doktorum bi şey demedi şimdiye kadar hiç. geçen gittiğimde multivitamin kullan dedi. pazartesi gidicem sorayım hangi marka kullanayım diye olmadı, sizinkine de bakayım bi. teşekkür ederimDoktorum bana "Previt Positive - Omega" verdi. İçinde 30 tane omega3 ve 30 tane multivitamin var. Ancak doktorun ne dediyse aynısıyla devam edebilirsin sanırım.
Anladım canım, aynen doktoruna danış belki önerir. Benimkini doktorum verdi bunu kullan dedi, öyle almıştım çünkü.doktorum bi şey demedi şimdiye kadar hiç. geçen gittiğimde multivitamin kullan dedi. pazartesi gidicem sorayım hangi marka kullanayım diye olmadı, sizinkine de bakayım bi. teşekkür ederim
ay bu göz dolması olayını ilk 8 hafta falan o kadar yoğun yaşadım ki dokunsalar ağlayacak moddaydım, hatta hep böyle mi olacak diye düşünmüştüm ama geçti şükür :)14. haftaya giriş yaptım, dünden beridir aşırı keyifsizim olan biten bir şey de yok sürekli gözlerim doluyor ve kendimi çok kötü hissediyorum delirdim herhalde. Sabah kalkıp bu negatif enerjiyi pozitif bir şeye çevireyim diyip biraz temizlik yaptım ama çok yoruldum pişmanım keşke temizlik yerine sahile gitseydim denize bakardımMidem biraz daha iyi çok şükür, ama acaba ne zaman hangi yediğim dokunacak, yine neyi kusucam gerginliği beni benden alıyor bu ufak heyecanla hayatıma devam ediyorum djdkjk. Geçtiğimiz haftadan beridir zaman zaman nefesim yetmiyor ve kuru öksürük tutuyor, yarın kontrole gittiğimde sorucam bunu. Umarım herkes iyidir
bence bebiş büyüyor diye, daha fazla enerji harcıyor. ama yine de kan falan baktırın kansızlıktan da oluyor bazen14 hafta dolmak üzere hala sürekli uyku ve yorgunluk hali bunun sebebi ne olabilir
Cinsiyeti netmiNet ultrason fotosu da attım yukarda
Valla evdeki çocuktan derman kalmıyor bende14. haftaya giriş yaptım, dünden beridir aşırı keyifsizim olan biten bir şey de yok sürekli gözlerim doluyor ve kendimi çok kötü hissediyorum delirdim herhalde. Sabah kalkıp bu negatif enerjiyi pozitif bir şeye çevireyim diyip biraz temizlik yaptım ama çok yoruldum pişmanım keşke temizlik yerine sahile gitseydim denize bakardımMidem biraz daha iyi çok şükür, ama acaba ne zaman hangi yediğim dokunacak, yine neyi kusucam gerginliği beni benden alıyor bu ufak heyecanla hayatıma devam ediyorum djdkjk. Geçtiğimiz haftadan beridir zaman zaman nefesim yetmiyor ve kuru öksürük tutuyor, yarın kontrole gittiğimde sorucam bunu. Umarım herkes iyidir
Bana da ekim sonu kasim.basi gel dedi hsshsj ben catlicam surekli kiyafetlere bakasim geliyor ama sende de oyle miSenin yine doktor söylememiş benimkiler el birliğiyle söylemediler gördü bu daBi dahaki geliş ne zaman? Beni 1 hafta sonra çağırdı beklesin giderim
Kaç haftalıksın Can’ım valla zaman geçmiyor ay sonuna doğru gidicemBana da ekim sonu kasim.basi gel dedi hsshsj ben catlicam surekli kiyafetlere bakasim geliyor ama sende de oyle mi
Rennie içiyorum Dr gittim gaviscon içirdi ama 4. Gundeyim baş ağrısı da eklendi uyuyorum sağ tarafım öyle ağrıdı ki uykudan uyandırdı direniyorum henüzRennie ve gaviskon onerim birde zorlada olsa eger zamaniniz oluyorsa uyumaya calisin ben bunlari deniyorum genellikle 14+5 im hala var bende de
kötü bir şey olsaydı eğer kanama falan olurdu bence ya da ağrı. o yüzden her şey yolundaki hiçbir belirti yok. ben de acaba kalbi durdu mu diye sürekli tedirgin oluyorum. 2 haftadır kontrole gitmedim, bekliyorum doktorun çağırdığı günü. dua falan okuyun, camdan dışarı izleyin. neşeli müzikler açın. iyiye odaklanın, herşey güzel olacak bence. kötüyü çağırmayın düşüncelerinizle. bence arada böyle endişelenmek normal. malum hormonlar falan da karman çorman oldu. bunlar sadece bizim hislerimiz, gerçekten kötü bir şey yokKızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?
Dün geceden beri durduk yere içime bir korku geldi, panik halindeyim, bebegim öldü mü diye düşünüyorum, cok korkuyorum. Bunun aynısı 8. Haftada da olmuştu ve sürekli ağlamıştım, sanki gerçekten olmuş gibi. Daha onceki kayiplarimdan dolayı bu konuda ekstra hassaslık gösteriyorum. Bu zamana kadar aslında sakinlikle ilerliyordum ama dün geceden beri bir şey oldu. Doktor randevuma bir hafta var tam olarak. Kendimi nasıl rahatlatabilirim?
Fikrimi söylüyorum sevmediginiz midenizi bulandıran birşey varsa onu yiyin veya koklayın çünkü bana doktorum midem çok bulanıyor demiştim eğer miden bulaniyorsa korkma bebeğin saglikli ve yaşadığını gösterir demiştiKızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?
