2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Resim atmistim

Eklentiler

• Screenshot_20231024_112553_Gallery.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 30
Yok kuzum aile hekimin bilmiyordur. Yapılıyor. Sistemden evlilik öncesi diye işaretlemesi gerekiyor ve hamile diye girmesi gerekiyor sadece. Bizim öyle oldu.
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ben şimdi yazdım bakalım ne dicek

Ah canım sanki benimkini anlattın herşeyi bilir bilmediği bişey yok beğenmez kendi kişiliği de hep bi millete iş atma laf sokma o öyle dedi ben bunu dedim kötülüğünden memnun yani iyi bişey gibi anlatır hep aynı model bunlar bize de iyisi denk gelseydi de bunları soylemeseydik

Yok vallahi ben seni çok iyi anlıyorum. Bizim aile yapılarımıza çok benziyor sizinkiler. Tek fark senin kv kp sigara içiyor. Benim annemler de bak evleneli 5 sene olcak bizde toplasan 1 hafta kalmamıştır. Ama kv tarafı ooooo toplasan 1 yıl eder. Bir gelmeleri 2-3 ay o şekilde kalıyorlar. Hiç özel yaşam kalmıyor. Şimdi mesela doğumdan sonra yazın onlara gidince de çok sıkıntı yaşayacağım hiç emziriyor mu diye düşünmeden pat küt girerler. Onu da eşimle önceden konuşcam söylesin uyarsın. Geçen sene uyarılarını yaptı aşkında hamile olduğumu hassas olduğumu belirtti bana bi şey dememelerini yanımızda kavga yememelerini falan tembihledi. Bu sene tembihler bir tık daha çok olacak ama. Mesela ben Tv u görsün istemiyorum bebeğim için kp Tv başından kalkmıyor. Kesinlikle Tv açtırmıcam sonra dicek siz benim özgürlüğümü kısıtlıyorsunuz. Öyle birşey olursa iyi biz gidelim deriz artık napalım. Böyle olunca da eşim kv için üzülüyor anneme yazık diyor. Ama yani kadın da gerçekten iyi niyet yok sadece kocam bunu göremiyor

Zaten ne oluyorsa kocalarımız yüzünden oluyor. KV kp ne kadar kötü olduğu önemli değil önemli olan kocaların duruşu. Benimki de öyle. Yaşlı kadın boşver, yapıver susuver, kırılmasın, hiç kızı yok bilmiyor bla bla bla. Biz insan değiliz sanki, hep biz susalım

Cinsiyet tahmini alabilirmiyim di

Cinsiyet tahmini sormustum
daha çok minik ya belli olmaz ki bundan tahmin ediyorum 10. hafta falan mı? belki o kadar bile yoktur. cinsiyet bekledin hafta tahmin ettim kusura bakma

Yok hiç öyle eşim zorlamaz Allah tan. Hiç de yapmam valla bana bi şey diyemezler

Sanki cinsiyeti cok onem arz ediyormus gibi cok sacmalar cidden

Kizlar sigara icen hamileler var mi aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…