2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla hiç kimse kusura bakmasın. Zaten adapte olmaya çalışıyoruz, geçen kv lerdeydik, annem uzakta görüntülü aradım cinsiyeti falan söyledim, çok saçma bir konudan anneme sinirlendim hayır öyle değil böyle diye. Sonra konuştuk kapattık telefonu. Kayinvalide "annene böyle atarlandiysan korktum vallahi" dedi, korksunlar vallahi benim içimde ben doğurcam, çok istiyorlarsa kendileri bi daha dogursunlar istediklerini yapsınlar. Ama bilmediğim şeyler de var, fikir verirler, ben o fikri araştiririm doktora sorarım mantıklı gelirse uygularım. Mantıklı gelmezse hayır derim, evlat benim evladım, ev benim evim, herkes bence yerini bilsin, benim kv iyidir ama ona da gelirler ara ara. Mesela geçen bizde kaldığında evimi süpürdü yemek yaptı 2 cam sildi Allah razı olsun, ama akşam oturup sohbet ediyoruz çocuğa takılan altınları ben alacağım dedi, siz tutamiyorsunuz dedi, dedim oğlun tutamiyor, zamanında çalışıp biriktirdigim paraları o aldı harcadı dedim, benden altınları alabileceğini sanıyor yazık öyle sanıyor işte kendi kendine gelin güvey oluyor hiçbir şey demedim alamayacağını anlayamıyor iste. Sjsjsjsjh he deyip geçiyorum bu süreçte ihtiyacım var ona

Ben de kayinvalideme koyun yünü aldırttım geçen sene, yıkandı kurudu tüm yaz, hala yün yaptıracak iste bekliyorum :) o kadar ağırlar ki o kadar yavaşlar ki gına geliyor öf

Ayriyeten yüne alerjiniz olmasına gerçekten üzüldüm, benim ananem yun yorgan yaptırdı kocaman, sevinçten ağlayacaktım çünkü ben ağır yorgana bayılırım, şimdi ki yorganlar hafifçecik hiç sevmiyorum , anti stres resmen

Ya elbetteki destek olunuyorsa Allah razı olsun. Benim sorunun sıkıntım ille benim annem olsun değil zaten. Ama biliyorum yani geleceği görüyorum resmen başıma gelebilecekleri ve sinirleniyorum düşününce. O yüzden isteyen darılsın kırılsın isteyen alınsın.

Bir de benim annemle evimiz çok yakın. Gece bende kalmasına bile gerek yok annemin. Gündüz tüm gün yanımda olacak gece biz eşimle hallederiz ilk haftamızda. Eşimin de benim de annem yaşlı insanlar. 70 yaşındalar. Öyle çok enerjileri yok. O yüzden çok bişi bekleyemiyorum ikisinden de. Zaten normal doğum olursa çok daha hızlı toparlanıp kendi başına çoğu şeyi halledebiliyorsun. Ama sezeryan olursa en fazla 20 si çıkana kadar desteğe ihtiyacım olabilir benim de. Duruma göre bakalım.

Ama yani o yuzlama olayı da aşırı saçma. Hangi devirde yaşıyoruz. Sürekli cahil cahil düşünceler. Biz bebek doğunca uyuyo olsak bizden gizli kimbilir ne yapacaklar ya da yedirip içirecekler. O bile geliyo aklıma.

Valla temizlik gibisi gerçekten yok ya. Ben de kadın aradım ama bulamadım İzmir de. Çevremde de yok öyle evine çağıran eden. Bir şirket vardı Kaya temizlik diye. 3 defa geldiler temizlediler ve pırıl pırıl yapmışlardı her yeri. İşlerinde baya iyiler ama fiyatı uçmuş. 2000TL dediler temizliğe. Çok şükür kocam halletti 2 odayı

Ya evet işi bilen kişinin yapması daha başka. Oyalanmadan çat çat çat işini halledip bitiyolar. Ama olsun sen sürekli eşinden bişiler iste, kıymete binersin

Ay bu da bir ayrı saçmalık. Şimdiden neyin hesabını yapmış. Altınları ben alcam ne demek ya. sana ne. İster harcarsınız ister saklarsınız. O altınlar zaten çocuk için kullanılması gereken altınlar. Bir sürü ihtiyacı oluyor çocuğun. Öyle şahsi ihtiyaçlara harcamamalı anne ve baba bile. Valla geriliyorum, nasıl kafalar bunlar.

Maalesef yünlü giyemiyorum. Sadece pamuklu. Kıpkırmızı oluyorum kaşınıyorum deli gibi. Aynı durum babamda ve annemde de var ben ve ablamda da çıkmış doğduğumuzda. Tahminimce bebişimde olma ihtimali de yüksek. Çünkü eşimde de alerjik durumlar var. Bir de izmir de yaşıyoruz. O kadar kalın yorgan burada ihtiyaç olmuyor.

