2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim Dr. Banu da okuduğuma göre 14+0 dan itibaren 15. hafta oluyormuş. O değerlere bakılıyormuş.
Teşekkür ederim . Bu arada yazdıklarınızı okudum en iyisi o tip insanlardan uzak kalmak. Ben iki aileden de uzaktayım. O kadar rahatım ki. Gurbetteyiz diyince genelde ayy yazık diyorlar ama ben çok memnunum. Ailelerle akrabalarla uğraşmak zorunda kalmıyorum

Ay orası öyle zaten evlat evlattır ama uyduruk uyduruk tepkiler de vermesinler yani

Bunu bizim aileler yapti ilk iki gün, kiz istiyordu herkes, benim ailemde zaten hic erkek cocugu yok, herkes kiz cocugu doguruyor, annemler bizim icin cok yeni biz oglan cocugu hic tanimadik ki diyor. Onu da anliyorum ama acikcasi tirt bana Ben hep erkek cocugu istemistim, ben kendimi oglan annesi olarak gördüm ve hayal ettim hep nedense. Kimse erkek istedigime inanmiyor yahu.

Oglan olmasina üzülen bir de calistigim yerdeki kiz cocuklari oldu. Biri gelmis diyo ki - 6 yasinda- "onu tekrar kiz yapamaz misin, erkekler cok osuruyo" Ben pert

Ay orası öyle zaten evlat evlattır ama uyduruk uyduruk tepkiler de vermesinler yani
Onların hepsi heves bükücü. Başkalarının heveslerini kursağında bırakarak yaşamlarını sürdürüyolar maalesef. Ondan besleniyorlar.

Bizimkiler de aynı yorumu erkek için yapıyor kimseyi memnun edemiyoruz maalesef ve yani ister istemez üzülüyorum
Bizimkiler de öğrenince olsun falan demişti büyük bir sessizlik olmuştu erkek olduğu ortaya çıkınca daha ortada bebek fikri bile yokken ay inşallah bir kızın olur denirdi durduk yere öyle bir kız hayranlığı düşünün
hiç takılmayın böyle şeylere, ben çocuğumu senelerce istedim senelerce bekledim kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok, tepkileri falan da asla üzemez ancak güler geçerim. Daha oğlum üzerlerine işiycek görücek onlar olsunu heheheh.

Bizimkiler de aynı yorumu erkek için yapıyor kimseyi memnun edemiyoruz maalesef ve yani ister istemez üzülüyorum
Ay ben hic üzülmüyorum. Oglum bana ne zorluklarla gelmis, herkes bana tirt Sen de üzülme. Onu sen öyle bir seversin ki kimsenin memnuniyetine ihtiyaci kalmaz. Ogluskolarimiz <3 Ay aglicam ben, sidige bagladim yine.

Kızlar dün cinsiyeti söyledik çevremize herkes çok sevindi. Bilin bakalım Kv ne dedi

"Olsun eli ayağı düzgün olsun da, daha ilk çocuk zaten" dedi
Benim kvde de biz zaten kız istiyorduk sen oğlan istiyordun dedi kinayeli bi şekilde hani bizim istedigimiz oldu da seninki olmadı der gibi ay gerçekten bu kvler kadar acayip bir insan topluluğu daha yok halbuki 4 sene sonra tedaviyle gelen bi bebek.. tedaviyle olduğunu bilmiyor Allah'tan bu kadar bilgi bile çok ona

Doktor öyle istedi canım ilk 3 ay benle devam etmenizi öneririm dedi 3 ay bitti bakalım ne dicek gittiğimizde hımm kız da bi ihtimal desene ama genellikle doktorların ilk tahminleri doğru çıkıyormuş diyolar
Sağlıklı olsun da canım bakalım seninki de bi tahminde bulunur belki

Ay harika siz nereye gidiyorsunuz doktora
benimki murat kadıoğlu, nevanadoluda. bir yandan da fakülteye tahlil falan yaptırıyorum kayıt açtırdım oraya da. ama başka doktorlar da araştırıyorum, doktora tam karar vermiş değilim

Ayyy aynisi.

Siz cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben 14+1 im. Haftaya kontrolüm var çok merak ediyorum. İstisnasız herkes erkek hissediyoruz diyo, alnımda falan mı yazıyor anlamadım ki
Ben 15+6 da ogrendim kuzumm

Oyle arkadasta olmaz olsun insan kucuk bebegi kiskanirmi.. Rabbim bzii fesat insanlardan irak etsin insalalah

Hahahaahahhq sondaki sozlere seslinguldum shshshs

Kız ya da erkek bir cinsiyetin deli gibi savunuculuğunu yapan insanların beyninden ciddi şüphe ediyorum ya, hiç fark etmiyor bak deli gibi erkek isteyenler de manyak deli gibi kız isteyenler de. Nerden biliyorsun hangisinin sana hayır, hangisinin bela getireceğini? Ağzını yamultana böyle koca bir “sana ne ulan” diyeceksin.

Valla sorma ben soyleyince yuzleride dustu kv . Gorumcem erkek dogurdufu icin bende erkek dogurcakmisim.. Zaten aylardir yapmadiklari demedikleri kalmadi.. ne heves kaldi ne bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…