• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese, doktorunuzu hastanenizi hangi kriterlere göre seçtiniz özellikle tecrübeli annelere soruyorum? Bundan sonrası kendi gerekçelerim, okumak istemeyen direkt soruyu cevaplayıp sonraki kısmı geçebilir.

Benim kafamı çok yoruyor bu konu, finansal olarak bir kere doğuruyorum canım sağolsun diyebileceğim bir noktada değilim maalesef ama gücümü sonuna kadar zorlayıp olabildiğince rahat bir ortamda ve güven duyduğum bir doktorla doğumum gerçekleşsin isterim. Tüp bebek doktorum iyi bir doktor ama doğururken yanımda olsun diyecek kadar güvenmiyorum zaten maddi olarak da zorlar. Bir başka doktora da gidiyorum paralelde, ona aslında içim çok ısınmıştı ama son gittiğimde suratsızdı ben öyle şeylere çok takılıyorum ve insanlık hali diyip geçemiyorum bir de hastane ısrarla doğum paketi ve ücreti paylaşmıyor güncellenecek diye o kısma da sinir oluyorum ve finansal belirsizlik olması canımı sıkıyor. Bir de hiç gitmediğim ama ismi olan bir hastane var doğum paketi ücreti aldığım, doktorlardan biri hakkında korkunç yorumlar var ama bir tane doktoru da gözüm tuttu gibi. Sorduğumda kesinlikle seçtiğiniz doktorla ilerliyorsunuz normalde de sezaryende de başka doktor sürece dahil olmuyor dendi. Risk budur diyip doktorla tanışsam içime sinerse de bebekle ilgili en büyük masraf kalemlerinden birinden kurtulsam rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizce ne yapayım? Bir de tabi tüp bebek doktorumdan nasıl ayrılıcam konusu var kfkflrlr
İçine sinen doktor çok önemli ya ben de bazı doktorlardan sıcaklık hissi almayınca gitmek istemiyorum; şimdiki doktorumu seçme nedenim çok içten olması, bize yakın olan hastaneyi atlayıp 15 dakika daha yol gidiyoruz ama değiyor. Doğum paketi olayını bilemiyorum, insanlık hali oldu da doktorla takıştım gitmek istemedim paramı geri alabilir miyim, herhalde sırf bu yüzden 2-3 bin fazlaya da gelse paket satın almam diyorum.

Evet ağırlık önemli. Aslında ben hiç yalnız olmam. Eşim de öğretmen hep beraber çıkarız. Tatil vs ortak zaten
🧐 Du bakalım Kasım indirimlerine az kaldı ama daha vakit var. Çözücez bu işi. Bence yeni bebesi olan sayfalara gidip bu soruyu sormak lazım.

Kızlar doktor tetanozu mutlaka yaptır ama grip aşısını önermiyorum dedi. Her şey yolunda 15. hafta içindesin dedi 🥰 115 gr olmuş 13 cm 🥰 Ancak eşin istiyosa gidip grip aşısını olsun o bizi ilgilendirmiyo dedi 😂

Pilates ve yoga gibi hamile egzersizlerini en erken 16. haftadan sonra başlayabilirsin ancak onda da asla zorlamadan en hafif hareketlerle az az başlayabilirsin dedi.

Bir de sürekli canım sahlep ve boza çekiyordu. İçebilirsin bir sıkıntı yok dedi canı çeken varsa.
Aaa benimki tüp 14. Haftada sordum başlayabilirsin dedi pilates yoga gerçi daha başlamadım ama 😅

Günaydın herkese, doktorunuzu hastanenizi hangi kriterlere göre seçtiniz özellikle tecrübeli annelere soruyorum? Bundan sonrası kendi gerekçelerim, okumak istemeyen direkt soruyu cevaplayıp sonraki kısmı geçebilir.

