- 24 Haziran 2023
- 642
- 988
- 23
- 29
Evet evet Bitlis defteri kapandı şükürRaporlu musun peki kuzum sen? Kötüydün ya? Sorduysam da unutmuşum ben bu bilgilerisadece önceden Bitlis de olduğunu hatırlıyorum
![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet Bitlis defteri kapandı şükürRaporlu musun peki kuzum sen? Kötüydün ya? Sorduysam da unutmuşum ben bu bilgilerisadece önceden Bitlis de olduğunu hatırlıyorum
![]()
Allah ım darısı başıma (defter kapanma mevzusu)Evet evet Bitlis defteri kapandı şükürraporluyum ben iki kez heyet verdiler ara tatil sonrası kendime gelmiş olursam başlayacağım ama
![]()
Ya oradayken 0.25 hızla geçiyordu zaman hiç bitmeyecek sanıyordum ama gerçekten çok hızlı geçti hatta biz memleketimize gelmemize rağmen bir yıl daha kalsamıydık diye içerlemiştik eşimleAllah ım darısı başıma (defter kapanma mevzusu)
İnşallah iyi olursun kuzumben de bu hafta çok kötü oldum ama benim ki bulantı falan değil. Bel ağrısı. Belletmenlik ertesi günü kat nöbeti belim çok kötü oldu basamadım yürüyemedim arabaya binemedim o biçim bir ağrı. Ağladım attık acıdan. Doktor istersen rapor vereyim dedi nöbet için de son 4 haftam kaldı nöbette. Bir daha kötü olursam alırım diye düşündüm. Ara tatille falan kaynar diyorum
Ben demem yüksek ihtimalYa oradayken 0.25 hızla geçiyordu zaman hiç bitmeyecek sanıyordum ama gerçekten çok hızlı geçti hatta biz memleketimize gelmemize rağmen bir yıl daha kalsamıydık diye içerlemiştik eşimleİnşallah ya ben henüz maalesef günlük hayatıma dönemedim ama ara tatil sonrası başlamak iyi olacak aylardır bir hastane bir ev çok kuruuyorum kafamda okul, çocuklar iyi gelecek biliyorum
aslında pansiyon nöbeti hiç tutmasan daha iyi olur ya çok yorucu oluyor nöbet için rapor alsaydın iyi olabilirdi yine bak bakalım bu haftada öyle olursa yıpratma
![]()
Zaten genellemek istemiyorum ama ben Bitlis'de öğretmeni düşünen tek idareci görmedim burada 8'lerim olduğu için dönem başında müdürüme üzgünüm rapor aldığım için dediğim de en önemlisi sensin ve senin çocuğun burayı asla düşünme hocam dedi ağlayacaktım neredeyse hocam siz gerçekmisiniz diyeBen demem yüksek ihtimalbir gideyim inşallah
![]()
Kuzum sırf puan için tutuyorum. Okulum anlayışlı değil ki ayda tek nöbet versin. Ya tut ya tutma kafasındalar. Ben de ayda 2 puan verdiği için tutuyorum. Çünkü çocuktan sonra ücretsiz düşünüyorum. E peşi tayin olacak puana ihtiyacım var. Sırf bu yüzden dyk da aldımAllah tan çok dersim yok ve tek gün. Bunlara rağmen giderken puanım 160larda falan oluyor. İnşallah yeter
eşimin puanı yüksek olacak ama istediğimiz yerlerin puanları yüksek kuzum
Ayyy aynen öyle dediğin gibi. Bitlisli değilsen ve kadınsan hiçbir değerin yok. Benim ki geçen benim boş günümde beni konferansa gönderdi. Düşün hamileyim ve boş günüm evdeyim. Neymiş kura çekmiş. Adaletliymiş. Ne hikmetle o kurada bir tane Bitlisli hoca çıkmamış. Ben böyle bir yer görmedim gerçektenZaten genellemek istemiyorum ama ben Bitlis'de öğretmeni düşünen tek idareci görmedim burada 8'lerim olduğu için dönem başında müdürüme üzgünüm rapor aldığım için dediğim de en önemlisi sensin ve senin çocuğun burayı asla düşünme hocam dedi ağlayacaktım neredeyse hocam siz gerçekmisiniz diyeevet hizmet puanı önemli sende haklısın insana dört yıl dolunca bi gitme hevesi geliyor ya, o zaman en azından bir ay daha idare et sonra zaten derslerimize girebilsek şükrederiz gibi geliyor
![]()
Hiç kafana takma kuzum orası öyle bir yer Bitlis'li olacaksın anca öyle adaletli! Olurlar kendilerince bizde çok çok kötü şartlarda kötü idarecilerle çalıştıkAyyy aynen öyle dediğin gibi. Bitlisli değilsen ve kadınsan hiçbir değerin yok. Benim ki geçen benim boş günümde beni konferansa gönderdi. Düşün hamileyim ve boş günüm evdeyim. Neymiş kura çekmiş. Adaletliymiş. Ne hikmetle o kurada bir tane Bitlisli hoca çıkmamış. Ben böyle bir yer görmedim gerçekten![]()
Allah ım darısı başımainşallah iyi idarecilerle karşılaşırım ben de
geldiğimden beri neler çektim neler
![]()
Boyle cok fazla agri var bugun gidicem sabah doktora cunku artik uyutmuyor agri baksin bebegime umarim birsey olmamistir cok korkuyorumCnm idrar yolu değildir insallah kaşık bel hamileliğin sonuna kada tabii rahim plasenta büyütmesinden olucak onun çok bir çaresi yok tabi dozunda olduğu sürece benimde sağ kaşığıma özellikle yatarken giriyor cnm
Amin kuzum inşallahHiç kafana takma kuzum orası öyle bir yer Bitlis'li olacaksın anca öyle adaletli! Olurlar kendilerince bizde çok çok kötü şartlarda kötü idarecilerle çalıştıkKarusel ile ama bitti diyorum bazen orada gördüğüm mobbingin mükafatı olarak hamileliğim de iyi insanlarla karşılaştım seninde gittiğin yerde eminim her şey çok daha güzel olacak
![]()
Ohhh maşallah kuzumKızlar doktor tetanozu mutlaka yaptır ama grip aşısını önermiyorum dedi. Her şey yolunda 15. hafta içindesin dedi115 gr olmuş 13 cm
Ancak eşin istiyosa gidip grip aşısını olsun o bizi ilgilendirmiyo dedi
Pilates ve yoga gibi hamile egzersizlerini en erken 16. haftadan sonra başlayabilirsin ancak onda da asla zorlamadan en hafif hareketlerle az az başlayabilirsin dedi.
