Günaydın herkese, doktorunuzu hastanenizi hangi kriterlere göre seçtiniz özellikle tecrübeli annelere soruyorum? Bundan sonrası kendi gerekçelerim, okumak istemeyen direkt soruyu cevaplayıp sonraki kısmı geçebilir.
Benim kafamı çok yoruyor bu konu, finansal olarak bir kere doğuruyorum canım sağolsun diyebileceğim bir noktada değilim maalesef ama gücümü sonuna kadar zorlayıp olabildiğince rahat bir ortamda ve güven duyduğum bir doktorla doğumum gerçekleşsin isterim.
Tüp bebek doktorum iyi bir doktor ama doğururken yanımda olsun diyecek kadar güvenmiyorum zaten maddi olarak da zorlar. Bir başka doktora da gidiyorum paralelde, ona aslında içim çok ısınmıştı ama son gittiğimde suratsızdı ben öyle şeylere çok takılıyorum ve insanlık hali diyip geçemiyorum bir de hastane ısrarla doğum paketi ve ücreti paylaşmıyor güncellenecek diye o kısma da sinir oluyorum ve finansal belirsizlik olması canımı sıkıyor. Bir de hiç gitmediğim ama ismi olan bir hastane var doğum paketi ücreti aldığım, doktorlardan biri hakkında korkunç yorumlar var ama bir tane doktoru da gözüm tuttu gibi. Sorduğumda kesinlikle seçtiğiniz doktorla ilerliyorsunuz normalde de sezaryende de başka doktor sürece dahil olmuyor dendi. Risk budur diyip doktorla tanışsam içime sinerse de bebekle ilgili en büyük masraf kalemlerinden birinden kurtulsam rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizce ne yapayım? Bir de tabi tüp bebek doktorumdan nasıl ayrılıcam konusu var kfkflrlr