Kızlar kendinizi doldurmayın boş yere, onlar asla değişmez, cahillikleri asla bitmeyecek, biz sinir oldgmzla kalacağız, zamanı gelince kuşanırız silahlarimizi biseycik olmaz

Onlar yapıyorlar her şeyi ya benim annem bile her şeye karışıyor önemli olan püskürtebilmek ben onu iyi başarıyorum

İstemez miyim günlük süpürmeler, bulaşık falan yine onda

Kızlar kendinizi doldurmayın boş yere, onlar asla değişmez, cahillikleri asla bitmeyecek, biz sinir oldgmzla kalacağız, zamanı gelince kuşanırız silahlarimizi biseycik olmaz
Ben de bir huy var. Sürekli kötüyü düşünürüm. Olası tüm kötü senaryoları kafamda canlandırırıp ve cevaplarımı hazırlarım. Şayet o senaryolardan biri gerçekleşirse hemen cevabımı veririm. Öteki türlü bilgisayarların mavi ekran verdiği gibi donup kalıyorum diyece bişi bulamıyorum

Baş ağrısı için yüz yogası denedin mi hiç?
Bana da biri tavsiye etti başım ağrımadığı için denemedim ama bi bak istersen

Ay bende anksiyete panik atak var bana mı anlatıyorsun sinirlendigim an nabzım hizlanmaya başlıyor, o huy bende de var, şöyle olursa böyle yaparım böyle derim diye, ama benim bunu yapma sebebim az daha usturuplu tepkiler verebilmek, yoksa varya bir daha yüz yüze bakamayiz annemle babam bosandiginda babannem ananeme gelmiş barışsinlar diye. Haberim yok kafada kurgulamadm! Biraz dinledim babannemi ama kötü ayrıldılar annemle babam. Babannemde şeytanın en yakın kankasidir. Sinirlendim seni biz çok dinledik sen dinle şimdi dedim saydım saydım saydım... odada teyzemler falan var kalabaligiz herkes pür dikkat bana bakıyor. Ama benim kafam döndü bi kere. Tuttum kolumdan bir daha bu sokaktan geçtiğini görmeyeceğim dedim kapıya doğru surukledim kolundan, beddua etmeye başladı, köpeğin duası kabul olmaz al büyülerini de git buradan dedim. Sokakta bağıra bağıra gitti. Herkes şok. Evden çıt çıkmıyor. Ananem geldi öptü beni ellerine sağlık diye sjsjsjsj ailemin tarafı sessiz sakindir ben baba tarafına çektim biraz tırmalarım acımam. Tabı 18 yasindaydim bu olaylar olduğu zaman, o zamanlar daha deliyim şimdi uslandım evlilik kocam falan bana sadece büyüklere susulmasini öğretti yoksa benim ailemle de zıt düşermiş, lohusayken benim de annem olacakmis falan tehtid eder beni o yüzden kv ye çok caz yapmam ki çok da yapılacak kadın değildir zaten, ama benim bi damarım var ona basilmasın ki ev yerinde durabilsin

Cnm Progestan fitili naptin devam mı edeceksin biraktinmi
Benım daha tup bebek doktorunun verdıgı gun bitmedi

Bir de benım genetikte pıhtılasma var kan sulandırıcı devam edıcek herkesın tedavısı baska olur sen bana gore hareket etme canım napcagımı bılmıyorumda sen bana sorma doktora sor bence:)

Son düzenleme:
Amin canım inşallah. Her dönemin kendine has özellikleri var. Bizde sırayla yaşayacağız. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah unuturuz bu kötü günleri.
Bende bir hissiyat yok çok dinliyorum kendimi henüz bişey hissetmiş değilim

Tam olarak bu diyebilir miyiz snsnsns

Eklentiler

• Screenshot_20231015_122657_Instagram.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 47
Vallahi çıldırtır insanı bunlar. Adlarının çıkması boşa değil görüyoruz yani. Benim görümcem çok kızar böyle yapmasına ben de kızıyorum berabersek ikimiz birden yükleniyoruz aman ben de ileriyi düşündükçe geriliyorum bakalım kurallarıma nasıl uyacaklar diye. Kavga çıkmaz inşallah.

Şok içinde kaldım altınları alacağım demesine

Şok içinde kaldım altınları alacağım demesine
O saklayacakmiş sözde, zamanında kendi altinlarini kocasına kaptirmamis gibi :) alamayacagini bildiğimden sinir olmuyorum :) annem de gelecek zaten hayırdır yani ağzını açamaz

Allah’ım inşallah böyle olmam, çocuğum yemek yemediğinde rahatsız oluyorum ama 3 yaşında diyedir değil mi
Ahahahhahahhahah kahkaha attım kesinlikle 3 yaşında diyedir. 35 yaşında adam için yemek yedi mi diye mesaj atmazsın. Atmazsın dimi bak baştan kendini tatlı kv kıvamına sok yaşadıklarımızı gör bir de oğluna herşeyi öğret başkasından beklemesin. Benim kv oğluna hiçbir şey yaptırmamış. Hala gideriz onlara suyu bile annesinden ister. Bana yapamıyor o ayrı. Ama annesine yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…