- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
İnsülin direnci çok önemli bir etken demir?İnsülin direnci baktırmadım D vıtamı 1 yıldır her sabah alıyorum o düzeldi dediler troid sıkıntısı yok dendi
Buda geçen seneHee onu bilmiyorum canım az mı çok mu valla
Tamam ben dr randevusu alayım insülin direncime baktırayım önemliyse kimse birsey demıyor burda hastanedekıleri anlamıyorumİnsülin direnci çok önemli bir etken demir?
Sen anlıyorsun tecrübe ve bilgi edınmişsin maşallah sana bana da yol gösterdin Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim bu hafta almaya çalışacağım doktordan randevu insülin dırencınede baksınlarİnsülin direnci çok önemli bir etken demir?
Bak en altta D1 D2 yazıyo ya o enine boyuna boyutu senin yumurtan kendiliğinden gelişiyor canım boşuna hormon ilaçları falan kullanma benim gelişmiyor diye kullandımBuda geçen sene
Heryerde aynı Bursa'da araştırarak öğrendim şuanki doktorum sadece ilgilendi herşeyle benim diyet amacı da insülin direnci ve troidi normale sokmak için bunlar çok önemli şeyler ki bakma doktorların çoğu ezbere iş yapıyor başından savmak için çok para sömürdüler Allah'a havale ediyorum ne diyeyim sende baktır kesinlikleTamam ben dr randevusu alayım insülin direncime baktırayım önemliyse kimse birsey demıyor burda hastanedekıleri anlamıyorum
Allah hepinizden razı olsun inşallah yolumuz zor mecbur öğrendik artık inşallah çare olur ne mutlu bana kilon kaç peki boy kiloSen anlıyorsun tecrübe ve bilgi edınmişsin maşallah sana bana da yol gösterdin Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim bu hafta almaya çalışacağım doktordan randevu insülin dırencınede baksınlar
Canım sen naptın bi ara vericem demiştin keyfin nasılAaaaa cok cok tebrikler bebeğim cok sevındım yaaaaa
Allahm sağlıkla ilerlesin inşallah
Kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Gözünüz aydn
Ay ins bu ay hem bi umudum var hemde bi uzuntum var ya. Her zorlugun ardindan bi kolaylik vardir diyip sabir ediyorumAminn canım amin inşallah bu ay bol bol gebelik haberi veririz
İçini hep pozitif tut canım neye yönlendirirsek o olur diye düşünüyorum ben bak ikimizin de 2 tane aynı boyutmuş belki ikiz olurAy ins bu ay hem bi umudum var hemde bi uzuntum var ya. Her zorlugun ardindan bi kolaylik vardir diyip sabir ediyorum
Ay seninde mi iki yumurta? Kac gun gecti catlatmadan? Ay ne guzel olur ikiz olsaİçini hep pozitif tut canım neye yönlendirirsek o olur diye düşünüyorum ben bak ikimizin de 2 tane aynı boyutmuş belki ikiz olur
Evet canım geçen cuma değil ondan önceki cuma ikiside 16 küsürdü milimi cumartesi öğleden sonra vurdurdum iğneyi pazar akşam akıntım olmuştu cuma geceyi pazar pazartesiyi değerlendirdim hemen bakalım bugün iğne günü hariç 9. Gündü pazar yapmayı düşünüyorum testiAy seninde mi iki yumurta? Kac gun gecti catlatmadan? Ay ne guzel olur ikiz olsadirekt bebis defterini kapatirdim
Henüz çok erken 14 günden öncesinde tavsiye etmiyorum benBenim agrım var kabız olmuşum gibi karnım ara ara agrıyor ayın 13 ü ovulasyon oldu ilişki oldu ne zaman test yapmalıyım 6 gün oldu erken değilmi
Ay insallah canim ya rabbim saglikla kolaylikla nasip etsin insallah tez zamandaEvet canım geçen cuma değil ondan önceki cuma ikiside 16 küsürdü milimi cumartesi öğleden sonra vurdurdum iğneyi pazar akşam akıntım olmuştu cuma geceyi pazar pazartesiyi değerlendirdim hemen bakalım bugün iğne günü hariç 9. Gündü pazar yapmayı düşünüyorum testibende çok seviyorum ikiz ya çok zahmetli ama çooook güzelll Rabbim en güzelini nasip kılsın bize inşallah
Yani 27 si gibi yapmalıyım belimde agrı var suan psikolojik belkideHenüz çok erken 14 günden öncesinde tavsiye etmiyorum ben
Benim de hemen hemen bu koyuluktaydı da pik günü o yüzden sordum canım teşekkür ederimCanım hayır görmedim, pik günüm o gündü.
AminnnnnAy insallah canim ya rabbim saglikla kolaylikla nasip etsin insallah tez zamandaben bugun vuruldum ya aksam 7 gibi doktor yarin sabah degil sonraki sabah 6 gibi degerlendirin dedi
Onları yokmuş gibi düşünmeye çalış çünkü belirtileri düşünmek insanı daha çok sabırsızlandırıyorYani 27 si gibi yapmalıyım belimde agrı var suan psikolojik belkide