Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam ben dr randevusu alayım insülin direncime baktırayım önemliyse kimse birsey demıyor burda hastanedekıleri anlamıyorum
Heryerde aynı Bursa'da araştırarak öğrendim şuanki doktorum sadece ilgilendi herşeyle benim diyet amacı da insülin direnci ve troidi normale sokmak için bunlar çok önemli şeyler ki bakma doktorların çoğu ezbere iş yapıyor başından savmak için çok para sömürdüler Allah'a havale ediyorum ne diyeyim sende baktır kesinlikle

Allah hepinizden razı olsun inşallah yolumuz zor mecbur öğrendik artık inşallah çare olur ne mutlu bana kilon kaç peki boy kilo

Ay seninde mi iki yumurta? Kac gun gecti catlatmadan? Ay ne guzel olur ikiz olsa direkt bebis defterini kapatirdim
Evet canım geçen cuma değil ondan önceki cuma ikiside 16 küsürdü milimi cumartesi öğleden sonra vurdurdum iğneyi pazar akşam akıntım olmuştu cuma geceyi pazar pazartesiyi değerlendirdim hemen bakalım bugün iğne günü hariç 9. Gündü pazar yapmayı düşünüyorum testi bende çok seviyorum ikiz ya çok zahmetli ama çooook güzelll Rabbim en güzelini nasip kılsın bize inşallah

Benim agrım var kabız olmuşum gibi karnım ara ara agrıyor ayın 13 ü ovulasyon oldu ilişki oldu ne zaman test yapmalıyım 6 gün oldu erken değilmi

Ay insallah canim ya rabbim saglikla kolaylikla nasip etsin insallah tez zamanda ben bugun vuruldum ya aksam 7 gibi doktor yarin sabah degil sonraki sabah 6 gibi degerlendirin dedi

Ay insallah canim ya rabbim saglikla kolaylikla nasip etsin insallah tez zamanda ben bugun vuruldum ya aksam 7 gibi doktor yarin sabah degil sonraki sabah 6 gibi degerlendirin dedi
Aminnnnn evet hep öyle diyorlar canım ama sen bence bu geceyi de değerlendir eşimde sperm sorunu yoksa çünkü ben bi videoda yumurtlamadan önceki gün yapılan ilişkinin olasılıgı çok yüksek diye gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…