- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ben de böyle bişi almayı planlıyorum. Travel daha şık gelse de gözüme kullanışlı olması en büyük öncelik benim için de.Teşekkür ederim kuzum bakacağım buna
Amin aminAyy maşallah ne güzel müdürmüş o. Sayıları artsın böyle insanlarınAllah hepimizin karşısına böyle insanlar çıkartsın.
Tansiyon için mi söyledi su tüketimini canım yoksa 3 litreyi mi az buldu?Ben de 4 ayı bitireyim iyice garanti olsun öyle başlayım istiyorum 5. aydan itibaren.
Maalesef bu düşük tansiyon durumu baş dönmesi için yapılacak bişi yok dedi yine. Su tüketimini artır dedi ama ben günde 3lt içiyorum. Daha ne kadar çok içebilirim bilmiyorum.
Travel çok şık gerçekten ya. Of karar veremiyorum. Keşke herkes aynı şeyi önerse ve onu seçsem kolaylıklaBen de böyle bişi almayı planlıyorum. Travel daha şık gelse de gözüme kullanışlı olması en büyük öncelik benim için de.
Düşük tansiyonlu olduğum için söyledi canım.Tansiyon için mi söyledi su tüketimini canım yoksa 3 litreyi mi az buldu?
Kuzum biraz şeyde önemli yaz tatilinde biz dışarda oluyoruz ailelerimizin yanında sende uzaksın öyle geçecek bagaj kapasiteniz de önemli dönerken kışlık falan getiryorsanız memleketten travel çok yer kaplıyor bende karar veremedim ama travel alan herkes kabin almış çocuk oturmaya başladığındaTravel çok şık gerçekten ya. Of karar veremiyorum. Keşke herkes aynı şeyi önerse ve onu seçsem kolaylıkla
Bana ağır geldikten sonra en pahalı travel ı da görsem yüzüm şu şekil oluyorTravel çok şık gerçekten ya. Of karar veremiyorum. Keşke herkes aynı şeyi önerse ve onu seçsem kolaylıkla
Ben de ilk başladığım doktor ile gerçekten güçlü bir bağ kurmuştum ama hastaneden nefret ediyordum üni hastanesi ve çok kalabalık yani bekleme sorunları vs vs hani annenin konforu pek düşünülmeyen bir yerdi. Ayrıca her gittiğimde para ödüyordum ama benim doğum teminatlı sağlık sigortam var 2 yıldır, o geçen bi yerde muayene olsam para ödemeyecektim; öyle ya da böyle özele geçmek istiyordum ama hep hep doktoru düşünüyordum. ( belki saçma gelecek ama bu sürece başlarken bizi rahatlatan oydu ve insan ister istemez bağ kuruyor.) neyse internetten baya araştırma yaptım ve kafama göre bir doktor buldum - instagramına falan da baktım baya güler yüzlüydü.(önemli bir kriter!) Ve gözümü karartıp gittim, gerçekten çok sevdim çok şeker konuşkan açıklayıcı çıktı (şimdilik bir normal muayene ve sonra da kontrol muayenesi oldum ve ilk muayenemin sonunda ee ne zaman görüşürüz bir daha dediğimde kontrol muayenesi ücretsiz 10 gün içinde 10 gün sonra beklerim yine bakalım demesi bile önemliydi benim için yani bunu ben önermedim o söyledi hoşuma gitti.) 2. muayeneden çıkınca da ilk doktorumu aradım ve randevumu iptal ettim. yani içim cız etmedi değil ama maddi manevi tüm şartları göz önünde bulundurunca en mantıklısı buydu. çok uzun yazdım ben de ne doluymuşum bu konudaGünaydın herkese, doktorunuzu hastanenizi hangi kriterlere göre seçtiniz özellikle tecrübeli annelere soruyorum? Bundan sonrası kendi gerekçelerim, okumak istemeyen direkt soruyu cevaplayıp sonraki kısmı geçebilir.
