- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
ilk tribimi de yedim kendi cocugumdan resmen. Analik cok zormus, sen o kadar zorlukla tasi et, uyandirdik diye oof ya off der gibi tekmelesin.ay oleeeyyycinsiyeti mi yarın öğreniyoduk? götünü dönüp tripleniceğine gere gere gösterseydi ya eşek
Sekerden dolayi cok kacirmayin, tadinda yerseniz cok saglikli bir meyve, antioksidan.Kızlar gebelikte nar yemek sakıncalı mı internette ölçülü yerseniz faydalı diyor ama etrafımda şehir efsaneleri çok ne yapsam bilemedim çokta severim
Ben cinsiyet konusunda cok rahattim, hatta hic merak dahi etmiyordum ki iki cinsiyeti de cok severim hani gercekten o ya da bu olsun diye hic gecirmiyorum. nipt'den beri yerimde duramiyorum ya yarina kadar bekleyecegim arkadaslar illa kücük bir parti yapalim dediler. Cok heyecanliyim.Benimde nipt testim 8. günde geldi çok şükür düşük risk. Doktora yazdım henüz dönmedi. Cinsiyet için heyecan dorukta8 gün beklemek zor olmadı ama bi saattir zaman geçmiyor
Çıldırıciğim meraktan benim 10 gün oldu ses seda yok.Benimde nipt testim 8. günde geldi çok şükür düşük risk. Doktora yazdım henüz dönmedi. Cinsiyet için heyecan dorukta8 gün beklemek zor olmadı ama bi saattir zaman geçmiyor
Benim trizomi sonuclari bir haftada, cinsiyet on- on bir günde geldi ama nipt burada, almanya'da yapiliyor, baska ülkeye gonderilmiyor. Belki yapan firmanin bulundugu yerle alakalidir sürmesi.Çıldırıciğim meraktan benim 10 gün oldu ses seda yok.
Sen arayıp sordun mu ne oldu bizim test diye? 10. günde test sonucum çıktı mı ona göre doktordan randevu alıcam diye darlamıştım benÇıldırıciğim meraktan benim 10 gün oldu ses seda yok.
Ayy bende merak la bekliyorum sonucunu. İnşallah güzel haberler alırsın canımÇıldırıciğim meraktan benim 10 gün oldu ses seda yok.
Sordum kuzum daha çıkmadı çıktığında size de haber vereceğiz dediler.Sen arayıp sordun mu ne oldu bizim test diye? 10. günde test sonucum çıktı mı ona göre doktordan randevu alıcam diye darlamıştım ben
Ben seni kız hissediyorum yaGrup resmen testosteron doldu arkadaşlar, acil östrojen takviyesi gerekli
Bende seniBen seni kız hissediyorum ya
Bırak peşimi kadınBende seni
Ay ben de nedense kız hissediyorum başından beri hem de, ama artık yarın göreceğiz, iyice testosterona da boğabilirim sizi, her an her şey olabilir.Ben seni kız hissediyorum ya
Kızlar yanlış anlamasın şimdi kız istemiyorum sanıp arkadaşBırak peşimi kadın
Bende ben yanlış anlamayım diye açıklama yaptın sandımKızlar yanlış anlamasın şimdi kız istemiyorum sanıp arkadaştospalak kız diye, eşim erkek diye darlıyor da sürekli
Fark ettim onu, doğumda öğrenme fikrime senin yüzünden veda edeceğim sanırımBende ben yanlış anlamayım diye açıklama yaptın sandımbütün gebelikte peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?