Çok geçmiş olsun kuzum sende serum sık burnuna kıyamamYok kuzucum kendim için sordum çok fena hastayım burnum tıkandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun kuzum sende serum sık burnuna kıyamamYok kuzucum kendim için sordum çok fena hastayım burnum tıkandı
İnşallah öyledir geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bebeklerimiziŞuan için zorlanmadım ama yoğurt yiyememek çok zorluyo sadece o yüzden inşallah alerji çıkmaz virüsü bu şekilde hafif atlattıysa daha iyi kanlı kakadan başka hiçbir belirtisi olmadı çok şükür
Okadar olduğunu sanmıyorum canım bi kaç gün esneyebilir biz geçen ay bikac gün geç yaptırmıştık mesela bu ay tam gününde gidicezKızlar ikinci ay aşılarıyla dördüncü ay aşıları arasında tam iki ay mı olmak zorunda yani atıyorum 14 Haziran‘da yaptırdıysak 14 Ağustos‘ta mı yaptırmak zorunda mıyız aşıyı
Benimki yüz üstü sirt üstü her türlü donuyor yatakta kafasından destek alarak ilerliyor çok gayretliBebelerınız yuzustunden sırt ustune mı donuyor benımkı anca yavaştan onu yapmaya basladı bir de yana donmeye calısıyor ama donemedı daha
Bana doktor her aşı için ona gerek yok dedi bazı aşılarda önemliymiş. Dört ay aşısı için zaman farketmez dedi. Ama bence saçma şuna düşündüm de önemli değilse aynı anda yapsın o zaman niye doz diye bir şey varKızlar ikinci ay aşılarıyla dördüncü ay aşıları arasında tam iki ay mı olmak zorunda yani atıyorum 14 Haziran‘da yaptırdıysak 14 Ağustos‘ta mı yaptırmak zorunda mıyız aşıyı
Benimki yüz üstü sirt üstü her türlü donuyor yatakta kafasından destek alarak ilerliyor çok gayretli
Takmayın 7.aya kadar süreleri var diye hatırlıyorum. Her bebişin gelişimi farklı, sizinki de dönen bebeklerin yapamadığı bir şeyi yapıyordur ya da onlardan daha önce yapmıştırBenımkı nıye donmuyor ya taktım sımdı
Siz bir seyler yaptınız mı donmesı ıcın
Takmayın 7.aya kadar süreleri var diye hatırlıyorum. Her bebişin gelişimi farklı, sizinki de dönen bebeklerin yapamadığı bir şeyi yapıyordur ya da onlardan daha önce yapmıştır
benimkide dönmüyor öyle bir gayretide yok yüz üstü durmadığı için olabilir diye düşünüyorum ben yan çeviriyorum anca öyle dönüyor ben takmıyorum ama kendi haline bıraktım canı istemiyo tembellikten yapmıyo gibi geliyoBenımkı nıye donmuyor ya taktım sımdı
Siz bir seyler yaptınız mı donmesı ıcın
Evet benımde yuzustu durmuyor sevmıyor oyun öatı aldım su puzzle gıbı olan onla biraz daha durmaya basladı ama gene sevmıyor bi sıkıntı olmasında ilerde doner ınsallahbenimkide dönmüyor öyle bir gayretide yok yüz üstü durmadığı için olabilir diye düşünüyorum ben yan çeviriyorum anca öyle dönüyor ben takmıyorum ama kendi haline bıraktım canı istemiyo tembellikten yapmıyo gibi geliyo
Bende su matı aldım kartlar falan ama yüz üstü çevirince hemen eh eh diyo zorlamıyor kendini kucak bekliyor olmaz olmaz inşallah her çocuk farklı sonuçta kimisi 9. Ayda yürüyor kimisi 1 buçuk yaşındaEvet benımde yuzustu durmuyor sevmıyor oyun öatı aldım su puzzle gıbı olan onla biraz daha durmaya basladı ama gene sevmıyor bi sıkıntı olmasında ilerde doner ınsallah
Benimkide pek sevmiyo. Ayna karşısına denk gelcek şekilde koyuyorum bazen. Kafayı kaldırıp aynada kendini ya da beni farkederse duruyo biraz. Aynayı seviyo benimki kendini ya da beni görürse gülüyo yandan yandan.Evet benımde yuzustu durmuyor sevmıyor oyun öatı aldım su puzzle gıbı olan onla biraz daha durmaya basladı ama gene sevmıyor bi sıkıntı olmasında ilerde doner ınsallah
Merhaba, işe yarıyo mu bu damla? Ben bira mayası takviyesi alıyorum ve bende çalıştıBizim aşılar hep zamanında oldu o yuzden bılemedım
Ben bestlak damla kullanıyprum süt artsın dıye
Aman bize tummy time mı yaptırıyorlardı bi sıkıntımız yok şükürEvet benımde yuzustu durmuyor sevmıyor oyun öatı aldım su puzzle gıbı olan onla biraz daha durmaya basladı ama gene sevmıyor bi sıkıntı olmasında ilerde doner ınsallah
Yarıyor ben de :)Merhaba, işe yarıyo mu bu damla? Ben bira mayası takviyesi alıyorum ve bende çalıştı