2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay oleeeyyy cinsiyeti mi yarın öğreniyoduk? götünü dönüp tripleniceğine gere gere gösterseydi ya eşek

Bende de cikti da 2 adet hic yoktu normalde hamilelikle oldu 4 cu ayimdayim ama hala kaybolmadilar

Benim vardı 2 cm 4. Aya girdikten sonra kaybolmuş. İlk üç ay olabiliyormuş hamilelik myomu gibi bişey
Benim hala duruyordu hic yoktu ama hamilelikte cikmis

KIZLAR RAHMINDE MYOM OLDUGUNU OGRENEN VAR MI ICIMIZDE .. HAMILELIKTE CIKAN?
Myomla kist aynı şeyse bende vardı ama kaybolmuş, geçen hafta göremedik. Doktor da kendi kendine kaybolur zaten, kaybolmazsa doğumda alırız demişti.

Benim 13+1 kilo almış şekilde başlamıştım bu kez hamileliğe 70 kg ki, ilk hamileliğimden sonra 62 lere inmiştim ama tatiller fln baya yedik yani kontrolsüz kilo aldım bu sebeple diyetisyenle başladım kilo kontrolüne. Bu 13 haftada 2 kilo verdim 68 oldum biraz daha verebilirsem süper olacak. Son 3 ayda 3,5 kilo almıştım beslenme düzeni ile ilk hamileliğimde yine aynı şekilde son ayı bitirsem,ortada yine 4 kilo en fazla alsam. 75-76 kilo ile bitirmek hedefim. İlk hamileliğimde 57,5 ile başlayıp 76 ile bitirmiştim. Emzirme döneminde de diyetisyenle devam ederim. Doğum yaptıktan sonra kendimi hantal hissetmek istemiyorum çünkü enerjiye ve dinç bir bedene çok ihtiyacım var motivasyon olarak. Birde bana ihtiyacı olacak o zaman 3 yaş civarına gelecek oğlum bir minik kuzum daha var. Hem sağlık, hem bebeğin sağlığı, hem enerji bakımından çok önemsiyorum bu sefer.

Myomla kist aynı şeyse bende vardı ama kaybolmuş, geçen hafta göremedik. Doktor da kendi kendine kaybolur zaten, kaybolmazsa doğumda alırız demişti.
Kist daha farkli kuzum bu myom kan ile daha cok beslenior degisik benimki 3 ve 2 cm di bu hafta gittigimde ins kaybolmus olurlar

Benim doğumdan sonra kayboldular. Çok önemsemedi doktorum hatta ilk gördüğünde.
Beni ilk hamileligimi ogrendikten 1 ay sonra gittigim devlet hastanesi doktoru cok korkutmustu ilk orda gorduler myomu eyvah iyi bisi degl filan dedi o gunden beri kafamda donuyor 2 ve 3 cm bnmkiler kucukde degller

Ben de diyet desteği almıştım doğumdan hemen sonra o liste sayesinde hem yedim hem kilo verdim hem sütüm daha da arttı. Bunda da gebe listesi aldım ilk testim pozitifken ama listedeki hiçbir şeyi yiyemedim etten tiksindim, diğer şeyleri de yapamayınca gitti öyle. Benim de hedefim maksimum 75 bu sefer 7 eksik gideyim diyorum gazamız mübarek olsun

Sen haziran annesiydin değil mi canım? Dün arkadaşımla kıyafet konusunu konuşurken bir şeyi bilemedim şimdi sende de yenidoğan kıyafetleri vardır zaten ama biz yenidoğandan sonra direkt yazlık kıyafete geçmiştik, bu sefer yaza bir iki ay daha olacak ona göre kıyafet mi alacaksın yoksa sonbaharda giydirdiklerini mi giydirirsin fikrini alayım dedim

Amin canım inşallah

Canım var evet 2. Yi düşündüğüm için dağıtmadım hiç. Çoğu şeyi giydirememiştim zaten çok sıcaktı hep zıbınlaydı diye hatırlıyorum. Ben yine iki üç tane yenidoğan alırım ama zaten çabuk büyüyorlar bir sürü tulumlar evde uzun kollu da almışım 3 aylık onları giydiririm aynen. Sonbaharda artık 3 aylıkta vardı ama 6 aya geçmişim zaten o zamanlar hep carters alıyordum onların kalıpları küçüktü zaten muhtmelen olacaktır. Çok fazla kıyafet almayacağım ama iki üç tane yeni alırım hastane çıkışı, günlük gibi mevsime göre. E bebeğin hello baby zıbınları var onlar çok uygun ve pamuktu hala içlik olarak oğluma kullanıyorum onlardan alırım yine uzun kollu soğuk olursa. Yenidoğandan, 3 yaşa kadar bedenleri kurtarıcımdı o içlik zıbınlar. Yeni alacağım 2-3 kıyafet haricinde eğer bende olanlar hava durumuna göre iş görmezse , ihtiyaç olursa doğumdan sonra alırım.

Kızlar gebelikte nar yemek sakıncalı mı internette ölçülü yerseniz faydalı diyor ama etrafımda şehir efsaneleri çok ne yapsam bilemedim çokta severim

Ben de böyle düşündüm ya sonuçta sonbahardakiler de olur zaten hemen büyümüş elimde kalmıştı bir kısmı. Kız olursa bir pembe alt üst alırım fotoğraf çektirmelik, çoğu zaten unisex oğlumun tavşan tulumu vardı poposunda dev ponpon olanlardan onu bile sarı renk almıştım

Kızlar gebelikte nar yemek sakıncalı mı internette ölçülü yerseniz faydalı diyor ama etrafımda şehir efsaneleri çok ne yapsam bilemedim çokta severim
Benim arkadaşım çok sık yedi hiç bişi olmadı. Bence ilk 3 aylık dönemi devirdik. Sakıncası olacağını düşünmüyorum kararında yedikten sonra hiç bir şeyin. 1 nar bana çok geliyor mesela. Eşimle bölüşüyoruz sen de öyle yapabilirsin. Ya da yarısını bir gün diğer yarısını dolaba atıp başka gün yersin.

Bende nprmaldede var o başım dönüyor yiyince

Kızlar durmadan mide bulantısı kusma yasayanlara bir öneri; göbeğiniz düşmuş olabilir, bilen birine baktirin ya da kendiniz midenizden aşağı doğru yavaşça basınç uygulayarak itin

Ben ilk hamileliğimde ilk haftalardan itibaren nar suyu nerdeyse her gün içerdim. Hiçbirşey olmadı.

Benim anksıyete tavan sızlerde durum nedir acaba?
Şu 3 gündür tavandı, niye oluyor bilmiyorum içimde korku var. ve bu aralar çok yorgunum, erkek kardeşim geldi 1 senedir gorusemiyorduk, 18 yasinda. 2 hafta bende kalacak yemek yapmam lazım halim yok, ilgilenmem lazım konuşacak halim yok, Çocuğum PC başında oyun oynuyor bütün gün ama napiim elimden bisi gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…