ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Ben de kayinvalideme koyun yünü aldırttım geçen sene, yıkandı kurudu tüm yaz, hala yün yaptıracak iste bekliyorum :) o kadar ağırlar ki o kadar yavaşlar ki gına geliyor öfYa bu erkek anneleri niye böyle ya. Oğulları 30-40 yaşına da gelse sürekli bir bebek muamelesi. Biberonla besleyecekler imkanları olsa. Senin oğlun yemiş içmiş büyümüş yeterince, hamile olan sensin. Ay çok enteresan ya. Bazı erkek anneleri resmen oğullarını eşleri yerine koyuyorlar, gelinleri de rakip gibi görüyolar resmen. Gerçekten Allah akıl fikir versin. Bize de sabır.
Ben KV de de biliyordu alerjim olduğunu. Ama gidip yaptırmış. O dönem eşim kızmış annesine sana söylemedim mi kızın alerjisi var kullanamıyor diye. Ağlamış. misafirler gelince yatsın o zaman demiş. Neyse amannnnn. böyle konuştukça geriliyorum.
Ya elbetteki destek olunuyorsa Allah razı olsun. Benim sorunun sıkıntım ille benim annem olsun değil zaten. Ama biliyorum yani geleceği görüyorum resmen başıma gelebilecekleri ve sinirleniyorum düşününce. O yüzden isteyen darılsın kırılsın isteyen alınsın.Ben de sevmiyorum ya valla haklısın ilk 20 günü kazasız belasız atlatırız inşallah kimse kırılmadan hsjsj. Benim kv geldi doğumuma annem ona göre daha yaşlı, sağ olsun bütün evi çevirdi 10 gün. Bir görümcem evi toparladı, küçüğü de bana baktı. O konuda haklarını ödeyemem annem gelse bu kadarını yapamazdı. Tabii arada pürüzler çıkmadı değil tuzlamak istedi izin vermedim ona bi bozuldu falan hsksk.
Ev temizlenince için açıldı değil mi benimkini de pislik götürüyordu gerçekten temizlikçi abla çağırdım ben de eşim polis zaten yoruluyor işte, yorulmasa da ablanın yaptığı gibi yapamaz beni sinir ederdi seninki iyi temizlemiş aferin
Ay bu da bir ayrı saçmalık. Şimdiden neyin hesabını yapmış. Altınları ben alcam ne demek ya. sana ne. İster harcarsınız ister saklarsınız. O altınlar zaten çocuk için kullanılması gereken altınlar. Bir sürü ihtiyacı oluyor çocuğun. Öyle şahsi ihtiyaçlara harcamamalı anne ve baba bile. Valla geriliyorum, nasıl kafalar bunlar.Valla hiç kimse kusura bakmasın. Zaten adapte olmaya çalışıyoruz, geçen kv lerdeydik, annem uzakta görüntülü aradım cinsiyeti falan söyledim, çok saçma bir konudan anneme sinirlendim hayır öyle değil böyle diye. Sonra konuştuk kapattık telefonu. Kayinvalide "annene böyle atarlandiysan korktum vallahi" dedi, korksunlar vallahi benim içimde ben doğurcam, çok istiyorlarsa kendileri bi daha dogursunlar istediklerini yapsınlar. Ama bilmediğim şeyler de var, fikir verirler, ben o fikri araştiririm doktora sorarım mantıklı gelirse uygularım. Mantıklı gelmezse hayır derim, evlat benim evladım, ev benim evim, herkes bence yerini bilsin, benim kv iyidir ama ona da gelirler ara ara. Mesela geçen bizde kaldığında evimi süpürdü yemek yaptı 2 cam sildi Allah razı olsun, ama akşam oturup sohbet ediyoruz çocuğa takılan altınları ben alacağım dedi, siz tutamiyorsunuz dedi, dedim oğlun tutamiyor, zamanında çalışıp biriktirdigim paraları o aldı harcadı dedim, benden altınları alabileceğini sanıyoryazık öyle sanıyor işte kendi kendine gelin güvey oluyor hiçbir şey demedim alamayacağını anlayamıyor iste. Sjsjsjsjh he deyip geçiyorum bu süreçte ihtiyacım var ona
Maalesef yünlü giyemiyorum. Sadece pamuklu. Kıpkırmızı oluyorum kaşınıyorum deli gibi. Aynı durum babamda ve annemde de var ben ve ablamda da çıkmış doğduğumuzda. Tahminimce bebişimde olma ihtimali de yüksek. Çünkü eşimde de alerjik durumlar var. Bir de izmir de yaşıyoruz. O kadar kalın yorgan burada ihtiyaç olmuyor.Ayriyeten yüne alerjiniz olmasına gerçekten üzüldüm, benim ananem yun yorgan yaptırdı kocaman, sevinçten ağlayacaktım çünkü ben ağır yorgana bayılırım, şimdi ki yorganlar hafifçecik hiç sevmiyorum , anti stres resmen
Kızlar kendinizi doldurmayın boş yere, onlar asla değişmez, cahillikleri asla bitmeyecek, biz sinir oldgmzla kalacağız, zamanı gelince kuşanırız silahlarimizi biseycik olmazAy bu da bir ayrı saçmalık. Şimdiden neyin hesabını yapmış. Altınları ben alcam ne demek ya. sana ne. İster harcarsınız ister saklarsınız. O altınlar zaten çocuk için kullanılması gereken altınlar. Bir sürü ihtiyacı oluyor çocuğun. Öyle şahsi ihtiyaçlara harcamamalı anne ve baba bile. Valla geriliyorum, nasıl kafalar bunlar.
