2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da ekim sonu kasim.basi gel dedi hsshsj ben catlicam surekli kiyafetlere bakasim geliyor ama sende de oyle mi
Kıyafet almaya doydum sanırım ona pek hevesim yok yine de bakarım tabii geçenlerde ev tipi ana kucağını almıştım önceki iyi değildi atmıştım ilk kişisel eşyası o oldu daha

Kuzum bu uzun bir yolculuk. Yaşadıklarından ötürü ister istemez ara ara böyle hissedeceksin, olabildiğince kendini rahatlatıp kafanı dağıtmaya çalış ve artık bebişinin seninle olduğunu bil. Ne güzel doktorun da söylemiş. İstersen çık bir özel hastaneye git ultrasonla baktır bebeğine için rahat etsin. Bence 1 hafta sonra küt küt kalp atışlarını duyduğunca rahatlayacaksın ama şimdiden rahatlamış olursun.

Baş ağrısı geçen haftadan beri beni mahvediyor. Bu dönemde geçici midir acaba ya. Yoksa sonuna kadar ağrılar devam mı edecek acaba.
gebelikten önce de sıklıkla baş ağrısı yaşıyor muydunuz? bende de bu ara karnımın alt kısmına ara ara kramp giriyo korkuyorum. pazartesi olsunda bebişimi göreyim diye sabırsızca bekliyorum.

Bunlar zaten ön düsüncem daha cok var hemen koymam ısım ya dogana kadr beklerız:)

Gördüğün bir şeyden etkilenmiş de olabilirsin farkında olmadan, malum savaş görüntüleri bile tetikliyor insanı. Komik bir şeyler izle, randevudan önce oluyor herhalde bu, çıkınca birkaç gün iyi hissediyor insan sonra normal seyir, randevudan önce karamsarlık. Kötü bir şey duyarım korkusundandır belki de en iyisi gülecek bir şeyler bul

Ben olsam 1 hafta varsa doktora giderdim

sonucta 10 gun icinde kontrol muayenesı oluyor ucretsız cogu yerde sonra gitmen gerekıyorsa bir de onu kullanarak tekrar gidebılırsın

Ama devletse onu bılemedım

Bana da oluyor bazen ben gidiyorum napım

Kızlar kitap alan var mı aranızda? Yani hamilelik için hafta hafta ya da konu konu bilgi veren güzel kitaplar görüyorum alıp beğendiğiniz varsa paylaşabilir misiniz?
Ben bebek icin aldım 0 2 yaş olan
Bir de davranıs seklı nasıl olmalı onla ılgılı

gebelikten önce de sıklıkla baş ağrısı yaşıyor muydunuz? bende de bu ara karnımın alt kısmına ara ara kramp giriyo korkuyorum. pazartesi olsunda bebişimi göreyim diye sabırsızca bekliyorum.
O ağrılar normal diye biliyorum canım, doktorlar o ağrılar oldukça uzatın ayaklarınızı dinlenin diyorlar. Malum bebişler artık büyüdü ve büyümeye devam ediyor ister istemez kasıklarımıza baskı artıyor.

Evet hamilelik öncesinde de vardı ama bu kadar her gün olmazdı. Migrenim var ve ağır ilaçlar kullanıyordum anca rahatlıyordum. Acile gittiğim bile oldu migren atağından. Ancak her gün hiç bir zaman ağrımazdı başım. Geçen haftadan beri her gün ağrıyor başım geçmiyor.

Vallahi bu savas benı cok gerıyor hayırlısı olsun

Ay evet randevu öncesi kesinlikle tedirgin oluyor insan.

Hepimizi geriyor. Ben artık haber izlemiyorum. Okumuyorum. Maalesef yapabileceğim bişi yok, evladımı düşünmek zorundayım. Üzüntü ve stres te kötü etkiliyor bebişleri ve hamilelik durumunu. Tavsiyem çok izlemeyin sizler de.

şimdi tabi normalde kullandığınız migren ilaçlarınızı kullanamıyorsunuz. Fırsatınız varsa sessiz, karanlık ortamda yatıp dinlenin biraz. inşallah en kısa zamanda geçer

Beni de geriyor, masum çocuklarına çok üzülüyorum her iki tarafın da. Hiç suçları yokken yaşadıkları korku çok kötü, balon patlasa ödümüz kopuyor bu yaşta

şimdi tabi normalde kullandığınız migren ilaçlarınızı kullanamıyorsunuz. Fırsatınız varsa sessiz, karanlık ortamda yatıp dinlenin biraz. inşallah en kısa zamanda geçer
Doğru. Belki de beden alıştı yokluk mu çekiyo artık nedir. Ha parol içmişim ha naneli şeker yemişim. fark etmiyo. Gün içinde işim bilgisayardan olduğu için hep başındayım, tahminimce o da tetikliyor. Akşam olunca 6-7 gibi ağrılar başlıyor hemen çekiliyorum zaten karanlığa. Eşim masaj yapıyor kafama. Soğuk uyguluyorum o baya iyi geliyor. Neyse 3'ü bitti kaldı 6 Buna da şükür, Allahım bu günümüzü aratmasın.

Bende 15 oldum belirtiler hiç yok 3 4 gündür midem ağrıyor sadece o kadar korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…