2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Başka bir doktor sonuçlara iyi dedi canım doktordan doktora mı değişiyor bu risk anlamış değilim

Ay çok şirinsin bayılıyorum böyle çok yakıştırıyorum insanlara ama hiç almamışım, daha basit tarz giyiniyorum genelde. belki bir tane kemer + kazak + külotlu çorap kombini alırım bir iki ay sonra ben de fikir oldu teşekkür ederim

kızlar ben şu an 16+6 haftadayım doktor 20. haftada detaylı ultrason dedi sizin bilginiz var mı özel klinikler yapıyormuş 2500-3000 tl arası yani ben anlamadım ikili test üçlü test fetal dna detaylı ultrason hepsini dışarda yaptırıyorum bide özel hastaneden doğum paketi satın aldım . keşke başta bunları bilseydim hiç paket yapmazdım

Yaaa yerim masallah sizee bende pijamalarimi pantolonlarimi giyemiyorum. Kendime kalin bi elbise almam lazim .

Vqlla bende dogum pwkrtinaldim ama ayrintili ultrwsyon haricmiss.. 1500 tl istediler

Ben ilaç vermişti ama o kadar acıydı ki kusmalarım da çoktu biraz kullandım ama devam edemedim daha haberim yok ne durumda 2kasımda dahiliye gidicem bakalım
benim de düşük çıktı, dahiliyeye sor dedi doktor. bakalım randevu bulabilirsem ne dicek :/

Kızlar merhaba 17 hafta oldum 4 defa doktora gittim 12 hafalık erkek dedı 16 hafta dittim kız dedı sonra 4. Sezeyan oldugum için profosere yonlerndırdı oda erkege benziyo dedi ama ne değil dedi diğer ıkı doktorda kız dedı ama karın bolgrn yaglı oldugu için net değil dedı aynı durumu yaşayan varmı acaba

benim de düşük çıktı, dahiliyeye sor dedi doktor. bakalım randevu bulabilirsem ne dicek :/
Ben önce gittim dahiliye o ilaç verdi zaten artı ultrason istedi ultrason doktoru aslında biyopsi istemem lazım ama önceden yaptırmıştım biyopsi o yüzden tekrar gerek duymadı takip edelim dedi ultrason sonucunu göstermeye gidicem inşallah bakalım artık benim hamileliklerimde çıkıyor korkma doktor gözetim altında tutuyor hatta endokrin bölümüne yolladı ona da randevu düşmedi

Kızlar Konyalı var mı aranızda? Konya’da iyi bir doktor arıyorum doğuma kadar birlikte devam edeceğim. Kendi doktoruma gitmeyi düşünmüyorum azarlayıcı bir tavrı var

İlaç sayılmaz aslında probiyotik takviyesi diye geçiyor

Eklentiler

• probest-digestive-20-kapsul.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 82
Benimki yine göstermedi bacakları kapalı oturuyor sıpa eli kolu oynuyor sadece doktor iyi bi sarstı göstersin diye yoook keyif yapıp el sallıyor bu da eli

Eklentiler

• 20231027_133607.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 84
anladım canım çok saol. ben de gittim şimdi 7 kasıma randevu alabildim. bakalım dahiliye ne dicek. normalde zaten böyle bir sorunum yoktu da hamilelikte oldu sanırım. inşallah sorunsuz geçer ikimizin de

Yaaa yerim masallah sizee bende pijamalarimi pantolonlarimi giyemiyorum. Kendime kalin bi elbise almam lazim .
Salvar tarzi giyin, efil efil, pijama giyemeyeli cok oluyor benim. Gecen sunu aldim ben, hem hamilelikten sonra da giyerim kisin, hem de o cizgilarle hamilelik göbüsü cok guzel duruyor ^^Hamilelere özel kiyafet almiyorum ben, daha sonra da giyebilecegim seyler aliyorum ve cok da bulunuyor aslinda.

Eklentiler

• Screenshot_20231027_124710_Samsung Internet.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 76
Tayt üzerine hemen popo asagisinda sweatshirt, altina spor ayakkabi da cok guzel duruyor. Ben kendime spor giyimi hic yakistiramam, ama begeniyorum baskalarinda cok.

Benim NIPT testiyle ciktigi icin basima gelmedi ama is arkadasima doguma kadar bir erkek bir kiz demisler.

Tayt üzerine hemen popo asagisinda sweatshirt, altina spor ayakkabi da cok guzel duruyor. Ben kendime spor giyimi hic yakistiramam, ama begeniyorum baskalarinda cok.
He ben böyleyim işte genel olarak, ama tek bi tayta düşünce daha çok emmi gibi dolanmaya başladıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…