• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaaa ❤️❤️❤️❤️ aynen o hikaye kuzum 🙈 biraz üzülüyorum aşkında doğum yeri burası diye ama doğum için de gitmek istemiyorum bir yere. Eşim annene götüreyim dedi ama ben yanımda olsun istiyorum. O yüzden burada doğuracağım
Evet kuzum ya eş desteği çok önemli 😍

Evet kuzum ya eş desteği çok önemli 😍
Hem destek hem de bebek doğduğu gibi görsün istiyorum. Doğuma da girsin istiyorum hatta. Sonuçta ben yalnız istemedim bu çocuğu. Eşim de girmek istiyor zaten. Sadede burada oluşumuz imkanlar korkutuyor onu o yüzden götüreyim seni istersen diyoe

Hem destek hem de bebek doğduğu gibi görsün istiyorum. Doğuma da girsin istiyorum hatta. Sonuçta ben yalnız istemedim bu çocuğu. Eşim de girmek istiyor zaten. Sadede burada oluşumuz imkanlar korkutuyor onu o yüzden götüreyim seni istersen diyoe
Evet canım imkanlar biraz kısıtlı olabiliyor. Ama imkanlarımız yettiğince bir arada olursanız inan her şey çok kolaylaşır içiniz rahat olsun ❤️ ne gğzel eşle doğuma girmek bence çok güçlendirici bir deneyim. Bence her baba dopuma şahit olmalı güzel düşünmüşsünüz ❤️

Merak edenim yok burda ama 🥲 bilgilendirme amaçlı yazıyorum belki kasık ve bel agrisi ceken olursa diye. Bugun gittim tum muayenelerimi oldum. Siyatik dedi doktor. Belden kasıklara ayagi komple kapsayan bi agriya sebep oluyor. Tekrar doktora gidecegim sonradan tedavi vericekler. Ihmal etmeyin cok siddetli agriniz olursa

Dün akşam biraz bakındım ama diyorum ya herkes farklı şey söylüyor çok karışık bu iş
Evet ya. Herkesin önceliği farklı. Ben de benim için olan önceliklere göre alırım gibi. Mağazada bir iiki farklı ürün deneyerek kafamda oturtmaya çalışacağım.

Evet canım imkanlar biraz kısıtlı olabiliyor. Ama imkanlarımız yettiğince bir arada olursanız inan her şey çok kolaylaşır içiniz rahat olsun ❤️ ne gğzel eşle doğuma girmek bence çok güçlendirici bir deneyim. Bence her baba dopuma şahit olmalı güzel düşünmüşsünüz ❤️
Bence de ikimiz de çekmeliyiz o sancıyı 😂😂

Merak edenim yok burda ama 🥲 bilgilendirme amaçlı yazıyorum belki kasık ve bel agrisi ceken olursa diye. Bugun gittim tum muayenelerimi oldum. Siyatik dedi doktor. Belden kasıklara ayagi komple kapsayan bi agriya sebep oluyor. Tekrar doktora gidecegim sonradan tedavi vericekler. Ihmal etmeyin cok siddetli agriniz olursa
Bana siyatik demedi yani bi şey demedi magnezyum verdi ağrıya. Kaşık değil ama arkadan başlıyor bacağıma gidiyor sol taraf

Evet ya. Herkesin önceliği farklı. Ben de benim için olan önceliklere göre alırım gibi. Mağazada bir iiki farklı ürün deneyerek kafamda oturtmaya çalışacağım.
En güzeli görmek zaten kuzum. Görüp karar verip netten alırsın

arabası olana hafif ama işlevli bir model yok mudur acaba benn hic anlamıyorum nasıl alcaksak
Ben de çok araştırdım bebek arabası en sonunda prego lotus modeline karar verdim. Hem kabin boy hem travel sistem, puseti takıp çıkarmak çok kolay, oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor belgelerin hepsi var, fiyatı da makul. Bi bakabilirsiniz

Geçmiş olsun kuzum, benim de sol taraf benden ayağa kadar arada ağrım oluyor ama kasıklarımda olmadı. Bu bilgilendirmeni aklımda tutacağım, çok sağol

Kabin boy bak Can’ım 2. Bebeğime bende öyle yapacağım
Ya arkadaşım bir yorum yaptı aklım kabin boyda bir tek ona takıldı. Yatak duruyor çok çocuklar kayıp düşer ondan nasıl oturtuyorlar anlamıyorum falan dedi. Bend e çok bilmiyorum. ama o konuda kafam netleşirse direkt kabin alıp geçicem sanırım.

