- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Kız ben 15 inci haftaya zor dayandım doğuma kadar asla bekleyemezdmEn çok onun öğrenmemesi lazım zaten
Bende bugün kan verdim 4.66 çıktı hapta kullanıyorum 2 ay önce de böyleydi geçen ay 3küsürlere düştü sevinmiştim tekrar yükselmiş hap kullandığım halde 25mgdi 50mga çıkarmıştı yarın sonucum için gitcem birde tiroid ultrasyonu cekinecegim. Muhtemelen dozu yükseltecek inşallah hepimizin bebeğini Allah'ım korur onlara hiçbirsey olmaz iyi düşünelim iyi olur inşallahKızlar aşırı moralim bozuk 2 gün önce kan verdim 15+4 de ve tsh değerim 5.66 çıkmış geçen ay 2.81di. Çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur yarına randevu aldım hemen
Kıyamam ki zaten , zaten çok duygusalız bu dönemlerde içim el vermiyor yapamıcamBence vermeyin, o da size ait, sizi seven, elinize bakan bir can. Ve bebeklerin, çocukların gelişimine katkıda bulunuyor ev hayvanları. Bebekleri sevmeleri, sahiplenmeleri bile çok güzelbebekten beri sizinleymis, bence yuvasından ayırmayın.
Eşimde vermek istemiyor da bişey olur bebeğimize diye korkuyor çok uğraştık çünkü bebeğimizin olması için pcos yüzünden. Net bir tavır koyacağım artıkCanım benimde kedişim var ve biz kendimizle büyümesini istiyoruz
Sen sadece eşini ikna erit aileleri kafana takmaben baya araştırdım kediyle büyüyen bebek hem daha sosyel hemde bağışıklık sistemi daha kuvvetli oluyor
Tüydende bi hastalık kapmıyor kimse
herşey kulaktan dolma bilgi olmuş resmen
Sen ailelerin dediğine bakma bizimkilerde çok laf ediyor ama o bebeği sen büyüteeceksin bebeğin için en sağlıklı olanı da sen biliyorsun zaten. Ki eşya taşımaklada sen uğraşacaksın kedinin ne eşyası var sanki kumu,maması ve taşıma kutusuherşey herkese dert olmuş
Canım benimde kedişim
Haklısınız net bir tavır koyup bunu halledicem kafaya takıp kendimi yıpratmaktan başka birşey yapmıyorum sadece aklıma giriyorlar korkuyorum çocuk yerde emeklerken tüyleri de ağzına alıp da yutarsa ne olur sonuçta bebekler bi zaman sonra herşeyi ağızlarına alıyor sadcee bu aklımı karıştırıyor yoksa beraber büyümeleri okadar güzel birşey ki hep hayalimdiBenim iki kedim bir köpeğim var, şimdi buraya iki kedi bir köpek olarak belirtmek için yazdım ama onlar benim çocuklarım. Hayatımdaki hiçkimse onlarla ilgili aldığım kararda söz sahibi olamaz, bu biraz da sınırları net çizmekle ilgili bir şey. Lütfen kimsenin sizi aldığınız bir kararla ilgili olarak sürekli sorgulayıp darlamasına, sınırlarınızı sürekli zorlamasına izin vermeyin, kim olursa olsun. Her şeyin bir kolay yolu yordamı var, belki başlarda zorlanırsınız ama her şey çözülür hiçbir şey kafada büyütüldüğü kadar zor olmuyor biliyorsunuz siz de. Ben bu kediyi sahiplendirmiycem, çocuğum bu kediyle büyüyecek. Bir sonraki sefere bunu söyleyeceksiniz, konu kapanacak.
Amiin iyi düşünelim iyi olsun gerçktende ama ikinci tremesterde daha yüksek oluyormuş genelde araştırınca bu kanıya da vardım. Allahım korusun hepsiniBende bugün kan verdim 4.66 çıktı hapta kullanıyorum 2 ay önce de böyleydi geçen ay 3küsürlere düştü sevinmiştim tekrar yükselmiş hap kullandığım halde 25mgdi 50mga çıkarmıştı yarın sonucum için gitcem birde tiroid ultrasyonu cekinecegim. Muhtemelen dozu yükseltecek inşallah hepimizin bebeğini Allah'ım korur onlara hiçbirsey olmaz iyi düşünelim iyi olur inşallah
Ya ben bu saatte kalkıp armut yesem bişiy olmaz di mi, bir saattir yatakta dönüp duruyorum aklımda kalıcağına midemde dursun di mi evet
30 kilo köpeğim var ev içinde besliyorum uzun tüylü ve günde iki süpürge doldurur. o benim evladım. Biri ee köpek ne olacak dediğinde çok şanslı bir bebek, hayvan sevgisiyle büyüyecek diyorum. Aşısı iç dış paraziti düzenli yapıldıysa,düzenli tarıyorsanız ağzına yüzüne kaçan tüyün hiçbir zararı yok. Ölene kadar benimle o kısacık ömründe. Bir can büyüteyim derken diğer canın vebaline girmeyin. Bebiş yokken o size arkadaşlık etti şimdi bebişinize edecekKızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım
Ben de 13 e kadar zor dayanmıştımKız ben 15 inci haftaya zor dayandım doğuma kadar asla bekleyemezdm
Günaydınnn herkeseGünaydın kızlar bu erkenden kalkma gece sık sık uyku bölünmesi sizde de oluyor mu?
Yaaa bende çok uykucuyumdur ama uykularım çok kalitesizleştiGünaydınnn herkeseHemde nasılll hamileliğin başında beri. Toplasan 5 saat anca uyuyorum. Uyandığımda geri uyuyamıyorum
Karuselim sen tecrübelisin kabin bebek arabaları daha hafif daha kullanışlı diyorlar travel sistemin avantajı neBen de 13 e kadar zor dayanmıştım
Maşallah maşallah toplu sünnet yaparız artık asker koğuşu gibi oldukGünaydın kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınız içinbu arada diğer bebeğimin cinsiyeti erkekmiş Hali
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimizin
Ben hayatımda böyle gaz harreketi hissetmedim. İçeriden bişi pıt pıt vuruyor resmen. 13+2 deyim. Bence bebek.
Günaydınnn herkeseHemde nasılll hamileliğin başında beri. Toplasan 5 saat anca uyuyorum. Uyandığımda geri uyuyamıyorum
Günaydın kızlar bu erkenden kalkma gece sık sık uyku bölünmesi sizde de oluyor mu?
Ya evet sabah 5 gibi gördüm seni armutçu seni gidiBen bu haftaya kadar iyi geldim, gece çişe uyansam da kaliteli uyuyordum sabah 6buçuk 7 buçuk arası uyanıyordum ama iki gündür hortluyorum resmen. Bu sabah da 4te kalktım erken kalkmanın dozajı şaştı birazcıko kadar erken uyanınca bölünüyor ister istemez, saat 6da falan anca tekrar uyuyabiliyorum. Normalmiş ama, öyle diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?