2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kullanmadım hep tulumla uyudu, annem heveslenip yapmıştı bebek yün yorgan ama hiç kullanmadık Allah için duruyor öyle hala tulumlu uyuyor

Ona vereceği parayla uyku tulumu almayı teklif et link at alsın
Ben böyle sakın alma kullanmam deyince tamam biz sana para gönderelim sen ne istersen onu alırsın dedi ama hiç güvenmiyorum. Eminim ki benden gizli çok şey alacak ben de kullanmıcam

Normal. Hatta böyle sanki karin egzersizi yapmışsın gibi bir ağrı, bazen böyle rahimle karın arasında bir ip varmış da o ip yetmiyormus kasiliyormus gibi bi ağrı dimi
Aynen aynen öyle oluyor valla üçümcüdür ana unutmuşum resmen

Masallah canımsla merakla benımkını beklıyorum 15 gun sonra doktora gitcem artık soyler inşallah:)

Başım patlıyor 2. Trımester de baş agrısı bel agrısı var

Kizlar ben hala cinsiyet ogrenemedim. Bir de muhtemelen benim bebis martta dogacak.
Kaç gündür hastanelerde Sürünüyorum.
Kanli idrar sorunum oldu. Hatta adet gibi pıhtılı gelince cok endiselendim.
İki kadin dogum gezdim. Urolojiye gittim. Ultrason sonucuma gore sag böbrekte genisleme ve sol bobrekte birkaç adet taş var. Daha önce de tas düşürmüştüm ama hamilelige denk gelmesi çok kötü oldu.

İdrar kültürü testimin sonucu pazartesi cikacak. Ona göre değerlendirip duruma göre antibiyotik verecek doktorum çünkü idrar yolu enfeksiyonum da var.

Bu antibiyotik isi beni endiselendiriyor. Var mı aranızda hamileyken antibiyotik kullanan?

çok geçmiş olsun, ben iki kere kullandım istemeyerek ama doktor enfeksiyon bebek için daha tehlikeli dediği için kullandım. bir kar zarar değerlendirmesi yapıyor doktorlar, ona göre siz de kendi değerlendirmenizi yaparsınız. üçüncü kültürüm pazartesi çıkacak benim de, bakalım inşallah geçmiştir artık.

Canım maydanozu bağ bağ yeyipte abartınca sorun olur yoksa yemeğe konan maydanozdan ne olacak ben her yemeğime koyarım hele bugün kısıra hakkını verdim yaniii bir profesör izlemiştim o söylemişti herşeyi kararında tüketin diye herşeyin fazlası zarar bebek olmasa bilebitki çaylarindan oldu bitti uzak dururum bende.

Başım patlıyor 2. Trımester de baş agrısı bel agrısı var
Hani 2. Trimester balayıydı. Ben birincide daha rahattım yaw :) Dün gece bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısından yatamadım. En sonunda bacak arama yastık koydum öyle dalmışım biiznillah… baş ağrısı da geceleri geliyor zaten… bu nemiş arkadaş yine de hamdolsun diyelim çünkü;

Filistinde sivillerin bombalanması bebeklerin, çocukların öldürülmesi beni aşırı etkiledi. Rabbim yardımcıları olsun.

Ben böyle sakın alma kullanmam deyince tamam biz sana para gönderelim sen ne istersen onu alırsın dedi ama hiç güvenmiyorum. Eminim ki benden gizli çok şey alacak ben de kullanmıcam
Sen parayı al da gerisini ekstradan alsınlar boşver Bir de benim kv de de gidip kıyafet falan almıştı ben bunları giydirmem dedim ama ne zaman dolapta bir şey kalmasa onlara kalıyordum sonuç olarak giydirdim, sıra onlara geldiğinde kıyafet yıkamam gerektiğini anlıyordum

Kızlar ben de kontrolden geldim. 11 haftalık, erkek olabilir dedi ben kız istiyorum ama sağlıklı olsun da bakalım nasip. 2 hafta sonra daha detaylı bakarız cinsiyete dedi. Folik asit hapların bittikten sonra başka vitamin vercem dedi. Haftaya da ikili tarama yaptır dedi. Benden haberler böyle

Çok geçmiş olsun, bana da verdi idrarda kum var az su içmişsin dedi ne olur ne olmaz bir antibiyotik yazıyorum ama antibiyotik bile sayılmaz aslında dedi ben de kullanıyorum arkadaşın dediği gibi gebelikte enfeksiyon, antibiyotikten daha riskli oluyor. Bir dahaki gidişimde antibiyotik kullandığım için probiyotik kullanmak istediğimi söyleyeceğim, izin verirse probiyotik alırım bağırsak sağlığı için diye düşündüm.

Ahahhaahah bizim evde çamaşır sürekli yıkanır kuzum çünkü ben de bir giydiğimi bir daha giymem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…