Bir de sürekli canım sahlep ve boza çekiyordu. İçebilirsin bir sıkıntı yok dedi canı çeken varsa.
Ayy maşallah ne güzel müdürmüş o. Sayıları artsın böyle insanlarınZaten genellemek istemiyorum ama ben Bitlis'de öğretmeni düşünen tek idareci görmedim burada 8'lerim olduğu için dönem başında müdürüme üzgünüm rapor aldığım için dediğim de en önemlisi sensin ve senin çocuğun burayı asla düşünme hocam dedi ağlayacaktım neredeyse hocam siz gerçekmisiniz diyeevet hizmet puanı önemli sende haklısın insana dört yıl dolunca bi gitme hevesi geliyor ya, o zaman en azından bir ay daha idare et sonra zaten derslerimize girebilsek şükrederiz gibi geliyor
![]()
Maşallah kuzuyaKızlar doktor tetanozu mutlaka yaptır ama grip aşısını önermiyorum dedi. Her şey yolunda 15. hafta içindesin dedi115 gr olmuş 13 cm
Ancak eşin istiyosa gidip grip aşısını olsun o bizi ilgilendirmiyo dedi
Pilates ve yoga gibi hamile egzersizlerini en erken 16. haftadan sonra başlayabilirsin ancak onda da asla zorlamadan en hafif hareketlerle az az başlayabilirsin dedi.
Bir de sürekli canım sahlep ve boza çekiyordu. İçebilirsin bir sıkıntı yok dedi canı çeken varsa.
Ben de 4 ayı bitireyim iyice garanti olsun öyle başlayım istiyorum 5. aydan itibaren.Maşallah kuzuyapilatese bende başlamak istiyorum o zaman yavaş yavaş bakayım iki hafta sonra da başlarım.
İnşallah hep güzel haberlerle dön doktordan![]()
Ben chicco goody plus alacagim.kabin tipi travel model. Yeni dogum yapan arkadasim aldi.bebisi 2 aylik.pusetini ve takma aparatini bikac ay sonra ise yaramayacagi icin bana birakcak. Ben sadece arabayi alcam o dediki alirken hem cok hafif oldugu icin hemde saglam ama kucuk tekerleri oldugu icin tercih etmis.arabaya kolay giriyor diye.ac kapat kolay (tek el) ve hafif. Gecen kullandim arabayi cok begendim..Kızlar sizlere de sorayım tecrübeli anneler ve alışveriş yapmış araştırma yapmış anneler bebek arabası konusundaki fikirleriniz şunu al dediğiniz ne var? Kasım ayında indirimlerden almayı düşünüyorum da
Merhaba gebelikten önce de şeker düşüklüğü rahatsız ediyor muydu, dr ne diyorYani baklava da mantıklı aslında yemişken bi test vermek fena olmazbende de genetikte şeker hastalığı var ancak düşük şeker aç karnına 75 civarı tok karnına 80 gibi çıkıyor o nedenle bende düzenli kontrol ediyorum hamilelikten önce de ediyordum rutinim oldu artık ondan sanırım alıştım. Doktor da yüksek olmasında düşük olsun diyor
sürekli gizli şeker veriyorum zaten rutin o nedenle baya araştırdım. Bir yakınımız hamilelikte şeker yüksekliği tespit edilemedi ve çok hasar kaldı tabi kendide dikkat etmemiş kendi hatası da var. Belki de o nedenle iki kat titizleniyorum
Rabbim şekersiz tansiyonsuz doğumlar nasip etsin cümlemize
![]()
Teşekkür ederim kuzum bakacağım bunaBen chicco goody plus alacagim.kabin tipi travel model. Yeni dogum yapan arkadasim aldi.bebisi 2 aylik.pusetini ve takma aparatini bikac ay sonra ise yaramayacagi icin bana birakcak. Ben sadece arabayi alcam o dediki alirken hem cok hafif oldugu icin hemde saglam ama kucuk tekerleri oldugu icin tercih etmis.arabaya kolay giriyor diye.ac kapat kolay (tek el) ve hafif. Gecen kullandim arabayi cok begendim..