2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tansiyon için mi söyledi su tüketimini canım yoksa 3 litreyi mi az buldu?

Travel çok şık gerçekten ya. Of karar veremiyorum. Keşke herkes aynı şeyi önerse ve onu seçsem kolaylıkla
Kuzum biraz şeyde önemli yaz tatilinde biz dışarda oluyoruz ailelerimizin yanında sende uzaksın öyle geçecek bagaj kapasiteniz de önemli dönerken kışlık falan getiryorsanız memleketten travel çok yer kaplıyor bende karar veremedim ama travel alan herkes kabin almış çocuk oturmaya başladığında

Travel çok şık gerçekten ya. Of karar veremiyorum. Keşke herkes aynı şeyi önerse ve onu seçsem kolaylıkla
Bana ağır geldikten sonra en pahalı travel ı da görsem yüzüm şu şekil oluyor
Dur sana bir örnek vereyim sen seversin Evlenmeden önce kaynananın sevimli gelmesi gibi

Günaydın herkese, doktorunuzu hastanenizi hangi kriterlere göre seçtiniz özellikle tecrübeli annelere soruyorum? Bundan sonrası kendi gerekçelerim, okumak istemeyen direkt soruyu cevaplayıp sonraki kısmı geçebilir.

Benim kafamı çok yoruyor bu konu, finansal olarak bir kere doğuruyorum canım sağolsun diyebileceğim bir noktada değilim maalesef ama gücümü sonuna kadar zorlayıp olabildiğince rahat bir ortamda ve güven duyduğum bir doktorla doğumum gerçekleşsin isterim. Tüp bebek doktorum iyi bir doktor ama doğururken yanımda olsun diyecek kadar güvenmiyorum zaten maddi olarak da zorlar. Bir başka doktora da gidiyorum paralelde, ona aslında içim çok ısınmıştı ama son gittiğimde suratsızdı ben öyle şeylere çok takılıyorum ve insanlık hali diyip geçemiyorum bir de hastane ısrarla doğum paketi ve ücreti paylaşmıyor güncellenecek diye o kısma da sinir oluyorum ve finansal belirsizlik olması canımı sıkıyor. Bir de hiç gitmediğim ama ismi olan bir hastane var doğum paketi ücreti aldığım, doktorlardan biri hakkında korkunç yorumlar var ama bir tane doktoru da gözüm tuttu gibi. Sorduğumda kesinlikle seçtiğiniz doktorla ilerliyorsunuz normalde de sezaryende de başka doktor sürece dahil olmuyor dendi. Risk budur diyip doktorla tanışsam içime sinerse de bebekle ilgili en büyük masraf kalemlerinden birinden kurtulsam rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizce ne yapayım? Bir de tabi tüp bebek doktorumdan nasıl ayrılıcam konusu var kfkflrlr

Ben de ilk başladığım doktor ile gerçekten güçlü bir bağ kurmuştum ama hastaneden nefret ediyordum üni hastanesi ve çok kalabalık yani bekleme sorunları vs vs hani annenin konforu pek düşünülmeyen bir yerdi. Ayrıca her gittiğimde para ödüyordum ama benim doğum teminatlı sağlık sigortam var 2 yıldır, o geçen bi yerde muayene olsam para ödemeyecektim; öyle ya da böyle özele geçmek istiyordum ama hep hep doktoru düşünüyordum. ( belki saçma gelecek ama bu sürece başlarken bizi rahatlatan oydu ve insan ister istemez bağ kuruyor.) neyse internetten baya araştırma yaptım ve kafama göre bir doktor buldum - instagramına falan da baktım baya güler yüzlüydü.(önemli bir kriter!) Ve gözümü karartıp gittim, gerçekten çok sevdim çok şeker konuşkan açıklayıcı çıktı (şimdilik bir normal muayene ve sonra da kontrol muayenesi oldum ve ilk muayenemin sonunda ee ne zaman görüşürüz bir daha dediğimde kontrol muayenesi ücretsiz 10 gün içinde 10 gün sonra beklerim yine bakalım demesi bile önemliydi benim için yani bunu ben önermedim o söyledi hoşuma gitti.) 2. muayeneden çıkınca da ilk doktorumu aradım ve randevumu iptal ettim. yani içim cız etmedi değil ama maddi manevi tüm şartları göz önünde bulundurunca en mantıklısı buydu. çok uzun yazdım ben de ne doluymuşum bu konuda bence siz deneyin mutlaka yeni doktoru, zaten yorumları iyiyse ve gittiğinizde içiniz ısınırsa ondan devam edersiniz, bu dönemde bizlerin iç güdüleri daha yüksek oluyor bazı şeyleri anlıyoruz hemen gibi düşünüyorum..

Evet kuzum işte o yaz tatili soru işareti o yüzden dün Karusel e sordum ya. Çünkü yazın tatil olur olmaz buradan gideriz biz eylüle kadar

Bana ağır geldikten sonra en pahalı travel ı da görsem yüzüm şu şekil oluyor
Dur sana bir örnek vereyim sen seversin Evlenmeden önce kaynananın sevimli gelmesi gibi
ahahahahhahahahahahahahaahahaha
Beni çok güldürüyorsun derslerde de böyle bir öğretmen misin çok merak ediyorum

Videosu var mı? Buna küçük puset takılıyor mu? Bir de şak diye katlanması ve katlanınca dik durması önemli, yerlerde sürüyerek katladığım arabayı da sevmiyorum ben
Kuzum ürün yokmuş ki baksana. Bunlar yurt dışından almış. Puset takılıyor çünkü şu an kullanıyor kadın pusetle

Çok sevindim hemen içinize sinecek birini bulmanıza, inşallah ben de bu konuyu kısa sürede kapatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…