- 24 Haziran 2023
- 642
- 988
- 23
- 29
Senin bu bebek arabası açıklamaktan çektiğinBu da kabin dediğimiz tip işte hafif olan bu, şu önündeki hamilton yazan yeri çıkarıp onun takma yerine aparat takıyorsun puseti de onun üstüne takıyorsun ilk aylarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bu bebek arabası açıklamaktan çektiğinBu da kabin dediğimiz tip işte hafif olan bu, şu önündeki hamilton yazan yeri çıkarıp onun takma yerine aparat takıyorsun puseti de onun üstüne takıyorsun ilk aylarda
Yok ama şimdi sana alma desem belki içinde kalır ama şunu biliyorum ki travel alacaksın sonra yine kabine döneceksin istersen şimdiden ikisini de al bu da bir seçenekYaaaa bak sen de alma fikrindesin odfff ne alcam ben karar veremiyorum böyle olunca
Eğitimci kişiliğimden bu sabrım zaarSenin bu bebek arabası açıklamaktan çektiğin
Çok kullanışsız bagaja sığmıyor toplu taşımada sıkıntıBi şey diyemiyorum al içinde kalacaksa
Cnm idrar yolu değildir insallah kaşık bel hamileliğin sonuna kada tabii rahim plasenta büyütmesinden olucak onun çok bir çaresi yok tabi dozunda olduğu sürece benimde sağ kaşığıma özellikle yatarken giriyor cnmVerdiginiz bilgiler cok guzel. Peki 3 gundur gecneyen bel kasik ayak agrisina ne yapmaliyiz persembe gunu idrar kulturu vs yaptirmistim temixdi
Cnm genelde bizde bir inanış var hormonlardan da kaynaklanıyor hamilelere evham bu tarz rüyalar çok gelirmiş Allah korudun korkulutan lari duymuştum da yer gök dua için insallah böyle şeyler gelmez başımızaAy ben dün gece bir rüya gördüm... amanın amanın. ETKILENECEK OLANLAR OKUMASIN (uyarı)
hastaneye rutin kontrol için gidiyorum, doktor acilman var diyor, hemen doğuma alıyoruz seni diyor, ben diyorum ki hazir degilimmm... baya acilmam olmuş haberim yok, çocuk doğuyor, ben şeyimi görüyorum ve o vajina ile popo deliğim arasında incecik et parçası kalmış ikisini bir arada tutan. İp gibi. Bayılacak dereceye geliyorum doktor önemli değil diyor ama doğum acısı falan hissetmiyorum , tenturdiyot suruyorlar altimi bezlediler o kadar. Ay ama çok korkunçtu yani saçma sapan rüyalar gördüm dün gece. Eve zorla girmeye çalışan insanlar falan vardı. Uykumu alamadan uyandım ne berbat bi geceydi ya Rabbım...
Almayan bir pişman, alan bin pişmanÇok kullanışsız bagaja sığmıyor toplu taşımada sıkıntı
Yok ikisini de almam çünkü masraf çokYok ama şimdi sana alma desem belki içinde kalır ama şunu biliyorum ki travel alacaksın sonra yine kabine döneceksin istersen şimdiden ikisini de al bu da bir seçenek
Mesleki deformasyonumuza bak be hele ben matematikçiyim sen düşün sabrımıEğitimci kişiliğimden bu sabrım zaar
Yok ikisini de almam çünkü masraf çok
Sizi dinlicem ikna edin beni
Video iyi fikir bebek arabası videosu izlemek şart oldu belırleyıp ındırım takıp edıyımBende çok emin olmamak ile birlikte bugün bu arabayı gördüm kabin boy ama puset takılıyor tam incelemedim bilmiyorum prego covi ismi videolarını izleyeceğim bununda 7500 lira gibi bir fiyatı var uygun geldi baana
Ben ondan ogretmen olmadım bıyolog oldumEğitimci kişiliğimden bu sabrım zaar
Bende çok sabırlı değildim ama aşırı çocuk sevgim sayesinde öğretmenlik sonrası sabrı öğrendimBen ondan ogretmen olmadım bıyolog oldum
Sen ne öğretmenisin kuzum sormuş muydum ❤Bende çok sabırlı değildim ama aşırı çocuk sevgim sayesinde öğretmenlik sonrası sabrı öğrendim
Benim ilk gebeliğimde memelerimde çatlak olmuştu ama karnımda olmadı. Karnım geç büyüdü ama sonlarda çok büyüktü. Bu sefer baştan büyük başlarız ama sonda ilkine göre daha da büyümez diye düşünüyorum.Ben de aynı şeyi düşündüm ya bir de acaba bu sefer daha kolay büyümesi avantaj mı olur yoksa çok çatlar mıyız diyorum
Dikab kuzumSen ne öğretmenisin kuzum sormuş muydum ❤
Raporlu musun peki kuzum sen? Kötüydün ya? Sorduysam da unutmuşum ben bu bilgileri sadece önceden Bitlis de olduğunu hatırlıyorumDikab kuzum