Dün geceden beri durduk yere içime bir korku geldi, panik halindeyim, bebegim öldü mü diye düşünüyorum, cok korkuyorum. Bunun aynısı 8. Haftada da olmuştu ve sürekli ağlamıştım, sanki gerçekten olmuş gibi. Daha onceki kayiplarimdan dolayı bu konuda ekstra hassaslık gösteriyorum. Bu zamana kadar aslında sakinlikle ilerliyordum ama dün geceden beri bir şey oldu. Doktor randevuma bir hafta var tam olarak. Kendimi nasıl rahatlatabilirim?
Kötü birşey olduğunu düşünmüyorum güzel düşünelim güzel olsun bende sürekli hala benimle mı acaba diye eşime soruyorum kızıyor bana kötü düşünme diyor haklı da sakin bir gebelik geçiriyoruz demekki çok şükür böylesi daha iyidir bence üzülmeyin güzel düşünün mışıl mışıl uyuyorduFikrimi söylüyorum sevmediginiz midenizi bulandıran birşey varsa onu yiyin veya koklayın çünkü bana doktorum midem çok bulanıyor demiştim eğer miden bulaniyorsa korkma bebeğin saglikli ve yaşadığını gösterir demişti
Son bir haftadir zaten cok kolay aglar oldum, mutlu bir sey görünce bile agliyorum, cok hassaslastim galiba. Tesekkür ederim cevabiniz icinkötü bir şey olsaydı eğer kanama falan olurdu bence ya da ağrı. o yüzden her şey yolundaki hiçbir belirti yok. ben de acaba kalbi durdu mu diye sürekli tedirgin oluyorum. 2 haftadır kontrole gitmedim, bekliyorum doktorun çağırdığı günü. dua falan okuyun, camdan dışarı izleyin. neşeli müzikler açın. iyiye odaklanın, herşey güzel olacak bence. kötüyü çağırmayın düşüncelerinizle. bence arada böyle endişelenmek normal. malum hormonlar falan da karman çorman oldu. bunlar sadece bizim hislerimiz, gerçekten kötü bir şey yok
Mide bulantisinin iyiye isaret oldugunu benim doktorum da söylemisti. Eskisi kadar olmasa da hala var, her gün birkac kere ögürüyorum gercekten ama iste kafa bu ya, ya psikolojik olarak oluyorsa diyorum. Bir de 14. haftadayim artik gittikce azaliyor. Belirtiler beni sakinlestiriyordu.Fikrimi söylüyorum sevmediginiz midenizi bulandıran birşey varsa onu yiyin veya koklayın çünkü bana doktorum midem çok bulanıyor demiştim eğer miden bulaniyorsa korkma bebeğin saglikli ve yaşadığını gösterir demişti
Daha önceki kayıplarınızla benzer zaman diliminde misiniz? Şu an yaşadığınız ekstra korku ve panik halinin daha önce yaşadığınız kayıplar dışında bir dayanağı var mı? Biraz neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışırsak paniğinizi kontrol altında tutarız bence. Neden dün geceden beri böyle oldum, aklıma ne geldi, neyi anımsadım, hissettiğim nedir sorularını önce kendinize sorup cevaplayın sonra eşinizle paylaşın. Destek görmek istiyorsunuz belli ki, ve bu çok doğal. İhtiyaç duyduğunuz şey birinin size bebeğinizin iyi olduğunu söylemesi, bu ihtiyaç karşılanmadıkça içinizde büyüteceksiniz. Bunun en kolay yolu doktora gitmek için bir hafta beklememek, lütfen imkanınız varsa bir an önce gidin ve rahatlayınKızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?
ben de her şeye gözlerim doluyor. dediğiniz gibi mutluluktan bile ağlıyorum. bence hormonlardan. içinizi ferah tutmaya çalışın. hepimiz bebişlerimizi mutlu mutlu alcaz kucağımıza. ay şu an bile gözlerim dolduSon bir haftadir zaten cok kolay aglar oldum, mutlu bir sey görünce bile agliyorum, cok hassaslastim galiba. Tesekkür ederim cevabiniz icin
Yok, hamileliklerim hic bu kadar ilerlememisti. Korkularimin da hicbir dayanagi yok, durduk yere panikledim.Daha önceki kayıplarınızla benzer zaman diliminde misiniz? Şu an yaşadığınız ekstra korku ve panik halinin daha önce yaşadığınız kayıplar dışında bir dayanağı var mı? Biraz neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışırsak paniğinizi kontrol altında tutarız bence. Neden dün geceden beri böyle oldum, aklıma ne geldi, neyi anımsadım, hissettiğim nedir sorularını önce kendinize sorup cevaplayın sonra eşinizle paylaşın. Destek görmek istiyorsunuz belli ki, ve bu çok doğal. İhtiyaç duyduğunuz şey birinin size bebeğinizin iyi olduğunu söylemesi, bu ihtiyaç karşılanmadıkça içinizde büyüteceksiniz. Bunun en kolay yolu doktora gitmek için bir hafta beklememek, lütfen imkanınız varsa bir an önce gidin ve rahatlayınDoktora gitmek mümkün değilse de lütfen size iyi gelen şey her ne ise onu yapın, içinizden hiçbir şey yapmak gelmiyorsa nefes egzersizi yapın
Kötü bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum, artık yüksek riskli dönemi atlattık ama üç aydır diken üstünde sürekli kontrol sahibi ve sakin kalmaya çalışmak çok zordu bence, yüksek riskli dönemi atlattığınız için de bir gevşeme yaşıyor olabilirsiniz bir ihtimal. Çocuk iyi, ben eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?