Onlar yapıyorlar her şeyi ya benim annem bile her şeye karışıyor önemli olan püskürtebilmek ben onu iyi başarıyorumYa elbetteki destek olunuyorsa Allah razı olsun. Benim sorunun sıkıntım ille benim annem olsun değil zaten. Ama biliyorum yani geleceği görüyorum resmen başıma gelebilecekleri ve sinirleniyorum düşününce. O yüzden isteyen darılsın kırılsın isteyen alınsın.
Bir de benim annemle evimiz çok yakın. Gece bende kalmasına bile gerek yok annemin. Gündüz tüm gün yanımda olacak gece biz eşimle hallederiz ilk haftamızda. Eşimin de benim de annem yaşlı insanlar. 70 yaşındalar. Öyle çok enerjileri yok. O yüzden çok bişi bekleyemiyorum ikisinden de. Zaten normal doğum olursa çok daha hızlı toparlanıp kendi başına çoğu şeyi halledebiliyorsun. Ama sezeryan olursa en fazla 20 si çıkana kadar desteğe ihtiyacım olabilir benim de. Duruma göre bakalım.
Ama yani o yuzlama olayı da aşırı saçma. Hangi devirde yaşıyoruz. Sürekli cahil cahil düşünceler. Biz bebek doğunca uyuyo olsak bizden gizli kimbilir ne yapacaklar ya da yedirip içirecekler. O bile geliyo aklıma.
Valla temizlik gibisi gerçekten yok ya. Ben de kadın aradım ama bulamadım İzmir de. Çevremde de yok öyle evine çağıran eden. Bir şirket vardı Kaya temizlik diye. 3 defa geldiler temizlediler ve pırıl pırıl yapmışlardı her yeri. İşlerinde baya iyiler ama fiyatı uçmuş. 2000TL dediler temizliğe. Çok şükür kocam halletti 2 odayı
Ya evet işi bilen kişinin yapması daha başka. Oyalanmadan çat çat çat işini halledip bitiyolar. Ama olsun sen sürekli eşinden bişiler iste, kıymete binersin
Ben de bir huy var. Sürekli kötüyü düşünürüm. Olası tüm kötü senaryoları kafamda canlandırırıp ve cevaplarımı hazırlarım. Şayet o senaryolardan biri gerçekleşirse hemen cevabımı veririm. Öteki türlü bilgisayarların mavi ekran verdiği gibi donup kalıyorum diyece bişi bulamıyorumKızlar kendinizi doldurmayın boş yere, onlar asla değişmez, cahillikleri asla bitmeyecek, biz sinir oldgmzla kalacağız, zamanı gelince kuşanırız silahlarimizi biseycik olmaz
Baş ağrısı için yüz yogası denedin mi hiç?Offf hem de nasılç Her gün istisnasız baş ağrısı çekiyorum. Dün 2 saat arayla parol içtim toplam 2 tane. Doktorlar günde en fazla 4 taneye kadar izin var diyorlar parol için. Ama yani çok etkilemiyo ya. Eşim sürekli kafamı ovuyo eğer evdeyse. kafama soğuk uyguluyorum o çok iyi geliyor damarları büzüştürüp. Duş almak rahatlatıyor. karanlık sessiz ortam iyi geliyor. Bir de başımı tülbentle bağlıyorum o iyi geliyor. Nane yapı alıp buhurdanlıkta gün içerisinde yakın, nane yağı koklamak da baş ağrısına iyi gelen bişi.
