• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sabır kısmından korkuyorum ben 😂😂 bir de gördüğüm şeyler gözümü çok korkutuyor. İnşallah biz güzel yetiştirelim çocuklarımızı 🙏
Neler gördüğünüzü az çok tahmin edebiliyorum, burda yurt var, kız yurdunun etrafında oğlanlar arabayla dolaşıyor, arabanın içinde şahit olduğum şeyleri görmek bile istemezsiniz. Devir çok kötü, evlatlari korumak çok zor. Allah yardımcımız olsun.

Neler gördüğünüzü az çok tahmin edebiliyorum, burda yurt var, kız yurdunun etrafında oğlanlar arabayla dolaşıyor, arabanın içinde şahit olduğum şeyleri görmek bile istemezsiniz. Devir çok kötü, evlatlari korumak çok zor. Allah yardımcımız olsun.
Kesinlikle yurt varsa zaten görüyorsundur maalesef ki 🙈 amin inşallah biz güzelce yetiştiririz 🙏

Kızlar ikili test sonucumda düşük riskli yazıyor ama doktor sen nipt yaptır dedi çok moralim bozuldu yaş sınırın var dedi 27 yaşındayım

Kızlar ikili test sonucumda düşük riskli yazıyor ama doktor sen nipt yaptır dedi çok moralim bozuldu yaş sınırın var dedi 27 yaşındayım
Bence başka bir doktorla daha görüş. 27 yaş nasıl sınırmış anlamadım. Üstelik düşük riskli yazınca yine de nifty yaptır diyecekse niye ikili ile uğraştı. Devlet hastanesi mi özel mi bu? Özel ise devlete bir gidip danış derim. Ayrıca sıkıntılı bir durum olursa aldırmayı düşünmüyorsan hiç nifty falan yaptırmak ile uğraşma. Ancak düşük risk yazıyormuş niye dedi acaba, komisyon mu alıyor ki hasta başına gönderdiği.

Ense kalınlığı ne kadar çıkmıştı ultrasonda?

Bence başka bir doktorla daha görüş. 27 yaş nasıl sınırmış anlamadım. Üstelik düşük riskli yazınca yine de nifty yaptır diyecekse niye ikili ile uğraştı. Devlet hastanesi mi özel mi bu? Özel ise devlete bir gidip danış derim. Ayrıca sıkıntılı bir durum olursa aldırmayı düşünmüyorsan hiç nifty falan yaptırmak ile uğraşma. Ancak düşük risk yazıyormuş niye dedi acaba, komisyon mu alıyor ki hasta başına gönderdiği.
Bence öyle. Komisyon alıyor

Benim götüm de büyüdügü icin L aldim. Simdi giyiyorum, cok sarmiyor, cok az büyük ve karin kismi uzun geliyor (iyice cekince oburiks gibi oluyor ta memeleri bile kapliyor) ama uzun süreli kullanmak icin ideal oluyor böyle. Karin büyüdükce iner asagi. Benim göbek büyüdü ya ben artik normal seyler giyemiyorum, o yuzden erkenden basladim kullanmaya.
Benim götüm aynı ama karnım çok büyüdü, eskiden söylemişim büyük gelmiş iade de etmemişim öyle bir taytım var onu giyiyorum. Bir iki tane de şalvar var lastiği geniş onları giyiyorum ama çoğunlukla kadın gibi hamile görünmek isterken markete çıkmış adam sandler gibi görünüyorum o kısım üzücü oluyor. L beden alayım bari, tayt yine bacağı sarıyor falan biraz daha kadın gibi hissettiriyor oğlan çocuğundansa, döndür döndür giyerim 🥲

Ergenlik dönemi için kız erkek farketmiyo bence ya, ikisi de korkunç, benim ergenligim çok zor geçti mesela ama erkek kardeşim hep ders çalıştı hiç sorun çıkarmadı, benim erkek arkadaşlarım mi dersin, sigaraya baslamammi dersin, okuldan kacmalarim mi dersin, ben arizaydim inşallah bana çekmez cocugum 😅
Ama bunlar genelde nadir oluyor ya erkek çocuğu acayip korkutuyor beni o yüzden kız isteği vardı içimde ama doktor erkek dedi ve Nisan ayında doğum Koç burcu olacak hareketli meraklı enerjik inatçı, sanırım yandık😆 çok korkuyorum ya

