2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ben liste yaptım bunlardan seç dedim o da sen en çok hangisini istiyorsun dedi Arya dedim şuan için Arya. Ama yine
Cnm bende troid hastasıyım gebelikte kaç istiyorlar tsh i

Oğlumun adı Timur Alp İlla uygun olsun diye düşünmüyoruz, ses benzerliği olunca isimleri de karıştıran çok oluyor çünkü yani diğer insanlar olarak diyorum biz karıştırmayız da
Ay ben Baturalp ismini de beğeniyorum ama çok benzer olur bu sefer düşünün ama belki hoşunuza gider

Ahaha yine Alp oluyor öyle de bir de abim düşünüyordu bu ismi çalmış gibi oluruz
Of bi de o var ya sanki her isim konmuş gibi geliyor çok beğendiğim isimler bile hep çevrede var kimsede olmayan çok da abidik gubidik olmayan içe sinen bi isim bulmak çok zor

Of bi de o var ya sanki her isim konmuş gibi geliyor çok beğendiğim isimler bile hep çevrede var kimsede olmayan çok da abidik gubidik olmayan içe sinen bi isim bulmak çok zor
Seninkinin cinsiyeti ne Bana kız zor, erkek kolay geliyor. Kızın zorluğu da beğendiğim bütün isimlerin arkadaşlarımda ya da tanıdıklarda olması

Seninkinin cinsiyeti ne Bana kız zor, erkek kolay geliyor. Kızın zorluğu da beğendiğim bütün isimlerin arkadaşlarımda ya da tanıdıklarda olması
Kız dedi 12+3de ama küçük daha ya değişir dedi herkes bekliyorum bakalım bu hafta bi daha bakacak kız derse yine kesindir heralde artık

Her hamileliğin farklı olduğunu söylüyorlar ablamın da maşaAllah bir kızı bir oğlu var ikisi çok farklıydı diyor oda hep parmak izi gibiymiş her hamilelikte sübhanallah insan gerçekten tefekkür ediyor

Gercekten de öyle. Benim de ilk hamileligim ile bunun alakasi yok. İlki cok rahat geçmişti bunda daha ilk andan bulanti vs basladi. İlkinde enerjiktim bunda kolumu kaldiracak halim yok. İlkinde karnım 8.aya kadar belli değilken bunda şimdiden belli
İnsan ayni olacak sanıyor ama cok farkli oluyor.

evet haklısınız. yani çevremde sadece uzakta down ya da başka türlü rahatsızlığı olan çocuklar var. yakınen hiç bilmiyorum. ben de zaten kesin aldırmam diyemiyorum. ama bir yandan da yaşam hakkını elinden almak doğru mu emin olamıyorum. zaten eşimle tamamen zıt düşüncede kalcaksak olmaz. sonuçta normalde ikimizin bakması gereken bir çocuk, ben tek başıma yüklenirim desem de bir yere kadar yetebilirim. evliliğimin tehlikeye girmesini istemem. muhtemelen nipt testi yaptırıcaz gibi. sonucuna göre de oturup konuşuruz diyorum ben

Bakabilirmisiniz 12 haftalik

Eklentiler

• IMG-20231026-WA0002.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20231026-WA0001.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20231026-WA0000.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 46
Bakabilirmisiniz 12 haftalik

Eklentiler

85,5 KB · Görüntüleme: 43
    68,4 KB · Görüntüleme: 30
    56,5 KB · Görüntüleme: 33
12 haftalik

Eklentiler

85,5 KB · Görüntüleme: 30
    68,4 KB · Görüntüleme: 31
    56,5 KB · Görüntüleme: 49
Kocanız oğlak burcu mu sjsjsjs

Ay ben yalan söyleyemeyeceğim ben kız istiyordum ama eşim ve eşimin ailesi cok dindar, cok sıkarlardı kızımı, bir de bu dünya kadınlara zulüm. Kadın olmak çok zor özellikle bizim ülkede. Oğlum olacağına sevindim ama kız içimde ukte. Hayat şartlarım biraz farklı olsaydı kızım olsun cok isterdim ama oğlum olacak diye de üzülmüyorum

Valla sorma ben soyleyince yuzleride dustu kv . Gorumcem erkek dogurdufu icin bende erkek dogurcakmisim.. Zaten aylardir yapmadiklari demedikleri kalmadi.. ne heves kaldi ne bisi
Maşallah kayinvalideler allahin işine burnunu sokmaya da başlamış. Cinsiyeti belirleyen kocadır, boş boş konusmasinlar

Ya sma testi için geç kalmış mıyımdır, sen her söylediğinde yaptırayım dedim kaldı öyle. Yaptırsam olur mu acaba?
10. Haftadan önce baktirsaydin keşke. Şimdi baktirsan da bisi değişecek mi

Bebek sağlıklı olsun da bunların hiçbirine gerek olmasın keşke.

Eşle konuşup, ortak noktada buluşabilmek en önemlisi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten.

İnsan ağız tadıyla sevinemiyor da bazı şeylere. HAyırlı evlatlar olsun hepsi inşallah. Oğlun da umarım kadına değer veren, ahlaklı, anlayışlı bir birey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…