Allah korusun cnm naptin ne dedi doktorBoyle cok fazla agri var bugun gidicem sabah doktora cunku artik uyutmuyor agri baksin bebegime umarim birsey olmamistir cok korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun cnm naptin ne dedi doktorBoyle cok fazla agri var bugun gidicem sabah doktora cunku artik uyutmuyor agri baksin bebegime umarim birsey olmamistir cok korkuyorum![]()
Tesekkur ederim. Adet söktürücü olarak sogun suyu içilirdi onu biliyorum ama hamilelikte dokunmaz mi ki? O kadar kotu oldum ki. Öksürürken kusacak gibi olup tikaniyorum. Zaten kusma fobim var.Sessizden takip ediyordum, görünce dayanamadım. Soğanın suyu çok iyi geliyor. Bende geçen hafta hastaydım. Bir kabın içine soğanı dilimle. Üzerlerini kaplayacak şekilde bal dök. Üzerini kapatıp bekle. Soğan suyunu salacaktır. Minimum 4 saat sonra. Bu şuruptan günde birkaç tatlı kaşığı iç. Öksürük anında ben soğanı bile alıp yediğim oldu. Hemen sakinleştiriyor canım.
Amin kuzum inşallahSabırla bekliyorum tabi elhamdulillah ilk aylar gibi değilim eskisi kadar koku hassasiyeti yok var ama eskisi kadar yok şükür bugünüme ilaç içiyorum ama bebeğim rabbime emanet rabbim eli ayağı ağzı yüzü kendisini sağlıkla elime vermeyi nasip etsin aminnnnn
Bende seninle aynıyım ya hala devam mide bulantısı ilaçlarına senle benim hiç bitmeyecek heraldeHanımlar 14haftalıktan selamlar sonunda ikinci trimester yazısını gördümama halen miğde bulantısı ilaçlarına devam
rabbim bebeğim sana emanet sağlıkla doğsun. Amin akşam olunca kiloma bakıyorum 72. Sabah uyanınca 70 yani o akşama doğru olan hep şiş iki kilo şiş
sabah karnım kayıp olunca korku sarıyor bedenimi
sizler nasılsınız ne durumdasınız nasıl geçiyor
Yoyko Quantum Kabin Boy Tek Elle Kolay Katlanır Pratik Bebek Arabası Siyah Rose
Kuzum peki bu nasıl sence? Nolur kızma bana![]()
En hafifi baston Bebek Arabası ben kullandım çok hafif benim kullandigimin tek kötü yanı arkaya yatmiyordu bebeğin uykusu olduğunda sorun oluyordu ama yine kısa mesafeler için ondan almayı düşünüyorum birkaç yıl kullanacağı bir şey için çok masraf yapmam sanırımKızlar bugün üstün körü arabalara baktık biraz ama travel gerçekten essek ölüsü kadar ağırözellikle şu arka tekerleri önden daha büyük olanlar yani 8-9 kg o bi de çocukla hiç düşünemedim yani evet diğerlerine göre daha havalı daha şık ama gerçekten çok ağır ya ben sanırım travel sevdasından vazgeçtim
Ay valla istemeye istemeye içiyorum ama içmesem hayat zehir oluyor yatalak oluyorum En kısa zamanda geçiririz inşallah canım benimBende seninle aynıyım ya hala devam mide bulantısı ilaçlarına senle benim hiç bitmeyecek heraldekarnım da aynı bazen çok belli bazen sanki karnım belime yapışmış gibi
![]()
Ay canım ya rabbim yardımcın olsun dayanma gücü versinAmin kuzum inşallahhassasiyet geçmiyor bak daha az önce öğürdüm
ama kusmam bitti. Sadece koku olunca öğürüyorum
Takılıyor kuzumBuna puset takılıyor mu
Amin kuzum inşallah. Ben bu halime şükrediyorum yaAy canım ya rabbim yardımcın olsun dayanma gücü versin
Elhamdulillah aynen aynen ilaçla duruyorum evet ama diğer şekil ilaç kullanmama rağmen başım yerden kalkmıyordu şükür bugünümüze elhamdulillahAmin kuzum inşallah. Ben bu halime şükrediyorum yaöncesi işkenceydi bana
şuan koku varsa burnumu tıkıyorum
koku duymazsam da sorun yok şükür ki
Şükür kuzumElhamdulillah aynen aynen ilaçla duruyorum evet ama diğer şekil ilaç kullanmama rağmen başım yerden kalkmıyordu şükür bugünümüze elhamdulillah![]()
Kilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53Hanımlar 14haftalıktan selamlar sonunda ikinci trimester yazısını gördümama halen miğde bulantısı ilaçlarına devam
rabbim bebeğim sana emanet sağlıkla doğsun. Amin akşam olunca kiloma bakıyorum 72. Sabah uyanınca 70 yani o akşama doğru olan hep şiş iki kilo şiş
sabah karnım kayıp olunca korku sarıyor bedenimi
sizler nasılsınız ne durumdasınız nasıl geçiyor
Vallahi öyle korktum yatarken koca göbekli uyanınca sıfır göbekli neyse tek olmadığım için sevindim ehehehehKilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor
![]()
Ayy benim de öyle sabahla akşam arası ciddi fark oluyor benim de karnım bir şişiyor ki sonra sabah yine varla yok arası oluyorKilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor
![]()
Benımde oyle hep 2kg oynuyorKilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor
![]()
Kendi adıma benim henüz karnım çok çıkmadı. Akşam yemeğinden sonra da çok şişiyorum. Yani bebek değil benimkisisizin bebekler nasıl bir görünüp bir kayboluyor yav, benim iki haftadır anne ben burdayım diyor gece gündüz mütemadiyen![]()