Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onlara bakıcam ovli mi ne bişey vardı bi yakınım önermişti. Öyle bişey alıcam.Ben bir suru para verıp toglu neli aldım hıc ıyı seçememısım kullanamadım zaten hemen yaz geldı boşa gitti
Ben de alayım o zaman gene nasıl secceksem
Benim dışarda hiç giymediğim çok güzel spor ayakkabılarım var rahat olanlardan. Ben uzun süre ayakta duracaksam onları giyiyorum. Oğlumu kucağımda gezdirirken falan onları giyerim hep. Çünkü düz basmaktan ve ağır kaldırmaktan sürekli ayaklarım acıyo. Çok dışarı çıkamadığımız için ayakkabı giymeyi azalttık hep. Ama gelen geçen herkes evde niye ayakkabı giyiyosun diyo herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorumAyak altlarım acıyor derim hep soyulmus corapsız halıya basmaktan hava sıcak corap terlık nasıl gıyıyım
4. Ayda doğum kilosunun 1,5 katına çıkmışsa yeterli. Artık kilo alımları azalacak zaten her ay 1 kilo almaya devam etseler sıkıntı olurYa şeyden dolayı sordum benim oğlum diğer aylar 1200-1300 alıyodu bu ay daha 700 gram gibi bişey aldı evde ölçüyorum neden bu kadar fark oldu anlamadım bizde cuma gidicez kontrole o zaman sorarım doktoruna
Ocean microfer galiba şimdi bakamadım benim uyuyor odadan çıkamıyorum ses yapmamak için ateşi çıktı da aşıdan sonra baya endişelendikHangi demir ilacını verdi size bestiron mu ?
Biz köyde yaşıyoruz 2 aydır akşamları soğuk oluyor ben gece ilk kalktığında sırtına önden çıtçıtlı üst altına da alt pijama giydiriyorum uyanmıyor kızlar aklınızda bulunsun. Kolay oluyor giydirmesi. He bu arada benimki altını açınca da uyanmıyor karanlıkta telefon ışığıyla altını açıyorum kaka yapmışsa. bazen çünkü uyuturken farkedemiyorum yapmış oluyorSesli müzikli oyuncaklar bende almak istiyorum. Ama mağazaya gidip bakmak istiyorum internetten almadan önce. Ben gece müslin örtemiyorum, ayaklarıyla atıyo üstünden hep. Gece bazen esiyo rüzgar oluyo. Ben üstüme pile almak zorunda kalıyorum ama oğluma örtemiyorum. Mecbur cam kapı kapatıyorum üşümesin diye. Yoksa dediğin bişey örterken çok dikkatli olmak lazım.
Ben ovli almıştım 1 tog kumaşı bana çok sert geldi hiç esnek değil. Zaten hiç giydirmedim hava ısınınca ben de yazık oldu.Benim dışarda hiç giymediğim çok güzel spor ayakkabılarım var rahat olanlardan. Ben uzun süre ayakta duracaksam onları giyiyorum. Oğlumu kucağımda gezdirirken falan onları giyerim hep. Çünkü düz basmaktan ve ağır kaldırmaktan sürekli ayaklarım acıyo. Çok dışarı çıkamadığımız için ayakkabı giymeyi azalttık hep. Ama gelen geçen herkes evde niye ayakkabı giyiyosun diyo herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum
Benimkide bestiron. İnşallah kabız olmaz sizinki deOcean microfer galiba şimdi bakamadım benim uyuyor odadan çıkamıyorum ses yapmamak için ateşi çıktı da aşıdan sonra baya endişelendik
Gece kaka yapmadıysa ben hiç ellemiyorum. Yaptıysa sakince değiştirmeye çalışıyorum bende uyandırmadan ki bu aralar kabızlık sorunumuz var zaten yapamıyor yavrum. Gece çıtçıtlı bodyle yatıyo benimki. Çok sıcak oluyo yatarken. Gece rüzgar esince üstünü giydirsem uyanacak. Cam kapı heryeri kapatıyorum.Biz köyde yaşıyoruz 2 aydır akşamları soğuk oluyor ben gece ilk kalktığında sırtına önden çıtçıtlı üst altına da alt pijama giydiriyorum uyanmıyor kızlar aklınızda bulunsun. Kolay oluyor giydirmesi. He bu arada benimki altını açınca da uyanmıyor karanlıkta telefon ışığıyla altını açıyorum kaka yapmışsa. bazen çünkü uyuturken farkedemiyorum yapmış oluyor
3. Ay kontrolünde iki katına çıkmıştı doğru öyle alsalar hep oburiks olurlar korktum bende bilmediğim için doymuyor mu acaba neden diğer aylardan farklı oldu diye4. Ayda doğum kilosunun 1,5 katına çıkmışsa yeterli. Artık kilo alımları azalacak zaten her ay 1 kilo almaya devam etseler sıkıntı olur
Ateş düşene kadar 6 saat arayla verilmeli sanırımKızlar selam bısı sorcam aşı olduk bugun 3 doz calpol verdik 6 saat arayla. Ateş olmuştu az once 3. Dozu verdık. Yine gece ates olursa vermek gerekir mi
2.5luk mu almamız gerekiyor kış ayı için hiç anlamadım o togg olayınıUyku tulumuu 2,5 toggluk alcaz hiçbir şey örtmeye gerek kalmıcak
Ay cok sevindiim benim de daha iyi mama ile toparladık birazBiraz daha azaldı şükür yarı yarıya azaldı diyebilirim bu ay ilk defa 800 gr almış daha önceki aylar 600 ve 500 gr almıştı. Böyle böyle biter inşallah kusması tamamen, sizin nasıl oldu?
Evin sıcaklık derecesine göre alınıyor bbenim yatak odamda tek petek var biraz soğuk oluyo 2,5 togg mesela kalın yorgan gibi düşün 2 togg da alınabilir2.5luk mu almamız gerekiyor kış ayı için hiç anlamadım o togg olayını
Ay mantıklı kızzzzzBenim dışarda hiç giymediğim çok güzel spor ayakkabılarım var rahat olanlardan. Ben uzun süre ayakta duracaksam onları giyiyorum. Oğlumu kucağımda gezdirirken falan onları giyerim hep. Çünkü düz basmaktan ve ağır kaldırmaktan sürekli ayaklarım acıyo. Çok dışarı çıkamadığımız için ayakkabı giymeyi azalttık hep. Ama gelen geçen herkes evde niye ayakkabı giyiyosun diyo herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum