedi. Ama anlattığım ağrı seninkiyle aynı

Sanki özelliklerde yazıyordu kuzum. O kadar çok baktım ki yanlış mı diyorum 😂😂

Hep influencer lar doona almış. Ona da dolapta da baktım. 7ye falan var dolapta aslında ama nereden bileceğim güzel mi yollayacak nasıl gelecek
Evet ya ben de o riski hiç göze alıp da 2. el bi şey alamıyorum, ana kucağı alırken de baktım benim alacağımın bir sürü temiz görünen ilanı vardı yine elim gitmedi korktum

Ben de yapamam işte 🙈 kaldırılmaktan korkuyorum
Benim arkadaşım letgo dan bakmış. Bulunduğu il deki ürünlere bakmış sadece ve gidip görmüş sağlam mı değil mi incelemiş öyle almış. Aslında bir nevi mantıklı da. Ben de bakıyorum şimdi anaca kucağı falan sağlam güzel gelirse gözüme yakınımda varsa incelerim beğenirsem alabilirim.

Benim arkadaşım letgo dan bakmış. Bulunduğu il deki ürünlere bakmış sadece ve gidip görmüş sağlam mı değil mi incelemiş öyle almış. Aslında bir nevi mantıklı da. Ben de bakıyorum şimdi anaca kucağı falan sağlam güzel gelirse gözüme yakınımda varsa incelerim beğenirsem alabilirim.
Kuzum görüp bakabileceksek mantıklı zaten ama ben doğudayım malum böyle şansım yok ki. İstanbul da olsam kesin değerlendirirdim mesela bunu.

Elele Allroad 3 Travel Sistem Bebek Arabası Rose Siyah

Bak kuzum bunu beğendim. Kendi sayfasında da 7bin lira. Bir arkadaşım dedi ki bebek arabası değil de oto koltuğu daha önemli mesela. Daha pahalısını oto koltuğuna ayır dedi

Ben yine de güvenemiyorum. Benim komşum var çok titiz kadın bebek arabasını dışarı koyduğu bi gün üzerine bi kedi tuvaletini yapmış, nasıl yıkadı nasıl temizledi anlatamam. Düşünüyorum da Ne kadar iyi yıkamış olsa ben yine de bu şekilde alamazdım. Ya bilmediğimiz başka durumlar olduysa ya yeterince hijyenik değilse ya yıkadı temizledi ama değişik pislenme durumları yaşandıysa o yüzden ben cesaret edemiyorum.

Back