Günaydın herkese, doktorunuzu hastanenizi hangi kriterlere göre seçtiniz özellikle tecrübeli annelere soruyorum? Bundan sonrası kendi gerekçelerim, okumak istemeyen direkt soruyu cevaplayıp sonraki kısmı geçebilir.

Benim kafamı çok yoruyor bu konu, finansal olarak bir kere doğuruyorum canım sağolsun diyebileceğim bir noktada değilim maalesef ama gücümü sonuna kadar zorlayıp olabildiğince rahat bir ortamda ve güven duyduğum bir doktorla doğumum gerçekleşsin isterim. Tüp bebek doktorum iyi bir doktor ama doğururken yanımda olsun diyecek kadar güvenmiyorum zaten maddi olarak da zorlar. Bir başka doktora da gidiyorum paralelde, ona aslında içim çok ısınmıştı ama son gittiğimde suratsızdı ben öyle şeylere çok takılıyorum ve insanlık hali diyip geçemiyorum bir de hastane ısrarla doğum paketi ve ücreti paylaşmıyor güncellenecek diye o kısma da sinir oluyorum ve finansal belirsizlik olması canımı sıkıyor. Bir de hiç gitmediğim ama ismi olan bir hastane var doğum paketi ücreti aldığım, doktorlardan biri hakkında korkunç yorumlar var ama bir tane doktoru da gözüm tuttu gibi. Sorduğumda kesinlikle seçtiğiniz doktorla ilerliyorsunuz normalde de sezaryende de başka doktor sürece dahil olmuyor dendi. Risk budur diyip doktorla tanışsam içime sinerse de bebekle ilgili en büyük masraf kalemlerinden birinden kurtulsam rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizce ne yapayım? Bir de tabi tüp bebek doktorumdan nasıl ayrılıcam konusu var kfkflrlr
Ben de birkaç doktora gittim. İstanbul’dayım, A grubu özel hastanelerde baktım hep. Yoğun bakım, yeni doğanı iyi olan. Özel sağlık sigortam var. Hamile kalmadan önce zaten gittiğim ve çok memnun olduğum bir doktor vardı. Sonra bizde sperm meselesi çıkınca tüp bebek oldu, onda da iki hastane değiştirdim. İkinci merkezdeki tüpbebek doktorumu çok sevdim, zaten tavsiye ile gitmiştim. Şimdi tüp bebek doktoruma devam ediyorum, takip yapıyor. Benim sigortam bütün hastanelerde direk geçiyor, birisi hariç. O birisi de şu an gittiğim yer 😂 ama sorun olmuyor, ben ödüyorum ve geri alıyorum. O yüzden kontrollerde maddi kısmı rahat ama doğumda özellikle de küvöz işi falan olursa nolur bilmem, sgk anlaşması yok hastanenin. Bence doktorda annenin kurduğu bağ, doktorun bilgi ve deneyimi çok önemli. İletişimi kolay olması da önemli, güven vermesi. Bu yolu birlikte yürüyrceğiz. Ben prof birine gidiyoru, sigorta fark alıyor ama ödüyorum. İlk bebek olacak, zaten tüp bebek o kadar pahalıydı ki, bu kısım koymadı 😂

Aaa benimki tüp 14. Haftada sordum başlayabilirsin dedi pilates yoga gerçi daha başlamadım ama 😅
Benimki 12’den sonra başlattı. Ben 1. aydır gidiyorum pilatese, haftada 1 😂16 haftalığım. Son 4 yıldır zaten haftada 2 gidiyordum, aynı hocaya gidiyorum ama iki gidecek enerjim yok. İşe de yürüyerek gidip geliyorum. O bana iyi geliyor.

Geçmiş olsun kuzum, benim de sol taraf benden ayağa kadar arada ağrım oluyor ama kasıklarımda olmadı. Bu bilgilendirmeni aklımda tutacağım, çok sağol
Dikkatli olmakta fayda var kuzum ayakta cok durmamak lazimmis

Bana siyatik demedi yani bi şey demedi magnezyum verdi ağrıya. Kaşık değil ama arkadan başlıyor bacağıma gidiyor sol taraf
Ben birde magnezyumda kullaniyorum . Siyatik sag yada solda olusuyormus. Belki ayakta bilmeden cok duruyoruz ondan da olabilie

Back