Benim kafamı çok yoruyor bu konu, finansal olarak bir kere doğuruyorum canım sağolsun diyebileceğim bir noktada değilim maalesef ama gücümü sonuna kadar zorlayıp olabildiğince rahat bir ortamda ve güven duyduğum bir doktorla doğumum gerçekleşsin isterim. Tüp bebek doktorum iyi bir doktor ama doğururken yanımda olsun diyecek kadar güvenmiyorum zaten maddi olarak da zorlar. Bir başka doktora da gidiyorum paralelde, ona aslında içim çok ısınmıştı ama son gittiğimde suratsızdı ben öyle şeylere çok takılıyorum ve insanlık hali diyip geçemiyorum bir de hastane ısrarla doğum paketi ve ücreti paylaşmıyor güncellenecek diye o kısma da sinir oluyorum ve finansal belirsizlik olması canımı sıkıyor. Bir de hiç gitmediğim ama ismi olan bir hastane var doğum paketi ücreti aldığım, doktorlardan biri hakkında korkunç yorumlar var ama bir tane doktoru da gözüm tuttu gibi. Sorduğumda kesinlikle seçtiğiniz doktorla ilerliyorsunuz normalde de sezaryende de başka doktor sürece dahil olmuyor dendi. Risk budur diyip doktorla tanışsam içime sinerse de bebekle ilgili en büyük masraf kalemlerinden birinden kurtulsam rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizce ne yapayım? Bir de tabi tüp bebek doktorumdan nasıl ayrılıcam konusu var kfkflrlr

Merhaba,
Ben bir kaç arkadaşımın da gittiği tavsiye ettiği bir doktor seçtim çok memnunum çok güler yüzlü tatlı bir doktor.
İlk devlete gittim detaylı kan vereyim diye hiç sevmedim yarın da yine kan ve idrar vermek için devletten randevu aldım başka bir doktordan.
Ama doğum paketi almak hiç aklıma gelmedi detaylı ultrason için 25 Kasım da gideceğim o zaman soracağım bende çünkü doktoru değiştireceğimi sanmıyorum.

Pilates ve yoga için doktorlar eğer önceden de yapıyorduysanız yapın, yeni başlayacaksanız hamilelik herhangi bir spora başlamak için doğru zaman değil diyorlar. Hamile yogası veya pilatesini de son üç ayda öneriyorlar yanılmıyorsam.

kızlar babynest dedikleri şey kullanışlı bişey mi yoksa alternatif daha iyi bişeyler var mı

Evet ağırlık önemli. Aslında ben hiç yalnız olmam. Eşim de öğretmen hep beraber çıkarız. Tatil vs ortak zaten
Ay canım tesadüfen gezerken denk geldim bu yorumuna 🙈 6 ay izinli Olcan eşin çalışcak 😂 onu da hesaba kat gün içinde bunalcan çıkmak istiycen yalnız çıkamıyır olursan biraz modunu düşürür o yüzden yalnız rahatça kullanabileceğin bir araba al mutlaka naçizane 😍

Ay canım tesadüfen gezerken denk geldim bu yorumuna 🙈 6 ay izinli Olcan eşin çalışcak 😂 onu da hesaba kat gün içinde bunalcan çıkmak istiycen yalnız çıkamıyır olursan biraz modunu düşürür o yüzden yalnız rahatça kullanabileceğin bir araba al mutlaka naçizane 😍
Haklısın kuzum arada tek de çıkarım. Ben ücretsiz de düşünüyorum kuzum. Eşim eve 4 de gelecek. Haftada 4 gün okulda olacak bir günümüz boş. Yine de normal bir mesleğe göre evde daha çok oluyor tabi

Haklısın kuzum arada tek de çıkarım. Ben ücretsiz de düşünüyorum kuzum. Eşim eve 4 de gelecek. Haftada 4 gün okulda olacak bir günümüz boş. Yine de normal bir mesleğe göre evde daha çok oluyor tabi
Aynen canım o sizin için çok büyük şans. Evde babayla olmak bir de doğudasınız sanırım. İkiniz de öğretmen. Şu an benim bebeklik hikayem gibi ☺️ benim annemle babam da öğretmen ve doğu görevindelerken doğmuşum ben. Senaryo o yüzden çok tanıdık geldi ❤️

Aynen canım o sizin için çok büyük şans. Evde babayla olmak bir de doğudasınız sanırım. İkiniz de öğretmen. Şu an benim bebeklik hikayem gibi ☺️ benim annemle babam da öğretmen ve doğu görevindelerken doğmuşum ben. Senaryo o yüzden çok tanıdık geldi ❤️
Yaaaaaa ❤️❤️❤️❤️ aynen o hikaye kuzum 🙈 biraz üzülüyorum aşkında doğum yeri burası diye ama doğum için de gitmek istemiyorum bir yere. Eşim annene götüreyim dedi ama ben yanımda olsun istiyorum. O yüzden burada doğuracağım

Back