Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya üzüldüm ya inşallah Allah doğal yolla nasip eder 🤲🏻
Bunları hergün alıyorum bıtamın D gebelık öncesi vıtamın fish oil doğurganlığa tesvık vıtamini

Eklentiler

• IMG_0687.jpeg
    IMG_0687.jpeg
    153,4 KB · Görüntüleme: 67
Ben ilk gebeliğimde ovulasyon testiyle hamile kaldım pko vardı 7 . Ayda pozitif oldugu gün ilişki oldu ve kaldım.

Aminnnnn 😻 evet hep öyle diyorlar canım ama sen bence bu geceyi de değerlendir eşimde sperm sorunu yoksa çünkü ben bi videoda yumurtlamadan önceki gün yapılan ilişkinin olasılıgı çok yüksek diye gördüm 🤭🤭
Canim evet oyle biliyorum bende ama doktora dun sordum bugun olmasin mi iliski diye yok bekleyin dedi. Yabanci sitelere vs de baktim illa 36 saat diyor her yerde cunku 40 saate fln catliyormus zaten

Günaydın can kızlar , belki bilmeyenler yeni katılanlar ve ovulasyon testi kullanmayanlar olabilir diye paylaşmak istedim. Ovulasyon testi adet bittiğinden itibaren idrarla aynı gebelik testi gibi yapılıyor ve T çizgisinin C çizgisine denk ya da ondan daha koyu olması yumurtlama olduğunu gösteriyor, bunu gördükten sonra bir kaç gün daha koyu kalabilir veya hemen ertesi gün silikleşmeye başlayabilir yapacağınız testler, o da yumurtanın çatlamış olduğunu gösteriyor..
Pik olmadan 1/2 gün öncesinden başlayıp, pik gördüğünüz günü , silikleştiği günü ve 1/2 gün sonrasını değerlendirmekte gebelik şansımızı artıyor. Hepimize bol şanslar olsun 🌷🤲🌷

Eklentiler

• IMG_2584.jpeg
    IMG_2584.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın can kızlar , belki bilmeyenler yeni katılanlar ve ovulasyon testi kullanmayanlar olabilir diye paylaşmak istedim. Ovulasyon testi adet bittiğinden itibaren idrarla aynı gebelik testi gibi yapılıyor ve T çizgisinin C çizgisine denk ya da ondan daha koyu olması yumurtlama olduğunu gösteriyor, bunu gördükten sonra bir kaç gün daha koyu kalabilir veya hemen ertesi gün silikleşmeye başlayabilir yapacağınız testler, o da yumurtanın çatlamış olduğunu gösteriyor..
Pik olmadan 1/2 gün öncesinden başlayıp, pik gördüğünüz günü , silikleştiği günü ve 1/2 gün sonrasını değerlendirmekte gebelik şansımızı artıyor. Hepimize bol şanslar olsun 🌷🤲🌷
Tişekkürler canm

Senin bana kullanmam için önereceğin birsey varmı
Ama değerlerin nasıl bilmiyorum ki bende OMEGA 3 sindirim enzimi insülinim yüksek benim bi tane onun için bide başka bi tane daha vardı onları kullanıyorum ama sana nasıl olur bilmiyorum diyetisyen bana bunları yazdı doktor değil

Canim evet oyle biliyorum bende ama doktora dun sordum bugun olmasin mi iliski diye yok bekleyin dedi. Yabanci sitelere vs de baktim illa 36 saat diyor her yerde cunku 40 saate fln catliyormus zaten
O tahmini verdikleri zaman canım 36 saat diyolar 36 saatte herhangi ni saatte çatladığı için 16likdı ya benim 30 saat sonra çatlamış oldu gçen ayda 19lukdu biri oda 5 10 saate çatlamıştı

O tahmini verdikleri zaman canım 36 saat diyolar 36 saatte herhangi ni saatte çatladığı için 16likdı ya benim 30 saat sonra çatlamış oldu gçen ayda 19lukdu biri oda 5 10 saate çatlamıştı
Dun aksam 7 gibi vurdum, o zaman bu aksam degerlendirelim mi canim. Pazar aksam degerlendirmistik sadece

Kızlar 17 şubatta pik gördüm ama çatlama ne zaman olmuş anlayamadım. 19unda hafiften soluklaşma var o gün mü çatlama olmuş yoksa 20sinde mi?
IMG_4950.jpeg

O zamanda ust uste olmus oluyordu pazar aksam degerlendirdik cunku, bu aksamda degerlendirirsek gun asiri olacak. O zaman ben sabahi beklemiyim hic
Hayır canım ne alaka sen iğneyi dün akşam vurdun ya yarın gündüz ilişki olucak dün gündüz ilişki olsaydı yarına kadar iki gün olucaktı işte

Canim peki sen catladigini nasil anladin?
Ben o gün dip köşe temizliğe girmiştim ev temiz olsun 15 gün idare etsin diye ara sra kasık agrısı bel ağrısı oluyodu akşam yemeğe gittik eve geldik saat 9 gibiydi ilişki de gece 2.5 da olması gerekiyordu neyse 9 gibi lavaboya girdim baktım iç çamaşırı da şeffaf beyaz alıntı olmuş hep 11 12 gibide değerlendirdik işte

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dua edicem çok size lütfen güzel haberleri yaz ben buraya giriyorum bakarım
Ben şükür cok iyiym canm. İş, ev, tatiller, gezmeler devam hayatıma:))
Kafama takmıyorum tüp tedavisine kadar nasipse haziran gibi tüp bebe düşünüyoruz..
Ama senin için cok sevındım anlatamam

X