Ben 29 yaşındayım, doktorum çok iyi bilgili, ikili test de düşük çıktı, yaptır demedi, yaş konusunda da bi sıkıntım olmadığını söyledi

Kızlar, bebeği kız olacağı için kv kp terörüne uğrayanların tam tersi durumu yaşıyorum😃, bebeğimin cinsiyeti erkek, eşimin ailesi pek mutlu olmadı, kız istiyorlarmış, kv fistan giydiremeyecekmiş. Eşim de kızı yokya ondan istiyordur takılma diyo. Bu erkekleri de anlamıyorum kızı yoksa ve o kız istiyorsa kız mı doğuracağım onun için.

Benim götüm aynı ama karnım çok büyüdü, eskiden söylemişim büyük gelmiş iade de etmemişim öyle bir taytım var onu giyiyorum. Bir iki tane de şalvar var lastiği geniş onları giyiyorum ama çoğunlukla kadın gibi hamile görünmek isterken markete çıkmış adam sandler gibi görünüyorum o kısım üzücü oluyor. L beden alayım bari, tayt yine bacağı sarıyor falan biraz daha kadın gibi hissettiriyor oğlan çocuğundansa, döndür döndür giyerim 🥲
Ben en cok elbise giyiyorum, hamile elbisesi degil, normal mesela türkcesini tam bilmiyorum kazak elbise deniyor galiba. Onlar zaten biraz bol oluyor, beline kemer takiyorum, hem biraz daha özenli duruyor hem kombini cok cok basit hem de rahat. Ama eski külotlu coraplarimi giyemiyorum, normal külotlu coraplar tam karnin ortasinda kaliyor, kesiyor. H&M'den hamile külotlu corabi aldim, cidden cok rahat ettim. Hatta iki tane daha almayi düsünüyorum. Onlari hamile olmadan da giyerim.

Eklentiler

• 20231027_103455.jpg
    20231027_103455.jpg
    167,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 20231027_103508.jpg
    20231027_103508.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 79
Yarın malum gün Allah brbişlerimize bize sağlık sıhat versın bakalım neler olacak☺️

Bi de bu ara kaygı bozukluğum tavan otesı yaptı kesınlıkle hamılelıkten arttı napcam 🤷🏼‍♀️
Benim sürekli olmuyor ama geldi mi de yani tam geliyor. Ebem bebegin hareketlerini hissedene kadar kendini rahatlatmaktan baska cözümü yok diyor. Su an hamilelik belirtilerinin azaldigi ama bebek hareketinin de daha hissedilmedigi bir dönem. Sabir.

Yok artik. Ben 36 yasindayim, bana doktorum yaptir demedi "tavsiye ederim" dedi ve NIPT'in sadece Trizomi 13,18,21 testlerini yaptir dedi, digerleri tam sonuc vermez, doguma kadar stres oluruz dedi. 27 ne ara riskli oldu yav, bence baska bir doktora da danis.

Ama bunlar genelde nadir oluyor ya erkek çocuğu acayip korkutuyor beni o yüzden kız isteği vardı içimde ama doktor erkek dedi ve Nisan ayında doğum Koç burcu olacak hareketli meraklı enerjik inatçı, sanırım yandık😆 çok korkuyorum ya
Yükselen burcumun özelliklerini de taşıyorum ben. Yükseleni sen seçersin sezeryan derse 😂

kızlar tsh değeri düşük olan var mı aramızda ya?
Ben ilaç vermişti ama o kadar acıydı ki kusmalarım da çoktu biraz kullandım ama devam edemedim daha haberim yok ne durumda 2kasımda dahiliye gidicem bakalım

Doktor probest verdi yeminle hayat kalitem arttı sende bakabilirsin bağırsakları düzenliyor gaz gidiyor

Doktor probest verdi yeminle hayat kalitem arttı sende bakabilirsin bağırsakları düzenliyor gaz gidiyor
benimde çok gaz problemim var su içsem bile midem şişiyor gaz yapıyor yanma var. doktor sadece renie şurup verdi hiçbir işe yaramıyor bu ilacın tam adını görüntüsünü atar mısın bende doktoruma sorayım

Back