Benim kafamı çok yoruyor bu konu, finansal olarak bir kere doğuruyorum canım sağolsun diyebileceğim bir noktada değilim maalesef ama gücümü sonuna kadar zorlayıp olabildiğince rahat bir ortamda ve güven duyduğum bir doktorla doğumum gerçekleşsin isterim. Tüp bebek doktorum iyi bir doktor ama doğururken yanımda olsun diyecek kadar güvenmiyorum zaten maddi olarak da zorlar. Bir başka doktora da gidiyorum paralelde, ona aslında içim çok ısınmıştı ama son gittiğimde suratsızdı ben öyle şeylere çok takılıyorum ve insanlık hali diyip geçemiyorum bir de hastane ısrarla doğum paketi ve ücreti paylaşmıyor güncellenecek diye o kısma da sinir oluyorum ve finansal belirsizlik olması canımı sıkıyor. Bir de hiç gitmediğim ama ismi olan bir hastane var doğum paketi ücreti aldığım, doktorlardan biri hakkında korkunç yorumlar var ama bir tane doktoru da gözüm tuttu gibi. Sorduğumda kesinlikle seçtiğiniz doktorla ilerliyorsunuz normalde de sezaryende de başka doktor sürece dahil olmuyor dendi. Risk budur diyip doktorla tanışsam içime sinerse de bebekle ilgili en büyük masraf kalemlerinden birinden kurtulsam rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizce ne yapayım? Bir de tabi tüp bebek doktorumdan nasıl ayrılıcam konusu var kfkflrlr
Evet kuzum işte o yaz tatili soru işareti o yüzden dünKuzum biraz şeyde önemli yaz tatilinde biz dışarda oluyoruz ailelerimizin yanında sende uzaksın öyle geçecek bagaj kapasiteniz de önemli dönerken kışlık falan getiryorsanız memleketten travel çok yer kaplıyor bende karar veremedim ama travel alan herkes kabin almış çocuk oturmaya başladığında
Bana ağır geldikten sonra en pahalı travel ı da görsem yüzüm şu şekil oluyor
Dur sana bir örnek vereyim sen seversinEvlenmeden önce kaynananın sevimli gelmesi gibi
ahahahahhahahahahahahahaahahaha
Beni çok güldürüyorsunderslerde de böyle bir öğretmen misin çok merak ediyorum
Şanslı öğrencilerinSınıfına göre değişiyor, biliyorsun sınıf iklimi diye bi şey var komik öğrencilerde daha fazla komik oluyor insan
Videosu var mı? Buna küçük puset takılıyor mu? Bir de şak diye katlanması ve katlanınca dik durması önemli, yerlerde sürüyerek katladığım arabayı da sevmiyorum ben
Agirlik onemli benim soyledigim chicco modeli de 6.9 kg.
Kuzum ürün yokmuş ki baksana. Bunlar yurt dışından almış. Puset takılıyor çünkü şu an kullanıyor kadın pusetleVideosu var mı? Buna küçük puset takılıyor mu? Bir de şak diye katlanması ve katlanınca dik durması önemli, yerlerde sürüyerek katladığım arabayı da sevmiyorum ben
Evet ağırlık önemli. Aslında ben hiç yalnız olmam. Eşim de öğretmen hep beraber çıkarız. Tatil vs ortak zatenAgirlik onemli benim soyledigim chicco modeli de 6.9 kg.
Kuzum şimdi baktım ona da buna ayrıca puset mi alıyoruz? İkisi birden 20bine falan geliyor galiba? Öyle mi?Agirlik onemli benim soyledigim chicco modeli de 6.9 kg.
Çok sevindim hemen içinize sinecek birini bulmanıza, inşallah ben de bu konuyu kısa sürede kapatabilirimBen de ilk başladığım doktor ile gerçekten güçlü bir bağ kurmuştum ama hastaneden nefret ediyordum üni hastanesi ve çok kalabalık yani bekleme sorunları vs vs hani annenin konforu pek düşünülmeyen bir yerdi. Ayrıca her gittiğimde para ödüyordum ama benim doğum teminatlı sağlık sigortam var 2 yıldır, o geçen bi yerde muayene olsam para ödemeyecektim; öyle ya da böyle özele geçmek istiyordum ama hep hep doktoru düşünüyordum. ( belki saçma gelecek ama bu sürece başlarken bizi rahatlatan oydu ve insan ister istemez bağ kuruyor.) neyse internetten baya araştırma yaptım ve kafama göre bir doktor buldum - instagramına falan da baktım baya güler yüzlüydü.(önemli bir kriter!) Ve gözümü karartıp gittim, gerçekten çok sevdim çok şeker konuşkan açıklayıcı çıktı (şimdilik bir normal muayene ve sonra da kontrol muayenesi oldum ve ilk muayenemin sonunda ee ne zaman görüşürüz bir daha dediğimde kontrol muayenesi ücretsiz 10 gün içinde 10 gün sonra beklerim yine bakalım demesi bile önemliydi benim için yani bunu ben önermedim o söyledi hoşuma gitti.) 2. muayeneden çıkınca da ilk doktorumu aradım ve randevumu iptal ettim. yani içim cız etmedi değil ama maddi manevi tüm şartları göz önünde bulundurunca en mantıklısı buydu. çok uzun yazdım ben de ne doluymuşum bu konudabence siz deneyin mutlaka yeni doktoru, zaten yorumları iyiyse ve gittiğinizde içiniz ısınırsa ondan devam edersiniz, bu dönemde bizlerin iç güdüleri daha yüksek oluyor bazı şeyleri anlıyoruz hemen gibi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?