• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sessizden takip ediyordum, görünce dayanamadım. Soğanın suyu çok iyi geliyor. Bende geçen hafta hastaydım. Bir kabın içine soğanı dilimle. Üzerlerini kaplayacak şekilde bal dök. Üzerini kapatıp bekle. Soğan suyunu salacaktır. Minimum 4 saat sonra. Bu şuruptan günde birkaç tatlı kaşığı iç. Öksürük anında ben soğanı bile alıp yediğim oldu. Hemen sakinleştiriyor canım.
Tesekkur ederim. Adet söktürücü olarak sogun suyu içilirdi onu biliyorum ama hamilelikte dokunmaz mi ki? O kadar kotu oldum ki. Öksürürken kusacak gibi olup tikaniyorum. Zaten kusma fobim var.

Kusmalar azalınca yeni yeni şeyler göze çarpıyor 30yasındayım üçüncü gebeliğim saçlarım 21yaşında beyazlaşmaya başladı hep boyadım şimdi saçımı en son hamile kalmadan iki ay önce boyamıştım saçlarım bembeyaz hiç bu konuda doktorunuza bişi sordunuz mu arkadaşlar kusmaktan aklıma gelmiyordu benim de şimdi şimdi geliyor 🤭

14+3 benim de
Doktorum başta 5 Mayıs demişti şimdi 26 Nisan doğum görünüyor çocuk çabuk gelişiyor sanırım 2 hafta sonra cinsiyet belli olacak bakalım heyecanlıyım 🙈🙈

Sabırla bekliyorum tabi elhamdulillah ilk aylar gibi değilim eskisi kadar koku hassasiyeti yok var ama eskisi kadar yok şükür bugünüme ilaç içiyorum ama bebeğim rabbime emanet rabbim eli ayağı ağzı yüzü kendisini sağlıkla elime vermeyi nasip etsin aminnnnn
Amin kuzum inşallah 🙏 hassasiyet geçmiyor bak daha az önce öğürdüm 🙈🙈 ama kusmam bitti. Sadece koku olunca öğürüyorum

Hanımlar 14haftalıktan selamlar sonunda ikinci trimester yazısını gördüm 🥰 ama halen miğde bulantısı ilaçlarına devam 🙁 rabbim bebeğim sana emanet sağlıkla doğsun. Amin akşam olunca kiloma bakıyorum 72. Sabah uyanınca 70 yani o akşama doğru olan hep şiş iki kilo şiş 🤭 sabah karnım kayıp olunca korku sarıyor bedenimi 🤭 sizler nasılsınız ne durumdasınız nasıl geçiyor
Bende seninle aynıyım ya hala devam mide bulantısı ilaçlarına senle benim hiç bitmeyecek heralde 😅 karnım da aynı bazen çok belli bazen sanki karnım belime yapışmış gibi 😅😅

Kızlar bugün üstün körü arabalara baktık biraz ama travel gerçekten essek ölüsü kadar ağır 😅 özellikle şu arka tekerleri önden daha büyük olanlar yani 8-9 kg o bi de çocukla hiç düşünemedim yani evet diğerlerine göre daha havalı daha şık ama gerçekten çok ağır ya ben sanırım travel sevdasından vazgeçtim
En hafifi baston Bebek Arabası ben kullandım çok hafif benim kullandigimin tek kötü yanı arkaya yatmiyordu bebeğin uykusu olduğunda sorun oluyordu ama yine kısa mesafeler için ondan almayı düşünüyorum birkaç yıl kullanacağı bir şey için çok masraf yapmam sanırım ☺️

Bende seninle aynıyım ya hala devam mide bulantısı ilaçlarına senle benim hiç bitmeyecek heralde 😅 karnım da aynı bazen çok belli bazen sanki karnım belime yapışmış gibi 😅😅
Ay valla istemeye istemeye içiyorum ama içmesem hayat zehir oluyor yatalak oluyorum En kısa zamanda geçiririz inşallah canım benim

Amin kuzum inşallah. Ben bu halime şükrediyorum ya 🙏 öncesi işkenceydi bana 🙈 şuan koku varsa burnumu tıkıyorum 🤭 koku duymazsam da sorun yok şükür ki
Elhamdulillah aynen aynen ilaçla duruyorum evet ama diğer şekil ilaç kullanmama rağmen başım yerden kalkmıyordu şükür bugünümüze elhamdulillah 🥰🥰

Hanımlar 14haftalıktan selamlar sonunda ikinci trimester yazısını gördüm 🥰 ama halen miğde bulantısı ilaçlarına devam 🙁 rabbim bebeğim sana emanet sağlıkla doğsun. Amin akşam olunca kiloma bakıyorum 72. Sabah uyanınca 70 yani o akşama doğru olan hep şiş iki kilo şiş 🤭 sabah karnım kayıp olunca korku sarıyor bedenimi 🤭 sizler nasılsınız ne durumdasınız nasıl geçiyor
Kilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53 😂 gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor 😅

Kilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53 😂 gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor 😅
Vallahi öyle korktum yatarken koca göbekli uyanınca sıfır göbekli neyse tek olmadığım için sevindim eheheheh😂😂😂🤭

sizin bebekler nasıl bir görünüp bir kayboluyor yav, benim iki haftadır anne ben burdayım diyor gece gündüz mütemadiyen :D

Back