Ay bende anksiyete panik atak var bana mı anlatıyorsunBen de bir huy var. Sürekli kötüyü düşünürüm. Olası tüm kötü senaryoları kafamda canlandırırıp ve cevaplarımı hazırlarım. Şayet o senaryolardan biri gerçekleşirse hemen cevabımı veririm. Öteki türlü bilgisayarların mavi ekran verdiği gibi donup kalıyorum diyece bişi bulamıyorum
Benım daha tup bebek doktorunun verdıgı gun bitmediCnm Progestan fitili naptin devam mı edeceksin biraktinmi
Amin canım inşallah. Her dönemin kendine has özellikleri var. Bizde sırayla yaşayacağız. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah unuturuz bu kötü günleri.Çok şükür canım. Git gide eski enerjimize kavuşacağız. Allahıma şükürler olsun diyorum artık her gün, her geçen günden daha iyiye gittim için. O günlerimizi aratacak günler de yaşamayalm asla inşallah.
Ben de sanki bebişi hissetmeye başladım ya. BAğırsak hareketi falan olduğunu sanmıyorum. Böyle enteresan bi his. Bakalım
Kadın deli kuzumAma oğlumun yemesi lazım dediğin yerde sesli güldüm
Vallahi çıldırtır insanı bunlar. Adlarının çıkması boşa değil görüyoruz yani. Benim görümcem çok kızar böyle yapmasına ben de kızıyorum berabersek ikimiz birden yükleniyoruzYa bu erkek anneleri niye böyle ya. Oğulları 30-40 yaşına da gelse sürekli bir bebek muamelesi. Biberonla besleyecekler imkanları olsa. Senin oğlun yemiş içmiş büyümüş yeterince, hamile olan sensin. Ay çok enteresan ya. Bazı erkek anneleri resmen oğullarını eşleri yerine koyuyorlar, gelinleri de rakip gibi görüyolar resmen. Gerçekten Allah akıl fikir versin. Bize de sabır.
Ben KV de de biliyordu alerjim olduğunu. Ama gidip yaptırmış. O dönem eşim kızmış annesine sana söylemedim mi kızın alerjisi var kullanamıyor diye. Ağlamış. misafirler gelince yatsın o zaman demiş. Neyse amannnnn. böyle konuştukça geriliyorum.
Şok içinde kaldım altınları alacağım demesineValla hiç kimse kusura bakmasın. Zaten adapte olmaya çalışıyoruz, geçen kv lerdeydik, annem uzakta görüntülü aradım cinsiyeti falan söyledim, çok saçma bir konudan anneme sinirlendim hayır öyle değil böyle diye. Sonra konuştuk kapattık telefonu. Kayinvalide "annene böyle atarlandiysan korktum vallahi" dedi, korksunlar vallahi benim içimde ben doğurcam, çok istiyorlarsa kendileri bi daha dogursunlar istediklerini yapsınlar. Ama bilmediğim şeyler de var, fikir verirler, ben o fikri araştiririm doktora sorarım mantıklı gelirse uygularım. Mantıklı gelmezse hayır derim, evlat benim evladım, ev benim evim, herkes bence yerini bilsin, benim kv iyidir ama ona da gelirler ara ara. Mesela geçen bizde kaldığında evimi süpürdü yemek yaptı 2 cam sildi Allah razı olsun, ama akşam oturup sohbet ediyoruz çocuğa takılan altınları ben alacağım dedi, siz tutamiyorsunuz dedi, dedim oğlun tutamiyor, zamanında çalışıp biriktirdigim paraları o aldı harcadı dedim, benden altınları alabileceğini sanıyoryazık öyle sanıyor işte kendi kendine gelin güvey oluyor hiçbir şey demedim alamayacağını anlayamıyor iste. Sjsjsjsjh he deyip geçiyorum bu süreçte ihtiyacım var ona
O saklayacakmiş sözde, zamanında kendi altinlarini kocasına kaptirmamis gibi :) alamayacagini bildiğimden sinir olmuyorum :) annem de gelecek zaten hayırdır yani ağzını açamazŞok içinde kaldım altınları alacağım demesine
Allah’ım inşallah böyle olmam, çocuğum yemek yemediğinde rahatsız oluyorum ama 3 yaşında diyedir değil miKadın deli kuzumben orda bulantıdan bi şey yiyemiyorum o oğlunun derdinde. Geçen bana mesaj atmış yemek yedi mi diye. En son dedim yemese nolcak ölmez diye
Ahahahhahahhahah kahkaha attımAllah’ım inşallah böyle olmam, çocuğum yemek yemediğinde rahatsız oluyorum ama 3 yaşında diyedir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?