• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

hamile taytı alırken kendi bedenimizde mi alıyoruz nasıl alıyoruz bilen var mı? Benim kafam hiç basmıyor. Bir de erken mi almak için, bir ay daha idare edip gebelik sonuna kadar kullanılabilecek daha büyük beden mi almak lazım nasıl en hesaplı şekilde çözeriz bu sorunsalı bir el atın gızlar.

Kız bana da doktor erkek dedi kıza döner mi ayy😂 bi baksana merak ettim benimki de seninki gibi sankiiiii
Burada 13+0 dı
Valla doktor bana da erkeğe benziyo dedi ama net demediği için iki hafta sonra gidicem tekrardan netleşmesi için ev ahalisi erkeği benimsendi ben bi tık emin olamıyorum Buda bizim resim ağzını yediğim yavrum 🥰🥰

Eklentiler

• 708A9CA1-DB10-47FE-BCBD-189B2FF1E4B2.jpeg
    708A9CA1-DB10-47FE-BCBD-189B2FF1E4B2.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 1988C2C8-CA6A-4AB5-91A7-F600637AE94E.jpeg
    1988C2C8-CA6A-4AB5-91A7-F600637AE94E.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 57
Grupta kızı olacak arkadaşlar ☺️ isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi ben eşimle kayıplarımızdan dolayı konuşamıyorum doğuma yakın bakarız diyor🤦🤦🤦 bunun farklı bir bebek oldugunu kabullenemedi kaybetme korkusundan gebeliğimi yok sayıyor malesef yardımcı da olmuyor Allah'a emanet gidiyorum bakalım sizinle konuşmak iyi geliyor Mila ve Mihra kulağıma hoş geliyor ama eşim ne der bilemiyorum vefat eden bebegimin adı Mila olsun dedigimde yok demişti onu biliyorum sadece 🤷🤷 sizler ne koyacaksınız merak ediyorum 🥰🙏🧿
Bence daha önce kaybettiğini bir bebeğe düşündüğünüz ismi koymayın. Bu ayrı bir çocuk, ayrı adı olur. Diğerinin ağırlığını taşımasın. Biz Ada, Derin, Arya, Gülce. Lal olabilir diye düşündük.

Yarın malum gün Allah brbişlerimize bize sağlık sıhat versın bakalım neler olacak☺️

Bi de bu ara kaygı bozukluğum tavan otesı yaptı kesınlıkle hamılelıkten arttı napcam 🤷🏼‍♀️

Kızlarr 🩷 Bugün ilk hareketini hissettim kızımın🥹🥹 kahvaltıdan sonra uzandım elimi karnıma koydum ve elime vurduğunu hissettim aradan 1 dk geçti 2 kez daha tekme yedim sanırım😂😍🥹
Maşallah ne güzel darısı bize inşallah 🙏 kaçıncı haftadasınız bir de ilk gebelik mi sizin

Anladım canım valla ben hissediyorum kalp atışı gibi atıyo :) özellikle gece yattığımda
Ben de hissetmeye başladım 16. Hafta. Böyle balon patlıyor, çok çişim var da sıvı pıt pıt ediyor gibi oluyor. Hatta bugün sabah 6.30’da ufak akrobasi şovuyla uyandırdı. Hissi de geçmesdi 1 saat uyuyamadım.

hamile taytı alırken kendi bedenimizde mi alıyoruz nasıl alıyoruz bilen var mı? Benim kafam hiç basmıyor. Bir de erken mi almak için, bir ay daha idare edip gebelik sonuna kadar kullanılabilecek daha büyük beden mi almak lazım nasıl en hesaplı şekilde çözeriz bu sorunsalı bir el atın gızlar.
Ben aldım, işe de gidiyorum. İstanbuldayım, yağmur çok yağdı, çizmeyle giymek içi aldım. Normalde s giyiyordum. 61 kiloyum. M aldım, azıcık bol oldu ama rahat. Baya giyerim. Bence sonuna kadar idare eder, genişliyor karın panelli olanlar. Oysho’dan aldım, pahalı ama pantolon gibi. Bir de h&m’den aldım. O daha ucuz ama penye, işe giyemem onu. İkili h&m. Bir de zaradan beli lastikli pantolon aldım 38, onlar da rahat oldu ama birkaç aya sığmam tabi.

Kız bana da doktor erkek dedi kıza döner mi ayy😂 bi baksana merak ettim benimki de seninki gibi sankiiiii
Burada 13+0 dı
Popodan olan bacak arası ultrasonda erkek daha net belli oluyor. Bu pipi de olabilir klitoris de olabilir gibi sanki. Ne zamandı senin bir sonraki kontrolün? O zaman belli olur bence net olarak 🌸

Bende aynı sizin gibi düşünüyorum hatta kız dediğinden beri doktor içim hep endişeli kadınlar hayatının her döneminde başka bir zorbalıkla uğraşmak zorunda kalıyor malesef. Eşim korkularımı hafifletmek için konuşmalar yapıyor falan ama nafile 😅 Erkek istiyordum bende kız dedi doktor kesin değil ama hala alışamadım kıza 🥰
Ben de erkek için endişeleniyorum. Çok hareketliler yaramazlıklar hat safhada, ergenlik dönemleri falan gözümü korkutuyor

Benim götüm de büyüdügü icin L aldim. Simdi giyiyorum, cok sarmiyor, cok az büyük ve karin kismi uzun geliyor (iyice cekince oburiks gibi oluyor ta memeleri bile kapliyor) ama uzun süreli kullanmak icin ideal oluyor böyle. Karin büyüdükce iner asagi. Benim göbek büyüdü ya ben artik normal seyler giyemiyorum, o yuzden erkenden basladim kullanmaya.

Ben de erkek için endişeleniyorum. Çok hareketliler yaramazlıklar hat safhada, ergenlik dönemleri falan gözümü korkutuyor
Ergenlik dönemi için kız erkek farketmiyo bence ya, ikisi de korkunç, benim ergenligim çok zor geçti mesela ama erkek kardeşim hep ders çalıştı hiç sorun çıkarmadı, benim erkek arkadaşlarım mi dersin, sigaraya baslamammi dersin, okuldan kacmalarim mi dersin, ben arizaydim inşallah bana çekmez cocugum 😅

Ergenlik dönemi için kız erkek farketmiyo bence ya, ikisi de korkunç, benim ergenligim çok zor geçti mesela ama erkek kardeşim hep ders çalıştı hiç sorun çıkarmadı, benim erkek arkadaşlarım mi dersin, sigaraya baslamammi dersin, okuldan kacmalarim mi dersin, ben arizaydim inşallah bana çekmez cocugum 😅
Yeni nesil ciddi anlamda kız erkek farketmiyor ergenlikleri fena. Not; lise öğretmeni konuşuyor 😂😂

Back