Teşekkür ederimBebişim Dr. Banu da okuduğuma göre 14+0 dan itibaren 15. hafta oluyormuş. O değerlere bakılıyormuş.
Ay orası öyle zaten evlat evlattır ama uyduruk uyduruk tepkiler de vermesinler yanihiçççç üzülme. Biz başkalarını memnun etmeye gelmedik bu dünyaya. Alnımızda ne yazılıysa o. Daha biz hamile kalmadan doğacak çocuğumuzun cinsiyeti belliydi bile. Kaderimizde olanı yaşıyoruz. Allahım sağlık sıhat huzur ve mutluluk versin hepimize.
Bunu bizim aileler yapti ilk iki gün, kiz istiyordu herkes, benim ailemde zaten hic erkek cocugu yok, herkes kiz cocugu doguruyor, annemler bizim icin cok yeni biz oglan cocugu hic tanimadik ki diyor. Onu da anliyorum ama acikcasi tirt banaKizlar bende cinsiyeti soyledigimde millet olsun saglikli olsun diyorlar Saka mi bu cidden Kiz olcak diye uzuldugumu filan mi dusunuyorlar acaba. Hepsinin gelinleri kizlari erkek dogurdu bi ben farkliyim diye resmen cekememezlik bu Kv de dahil kizi erkek dogurdu. Seninde erkek olur diyip dovunuyordu.. irite oluyorum iyice bu akrabalara
15. haftada oluyorsun canim benim. Ilk sayinin üstüne bir koyarak ilerliyorsun.Kızlar merhaba. Ben 14+1 haftalık gebeyim. Ben gebelik haftası değişiklikleri takip ederken 14 haftaya mı bakacağım, yoksa 15. Haftaya mı
Onların hepsi heves bükücü. Başkalarının heveslerini kursağında bırakarak yaşamlarını sürdürüyolar maalesef. Ondan besleniyorlar.Ay orası öyle zaten evlat evlattır ama uyduruk uyduruk tepkiler de vermesinler yani
Bizimkiler de öğrenince olsun falan demişti büyük bir sessizlik olmuştu erkek olduğu ortaya çıkıncaBizimkiler de aynı yorumu erkek için yapıyorkimseyi memnun edemiyoruz maalesef ve yani ister istemez üzülüyorum
Ay ben hic üzülmüyorum. Oglum bana ne zorluklarla gelmis, herkes bana tirtBizimkiler de aynı yorumu erkek için yapıyorkimseyi memnun edemiyoruz maalesef ve yani ister istemez üzülüyorum
Benim kvde de biz zaten kız istiyorduk sen oğlan istiyordun dedi kinayeli bi şekilde hani bizim istedigimiz oldu da seninki olmadı der gibiKızlar dün cinsiyeti söyledik çevremize herkes çok sevindi. Bilin bakalım Kv ne dedi
"Olsun eli ayağı düzgün olsun da, daha ilk çocuk zaten" dedi
Sağlıklı olsun da canım bakalım seninki de bi tahminde bulunur belkiDoktor öyle istedi canım ilk 3 ay benle devam etmenizi öneririm dedi3 ay bitti bakalım ne dicek gittiğimizde hımm kız da bi ihtimal desene ama genellikle doktorların ilk tahminleri doğru çıkıyormuş diyolar
Ay harika siz nereye gidiyorsunuz doktorakızlar ben de bursa'dayım. çok sevindim aynı şehirde olmamıza. haftalarımız da yakın. bugün 12+1 benim
benimki murat kadıoğlu, nevanadoluda. bir yandan da fakülteye tahlil falan yaptırıyorum kayıt açtırdım oraya da. ama başka doktorlar da araştırıyorum, doktora tam karar vermiş değilimAy harika siz nereye gidiyorsunuz doktora
Anladım canım ikili test yaptırdın mibenimki murat kadıoğlu, nevanadoluda. bir yandan da fakülteye tahlil falan yaptırıyorum kayıt açtırdım oraya da. ama başka doktorlar da araştırıyorum, doktora tam karar vermiş değilim
evet dün ultrasonda baktılar normal görünüyor dediler. kan da verdim sonuçlarını bekliyorum :) sen yaptırdın mı canımAnladım canım ikili test yaptırdın mi
Ayyy aynisi.Bizimkiler de öğrenince olsun falan demişti büyük bir sessizlik olmuştu erkek olduğu ortaya çıkıncadaha ortada bebek fikri bile yokken ay inşallah bir kızın olur denirdi durduk yere öyle bir kız hayranlığı düşünün
hiç takılmayın böyle şeylere, ben çocuğumu senelerce istedim senelerce bekledim kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok, tepkileri falan da asla üzemez ancak güler geçerim. Daha oğlum üzerlerine işiycek görücek onlar olsunu heheheh.
Ben 15+6 da ogrendim kuzummSiz cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben 14+1 im. Haftaya kontrolüm var çok merak ediyorum. İstisnasız herkes erkek hissediyoruz diyo, alnımda falan mı yazıyor anlamadım ki
Oyle arkadasta olmaz olsun insan kucuk bebegi kiskanirmi.. Rabbim bzii fesat insanlardan irak etsin insalalahBak buna inanırım. 2 arkadaşım da yeni doğum yaptılar ve oğulları oldu. ama dünyalar güzeli iki bebek de hiç üzmüyorlar annelerini. Yiyip içip uyuyolar. Ama ikisi de aşırı kız bebekleri olsun istiyorlardı Allah erkek nasip etti.
Onlar bana ilk cinsiyeti söylediklerinde havalara uçtum çok tebrik ettim neler söyledim. Sonuçta bebişin cinsiyeti olmaz evlat evlattır. Ama dün ben cinsiyeti söylediğimde "hayırlı olsun" ve "tebrikler" diye cevap aldım, o an anladım ki kıskanılıyorum. Açıkçası beklediğim tepkiler onlar değillerdi. Hatta erkek doğuran ancak kendi çok kız isteyen bir tanesi inşallah senin de oğlun olur diyip duruyordu bana.
Aynı durum hele akrabalar için daha bir geçerli oluyor. Hasetlenen, fesatlanan. Allahım kem gözlerden nazarlardan korusun hepimizi.
Hahahaahahhq sondaki sozlere seslinguldum shshshsBunu bizim aileler yapti ilk iki gün, kiz istiyordu herkes, benim ailemde zaten hic erkek cocugu yok, herkes kiz cocugu doguruyor, annemler bizim icin cok yeni biz oglan cocugu hic tanimadik ki diyor. Onu da anliyorum ama acikcasi tirt banaBen hep erkek cocugu istemistim, ben kendimi oglan annesi olarak gördüm ve hayal ettim hep nedense. Kimse erkek istedigime inanmiyor yahu.
Oglan olmasina üzülen bir de calistigim yerdeki kiz cocuklari oldu. Biri gelmis diyo ki - 6 yasinda- "onu tekrar kiz yapamaz misin, erkekler cok osuruyo" Ben pert
Kız ya da erkek bir cinsiyetin deli gibi savunuculuğunu yapan insanların beyninden ciddi şüphe ediyorum ya, hiç fark etmiyor bak deli gibi erkek isteyenler de manyak deli gibi kız isteyenler de. Nerden biliyorsun hangisinin sana hayır, hangisinin bela getireceğini? Ağzını yamultana böyle koca bir “sana ne ulan” diyeceksin.Kizlar bende cinsiyeti soyledigimde millet olsun saglikli olsun diyorlar Saka mi bu cidden Kiz olcak diye uzuldugumu filan mi dusunuyorlar acaba. Hepsinin gelinleri kizlari erkek dogurdu bi ben farkliyim diye resmen cekememezlik bu Kv de dahil kizi erkek dogurdu. Seninde erkek olur diyip dovunuyordu.. irite oluyorum iyice bu akrabalara
Valla sorma ben soyleyince yuzleride dustu kv . Gorumcem erkek dogurdufu icin bende erkek dogurcakmisim.. Zaten aylardir yapmadiklari demedikleri kalmadi.. ne heves kaldi ne bisiKız ya da erkek bir cinsiyetin deli gibi savunuculuğunu yapan insanların beyninden ciddi şüphe ediyorum ya, hiç fark etmiyor bak deli gibi erkek isteyenler de manyak deli gibi kız isteyenler de. Nerden biliyorsun hangisinin sana hayır, hangisinin bela getireceğini? Ağzını yamultana böyle koca bir “sana ne ulan” diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?